ДЕКЕМВРИЙски щъркелови доставки -- тема 3, 2022

• 45 165
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ние на 12.06 заминаваме за Гърция. Не мисля че има някакъв проблем, но все пак ще питак АГ в понеделник.  Мисля да се мажа с 50 фактор( аз винаги се мажа с такъв) , да стоя под чедъра, да не съм на плажа по обяд(в най-големите жеги) и така Blush Друго което съм чувала, че предизвиква контракции е студената вода в морето, т.е. рязката смяна на температура -напекъл си се и хоп във водата.
Моите бодежи и болежки продължават...

# 256
Ние сме 4ти ден в Гърция. Плувам си, пека се и си живея нормално, както преди. Слушайте си тялото, а не кой какво мисли и пише по форумите. Ако водата ми е студена не влизам, ако ме напича много отивам на сянка, ако ми стане тежко от топлото време отивам да си дремна. Мажа си се с фактора, който съм си ползвала и преди. Без излишни филми и притеснения.

# 257
И ние имаме резервация за следващата седмица и вече ми се почерняваа ☀. АГ каза, че мога във водата само ако температурата ѝ е над 28 градуса (доколкото запомних иначе се получава шокираща разлика за неразбиращото още бебе и както Axenia e споменала- контракции). Отделно смяна на банския със сух веднага след къпане, за да не се зароди гъбична инфекция (това си е закон за всички, които са си патили покрай мен).

# 258
Момичета здравейте. Минавам да поканя всички мамчета, във фейсбук група с около 200 момичета с термин декември. Ще се радвам да се присъидините и да бременеем заедно!

# 259
Моята захар точно когато съм забременяла беше 6.36. щитовидната си ми е наред. В 10 г.с отново пусках кръвни и беше паднала на 5.11. Лекарят ми, който ми води бременността не знае за първата захар( аз тогава още не го посещавах) , но сега когато видя 5.11 каза, че е нормална стойност.
Само да добавя , че откакто съм бременна съм спряла сладкото( просто ми се гади от него) , но картофи , ориз си ям. Но явно 1-2 месеца и захарта сама ми е паднала.
По време на бременност е трудно ако ви се яде да се ограничавате. По-скоро следете глюкозата, нищо лошо не може да се случи , освен ако е висока да не ви позволят да раждате нормално.
Хубаво е да ги ограничиш малко. Не разбирам от другите показатели, но кръвна захар над 5 при нормално състояние, не е много добре. За бременни пък ми се струва висока. При бременност организма се затруднява да усвоява захарта и се стига често до т.нар. гестационен диабет. Не казвам, че имаш, не се шашкай. Но е хубаво да намалиш сладкото поне, тестото  и картофи и ориз. Ти имаше ли проблеми с щитовидната жлеза, или се бъркам?
Не аз нямам проблем със щитовидната жлеза. Благодаря

# 260
  • София
Тъкмо се връщам от спешен кабинет, както Ви споменах за бодежите, така и днес имах розово зацапване ( ама толкоз малко, че може и да съм си въобразила), страх лозе пази и много бързо се озовах в Надежда.  Днес точно съм 14 г.с, нищо ми няма,  и на бебето нищо му няма, казаха да пия повече вода и да си почивам. А не като мен днес търчи по магазини за бански... и накрая пак не си купих. Много се ядосвам на себе си вече, за единия бански, до къде се докарах.

# 261
Axenia, важното е, че всичко е наред, а и си видяла младежа още веднъж 💙
И аз като се чувствам енергична и малко се поизсилвам с покупки и разходки, после си се дразня и почивам повече, ама така ще е явно.

# 262
Axenia, в Декатлон има хубави цели бански до 30 лв. Взех си XL, което позволява свобода за корема и е супер! Едни такива пъстри са

quote author=Axenia link=topic=1448297.msg44863468#msg44863468 date=1654371046]
Тъкмо се връщам от спешен кабинет, както Ви споменах за бодежите, така и днес имах розово зацапване ( ама толкоз малко, че може и да съм си въобразила), страх лозе пази и много бързо се озовах в Надежда.  Днес точно съм 14 г.с, нищо ми няма,  и на бебето нищо му няма, казаха да пия повече вода и да си почивам. А не като мен днес търчи по магазини за бански... и накрая пак не си купих. Много се ядосвам на себе си вече, за единия бански, до къде се докарах.
[/quote]

# 263
Здравейте дами , как сте? Аз вече нямам търпение до 21 ( тогава ще разберем пола) въпреки , че имаме предложение за 💙момче освен аз и вие никой друг не знае. 😅☺️ Днес открих случайно в едно левче балон за бейби шоур за 3.80 , като ги гледах в нета бяха по 10/17лв😐. Доста се двоемих , но си казах че ще изненадам таткото и купих малка украса.💙💖 Като симптоми гърдите ми са си твърди с изпъкнали зарна , гаденето го няма и аз имам от време на време бодежи , болките в кръста спряха , но се изморявам бързо и нямам никакво желание за кекс😅По нервна се чувствам😅 и не понасям парфюми не ,когато аз се пръскам а когато някой се е напръскал. Като въглехидрати постоянно ми се ядът варени картофи с масло нз не мога де се сдържа...... Вие как сте?💖❤️💗❣️

# 264
Здравейте дами,
Има ли някоя която да се следи, следяла или раждала при д-р Анна Богданова в Токуда.
Със смесени чувства съм и изчетох едни стряскащи истории, които ме карат да се замисля- сбърках ли с избора си .
Лекаря за който се замислям е Илиана Христова Бътова от Надежда.
Ще се радвам, ако има мнения.

# 265
Момичета, и аз се чудя при кого да се следя. Тъй като моята следяща до момента не може да ме поеме. И ми се ще да чуя отзиви за Токуда и Софиямед. Прегледах списъците тук, но не мога да  реша.

# 266
Някой да е бил с подобни стойности?

# 267
Здравейте, момичета Simple Smile Откакто научихме, че очакваме момче с ММ имаме “спор” относно името. ММ носи името на баща си Орлин, а сега иска да кръсти и нашето дете така. На мен не ми допада особено идеята и все ми се иска децата ни да си носят техни си имена, без да са кръстени на нас, баби, дядовци и т.н

Как ви се струва идеята да кръстите детето на името на себе си примерно( в случая бащата)?

Името Орлин ми харесва защото произношението е кратко, звучно и значението е дълголетие, сила. На ММ всички приятели му казват Ото, което е приятно съкращение и не звучи грубо. Самото име не ми е фаворит и някак с 3ма Орлиновци в семейството ми идва в повече.

# 268
Не съм кръстила дъщеря си на никого, както ММ има родители, така и аз имам. Нито един от четиримата не е по-важен от другите. Всеки е отдал каквото е могъл, за да сме хора. ММ искаше да е кръстено първото ни дете на нашите, аз не разреших. Кавги, разправии и сърдене не искам. Затова ново име. По случайност избрахме име с моята буква, но още тогава казах, че това с буквите е пресилено и все едно лъжеш някого. Или го слагаш на човек така, както е името, или не. Сега ако е момче, искам да го кръстя като ММ, ако пак е момиче , ще го мислим.

# 269
  • София
boredpanda9, ние имаме същия проблем, по-напред бях писала, че не можем да се споразумеен за име, защото по същия начин мъжът ми е кръстен на свекър си, и иска и бебето да кръстим по същия начин. Името е Валери, харесва ми,  но не ми харесва идеята да има трима поредни Валериевци Joy

Общи условия

Активация на акаунт