ДЕКЕМВРИЙски щъркелови доставки -- тема 3, 2022

• 45 128
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, някой имал ли е полип, вече веднъж лежах в болницата заради кървене и вчера докторът откри, че имам полип, но сега чакам резултати от изследванията, много ми е притеснено

Споко, има много случаи на бременни жени с полипи, които си раждат здрави бебчета накрая. Мой съвет е да слушаш докторите какво ти казват. Ако нямаш пълно доверие на твоя доктор и не ти вдъхва доверие винаги може да се консултираш с друг специалист. Изчакай си спокойно изследванията и си почивай Simple Smile

# 151
Бях чела някъде, че е достатъчно бременната да има в себе си някакъв документ, който доказва бременността . Това било доктатъчно за да се ползва закрилата от уволнение, както и другите права по КТ.

# 152
Аз при първата ми бременност си носех винаги амбулаторен лист, за да докажа бременност, защото не носех колан в колата, само при дълъг път и то частта, която е през гърдите. Сега още си ползвам колана както трябва, въпреки че ми е неприятно. Вие как шофирате?

# 153
Аз при първата ми бременност си носех винаги амбулаторен лист, за да докажа бременност, защото не носех колан в колата, само при дълъг път и то частта, която е през гърдите. Сега още си ползвам колана както трябва, въпреки че ми е неприятно. Вие как шофирате?

Аз колан винаги слагам в колата. За момента нямам проблем, не ме стиска нито ми пречи. В по-напреднала бременност сигурно и аз ще ползвам само този, който е през гърдите, но да стигнем до там Grinning

# 154
Здравейте мами , нашата първа ФМ мина и си имаме 4Д снимка. Прегледа мина страхотно , бебчо рипаше ,махаше. Имам предположение за пол Момче☺️💙, но аз усещам момиче💖💖. Доктора каза , че всичко е наред пуснах и изследвания , но ще ми кажат утре .някой който разбира може ли да каже как са ? Благодаря предварително , спокойна бременност живейте спокойно💖💙❤️💖☺️

# 155
Здравейте мами , нашата първа ФМ мина и си имаме 4Д снимка. Прегледа мина страхотно , бебчо рипаше ,махаше. Имам предположение за пол Момче☺️💙, но аз усещам момиче💖💖. Доктора каза , че всичко е наред пуснах и изследвания , но ще ми кажат утре .някой който разбира може ли да каже как са ? Благодаря предварително , спокойна бременност живейте спокойно💖💙❤️💖☺️[img width=475 height=600]//cdn.bg-mamma.co
m/pzLb/hgd

Здравейте,
В коя седмица сте си направили тези изследвания?Аз се чудя дали в 11+4 е много рано?
Благодаря предварително

# 156
Мамиии, започнахте ли вече  с ежедневното мазане на коремчетата, бедрата и дупето. Аз съм слабичка по принцип и коремчето много си личи. Започнах да се мажа с олио на mustela и кокосово масло. Честно казано кокосовото масло мисля че ми действа по-добре.

# 157
Здравейте мами , нашата първа ФМ мина и си имаме 4Д снимка. Прегледа мина страхотно , бебчо рипаше ,махаше. Имам предположение за пол Момче☺️💙, но аз усещам момиче💖💖. Доктора каза , че всичко е наред пуснах и изследвания , но ще ми кажат утре .някой който разбира може ли да каже как са ? Благодаря предварително , спокойна бременност живейте спокойно💖💙❤️💖☺️[img width=475 height=600]//cdn.bg-mamma.co
m/pzLb/hgd

Здравейте,
В коя седмица сте си направили тези изследвания?Аз се чудя дали в 11+4 е много рано?
Благодаря предварително
11+4 съм по последен цикъл обаче бебчо е 7/8 дена напред 12+4/5 се води на ехограф. Не знам да ли е рано , каквото ми кажат пускам. За мазането аз се мажа , но и много съм нацепена за жалост май е генетично за три месеца съм качила 6 кг забременях с 48 може би и от килограмите се нацепих , до сега никога не съм била пълничка. Бебчо тежи 56гр☺️💖❤️💙 казаха че съм с предна плацента , това значи ли , че ще устя бебчо по- рано.

# 158
Работата ми е свързана да съм нон стоп в движение с кола ,колан не слагам вече ,ако ме спрат ще кажа ,че съм бременна то и си ми личи леко .Относно мазането имам бебешко олио на джонсън, не съм си вземала друго за сега.

# 159
Аз ще започна да се мажа след ФМ, защото ме предупредиха 5 дни преди нея да не си мажа корема с нищо. И моя личи и мисля да го мажа с кокосово масло.

# 160
  • София
Аз шофирам активно и винаги с колан, не смятам и да спирам да го ползвам.
Аз си взех маслото на Палмърс, но ми е мазно , направо не знам как търпите това кокосово...
Мажа се след баня с лосиона на СераВе, него най-го харесвам, попива бързо, не е мазен, хидратира моята кожа добре, а и е с изчистен състав.

# 161
Мами, има ли някоя от вас проблем със щитовидната жлеза? Аз обикновено поддържам  ТСХ около 0,90 с Л-тироксин 100 мг. Днес пуснах изследвания и се оказа, че се е вдигнало на 2,77. Чудя се дали не е много и дали да не си вдигна леко дозата на Л-тироксина докато ми дойде време за часа при ендокринолога.

# 162
Аз използвам Kokona Mama и нямам никакви впечатления😅 За кокосово масло или зехтин абсурд, на миризма, мазнoта не  мога да ги понасям. И аз шофирам , но не активно само при спешни случаи М не е съгласен сега и не не ми дава въпреки , че имаме отделни коли...🥲🥲. Разбирам го.!

# 163
Аз пия Еутирокс 50 мг и поддържам ТСХ около 2, моя АГ и Ендокринолог ми казаха че е ок. Вие защо искате да поддържате толкова ниско?

Мами, има ли някоя от вас проблем със щитовидната жлеза? Аз обикновено поддържам  ТСХ около 0,90 с Л-тироксин 100 мг. Днес пуснах изследвания и се оказа, че се е вдигнало на 2,77. Чудя се дали не е много и дали да не си вдигна леко дозата на Л-тироксина докато ми дойде време за часа при ендокринолога.

# 164
И аз тъкмо днес съм решила да си купя нещо за мазане. При първата бременност се мазах със захетин,нямам стрии. Сега ми препотъчаха Bio-oil и мисля да пробвам с него.

Общи условия

Активация на акаунт