Любители на котки - Тема 173

• 32 450
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Казваш, че тоалетната е в банята. Защо не пробваш да вземеш втора тоалетна и да я поставиш на друго място - например коридор. Така Пиги няма да има нужда да влиза в банята.
Ако намериш време, изгледай някоя и друга серия на Моята котка от ада по Animal planet.
Там се дават решения на всякакви котешки проблеми.

# 481
  • София
У нас е същото. Гушкат се, ближат се и в следващия момент някой пищи и хвърчи козина. Най-често набитите са женските. Ако съм наблизо ги разтървавам, но вече им свикнах и много не се впечатлявам. Мъчно ми е за потърпевшите, но не мога да намеря решение. Пък и двете са доста глупавички. Когато Рижко подгони да бие Киро, "маминото синче" идва до мен и побойникът спира да го тормози. А понякога сама взимам Боги или Преслава до мен, за да ги защитя, а те на секундата се връщат, за да отвърнат. Simple Smile Обаче отчитам, че поне няма поведенчески проблеми. Не знам какво бих правила, ако някой пишка по легла и дивани. Sad

# 482
Някой да храни с Oaks farm?
Отзиви?

# 483
От време навреме, много рядко, но се случва - като си хапне вечерята, после цялата я повръща… по цял ден дреме на дивана, както всеки ден. Аз съм си хоум офис, и го знам - че не си е хапвал растения или други работи, дето не трябва. За едно повтъщане на няколко месеца, не съм го водила на вет, а и тази пролет му провериха кръвни показатели за бъбречета и черен дроб. Но все пак, кое кара да си повърне цялата вечеря сега… после мър мър ми се бута да го галя, не ми дава да работя

# 484
Аз доколкото знам, повръщат от козината си, която поглъщат докато се чистят. Има специални храни против hair balls. Аз им давам малцова паста на моите и винаги имат саксия със свежа котешка трева.

# 485
Моят само на вет храна против запушване на пикочната система може… не се вижда сякаш топка косми, гранулите ги е повърнал несмлени, но може да опитам с малцова пастичка, или да питам вет?

# 486
Ние да се оплачем. Джуджи днес по спешност бе ба доктор. Сутринта я намерих с дупка в крака и на хълбока. Мисля, че снощи Шошо я е захапал в един момент…

# 487
Мъри понякога повръща, като реши, че трябва да глътне почти цели гранулите и естествено ги повръща. Това за мене не е опасно, не е от стомаха, а от мързел и лакомия. Гранулите са почти сухи в тези случаи.

Дано бързо и безпроблемно да зараснат  раните на Джуджи!

# 488
Моите и двамата повръщат от лакомия

# 489
Горкото Джуджи…
А за лакомия не ми беше хрумвало, има логика…

# 490
Ой милото Джуджи! Бързо да й минава и повече да не се оставя да я хапе Шошото.

# 491
След самосвалената превръзка сега е така

# 492
  • София
Милата Джуджи! Бързо да ѝ минава!

Спирам да се оплаквам от нашите! Simple Smile Чак до такива поражения не са стигали. Wink

# 493
Вчера голяма игра падна в кашона. Направих 3 дупки. И се разигра с едно топче. И хартиените самолет чета на синът ми.

Много обича да се просне върху краката на някой. Сутрин, ако си е изяла храната идва и ме буди.

Да се оправят болните котенца. И по малко бели да правят.

# 494
  • София
Някой да храни с Oaks farm?
Отзиви?
Уж е хубава храна. Аш обаче не я хареса. На Оникс не съм се сещала да предложа, но той е ламята Спаска и нищо не връща.

Ако можех да пускам клипове, щяхте да чуете за какви звуци и пищене става на въпрос 🙄
До скоро Оникс пищеше при всяка игра. Визуално обаче беше доста по-дребен. Сега вече по килограми е колкото Аш, а на височина има още малко да гони.
Въргалят се много, гонят се, кълбета правят. Но са тихи, освен ако не започнат да препускат.

Аз в началото използвах успокоителна каишка на Beaphar.

Общи условия

Активация на акаунт