ДЕКЕМВРИЙски щъркелови доставки -- тема 3, 2022

• 45 184
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Леле, хора, такъв запек ме връхлетя! Нищо хранително не помага и мисля да прибягна до лекарство! Не се трае просто! Ужасни болки имах днес 😞 вашите АГ какво ви изписват?

# 301
Леле, хора, такъв запек ме връхлетя! Нищо хранително не помага и мисля да прибягна до лекарство! Не се трае просто! Ужасни болки имах днес 😞 вашите АГ какво ви изписват?

Пробвай сутрин на гладно да пиеш хладка вода с лимон.

# 302
Разбирам те много добре. И аз имах страшен запек бих го определила като контракций даже, много силни напъни имах и накрая си взех сироп Лактулоза, силно ти го препоръчвам, но действа след около 5 часа, поне при мен така стана.

# 303
+1 за хладка вода на гладно с малко лимон - от години това е решението ми на този въпрос

# 304

На мен никакви храни и напитки не ми помогнаха.То не беше топла вода, сини сливи и т.н.Моя АГ ми изписа Effecol, дегазин( защото много ми се подува корема) и пробиотик.Няма мигновен ефект, но след третия прием вече нямам проблем.
А и пропуснах да кажа, че и цяла опаковка свещички за бременни изхабих без ефект също.

# 305
АГ ми предписа Фрутилакс сиропче - 2 лъжички вечер преди лягане и сутринта се случват нещата.

# 306

Сушени сини сливи всеки ден по 7- 8 бройки вършат чудеса при мен. Пробвала ли си ги?

# 307
Здравейте! Днес бях на преглед, бебко е 90 грама, което ми се струва доста, за 14 ГС го дават до 60. Отглеждам си шишко, без да искам. И за захарта ще ме тестват, че е 5.2... Май трябва да сменя хранителните си навици съществено...

# 308
Buterfly  честито. Ние сме с тежък мъжки фактор. Имам син от първо инвитро. Второ неуспешно и следващият месец забременях от 1 опит естествено ( имали сме контакт само веднъж) .. което твърдят, че не е възможно. Но ето в 11 седмица съм.

Та със сина ми правихме към Cellsgenetics. За жалост това е само за генетични, което не изключва всичко друго. Този път пак ще правим там. Съветвам те да направиш ФМ при добър специалист. При мен се наложи да пътуваме до София и да ме гледат Чачева, Чавеева и Димитрова ( МД София), но това при установен проблем. Добрият специалист би видял и при ФМ проблем.

И да завърша оптимистично, сина ми е добре. Минахме две операции и всичко е наред. Слава Богу, че не послушах част от специалистите и съветите им.

Успех ❤ Мъжкият фактор не означава проблем с детето.

Напълно възможно е, и при нас се получи от един контакт. Успех Heart

# 309
Аз моя метод за справяне със запека съм го казвала мисля. Сутрин преди хапване 2 3 фурми и чаша вода. При мен след 20 мин имаше ефект 🙂

# 310
Стигнах до микроклизми Мелилакс, вярвайте, беше си половин раждане! В червата ми всичко беше станало на камък! Не бях ходила до WC от събота! Та препоръчвам при тежки форми на запек да пробвате 😞 на мен ми дадоха на бройка в аптеката и ефекта беше на 2рата минута. Видях се в чудо от напъни

# 311
Днес пък слушах една лекция на Имир за раждането... хмм, със смесени чувства съм. Ако сме позитивни по-лесно ще родим, аз съм позитивна, ама ме е страх и ще боли и в такъв момент как да си позитивен Joy

Аз наскоро си купих една книга “Раждане с любов”. Вярно има доста полезна информация, която цели да подготви жената за процеса на раждане, но лично мен тази книга ме стресира. Предпочитам книгите на Стивън Кинг и да си слушам доктора какво ми казва 😃

# 312
  • София
Да, мисля да не гледам повече за раждане. Разбрах каквото трябва. Дишаш дълбоко и слушаш доктора - това ми е достатъчно.
А и за съжаление едва ли ще ме оставят да родя нормално...

# 313
Да, мисля да не гледам повече за раждане. Разбрах каквото трябва. Дишаш дълбоко и слушаш доктора - това ми е достатъчно.
А и за съжаление едва ли ще ме оставят да родя нормално...

Както е писано така ще родим всички. Важното е бебоците и ние да сме добре Simple Smile

# 314
За мен нямам попринцип никакво значение , как , кога ще родя. Бебо да ми е живичко и здравичко ще ми стигне💖💙💖💙 Ще попитам все пак за планирано секцио , защото изпитвам страх от нормалното раждане, че може да се случи нещо на бебчо и нямам да се справя. Разбира се ще стане каквото е писано а не какво аз говоря.

Общи условия

Активация на акаунт