ДЕКЕМВРИЙски щъркелови доставки -- тема 3, 2022

• 45 192
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ако трябва да бъда честна предпочитам секцио, защото така или иначе имам операция, която е отворена, разреза е от пъпа до долу... така че знам какво е и не ме притеснява. На нормалното раждане ме блазнят разказите за бързото възстановяване - след 3 часа си на крак и си пушка - поне така разказват.
Но както и да се роди, прави сте, нека са живи и здрави , пък другото са бели кахъри.

# 316
През 2017та родих секцио в 3:20  сутринта в 17 :00 седях по турски с бебо в ръце. Важното е да не ви е страх и да не се шашкате,възстановяването зависи от самите нас.

# 317
Първото ми дете родих нормално. След 2 часа бях на крак, все едно не бях раждала. Въпреки, че е Божа работа всичко, съм с две ръце за нормалното раждане ако е възможно. Няма нищо по естествено от него.

# 318
Аз също раждах нормално, без упойка, бях на крака, свежа и без никакви болки, след 2 часа. Може би и по-рано да съм могла, но не ми разрешиха да ставам. В момента, в който ме преместиха в стаята бях добре, все едно нищо не е било. След кюретажа при втората бременност, 20 дни поне не можех да ходя нормално, беше отвратително. Представям си, ако имам операция колко трудно ще се възстановя.  Ако позволява нормално- ще родя така, ако не, трябва да стискам зъби и да се моля някой да ми помага. Моя позната повече от 10дни след изписването едва ставаше от леглото от болка след секцио. Но хората са различни и всеки има право на избор. Важното е финалът да е щастлив.

# 319
Здравейте мамиии
Искам да ви се оплача. В 14г.с съм и от 2 седмици бях спряла да повръщам и се чувствах добре......до снощи. Хапнах си малко черешки и като започна едно гадене, та цяла нощ изкарах в тоалетната. Усещам и леки болки, по скоро като придърпвания като се движа ниско долу отляво и отдясно на коремчето.

# 320
Здравейте, аз не усещам болки, а по-скоро нещо като тежест и придърпвания, на ехографа се видя контракция от едната страна на матката.. много случаи знам да изкарват така цяла бременност, но все пак леко се притесних. Започнах с магнерот и се надявам да се успокои всичко.

# 321
Здравейте, надявам се,че всички сте добре! На някоя случайно да си споменавали тегло на бебето вече? Аз съм в 13та седмица и днес на прегледа докторката каза,че е 66 грама 8см ама това са много грамове за толкова рано.. Сега ми предстоят кръвни и имам известни опасения, много килограми съм качила без да променям режима си на хранене, не ям боклуци, без пържено картофи и ориз участват в диетата ми. Но все пак съм качила 8кг което е чиста лудост,поне да ядях за двама или да си угаждах,поне да не ги мисля от къде дойдоха.. направо ми е криво

# 322
Здравейте, надявам се,че всички сте добре! На някоя случайно да си споменавали тегло на бебето вече? Аз съм в 13та седмица и днес на прегледа докторката каза,че е 66 грама 8см ама това са много грамове за толкова рано.. Сега ми предстоят кръвни и имам известни опасения, много килограми съм качила без да променям режима си на хранене, не ям боклуци, без пържено картофи и ориз участват в диетата ми. Но все пак съм качила 8кг което е чиста лудост,поне да ядях за двама или да си угаждах,поне да не ги мисля от къде дойдоха.. направо ми е криво
изследвай си инсулина да не би да си с инсулинова резистентност. 8 кг ми се струват много за 13 седмица

# 323
Привет, аз съм в 14 г.с. Бебето е 9.25 см, 112 грама. Не виждам нищо притеснително в това, което е казал АГ. 

# 324
11+3/4 бяхме 56 гр.

# 325

Утре влизам в 15 г.с. Качени кг до момента 8. Не знам дали е много. Глезените ми почнаха да се надуват. А е доста рано. Обикновено в последните месеци има такива подувания. Тялото ми не е свикнало с такива кг.

# 326
АГ то ми каза,че са много и никакви картофи ориз тесто сладко и прочие които така или иначе не съм прекалявала с тях,но ето кг казват друго. Цитирам ако качваш така до края ще качиш 30кг ще ти бъде трудно да родиш по естествен начин, а на едрите жени по-трудно се разрязва корема заради мазнините.

Утре влизам в 15 г.с. Качени кг до момента 8. Не знам дали е много. Глезените ми почнаха да се надуват. А е доста рано. Обикновено в последните месеци има такива подувания. Тялото ми не е свикнало с такива кг.

# 327
Аз съм качила 3 кг, от утре съм в 15 ГС, но съм дебеличка, както казах. Забременях на 82 кг, след лакома пандемична двугодишна обстановка. (около 10 кг +) Бебо е 90 гр, а четох, че за 14 гс между 45-60 гр. е нормално. Каза ми че върви малко напред, и е едричък, но всичко е наред. Моя приятелка качваше от нищото по 3 кг на месец, без прекомерно хранене. Кой да знае... Организъм. Таткото вика, "Е, няма как при баща 1.85 см да е дребен 😁! "

# 328
На мен все още не са ми казвали колко грама е, само сантиметри.
Аз имам болка в десния крак, лекарката ми каза, че е от кръста. Но много се засили от тази вечер направо накуцвам... Някоя с подобен проблем?

# 329
Аз съм в 12та седмица и съм качила 1 кг, но и аз съм от дебеличките😁
Колко тежи бебока не са ми казвали само дължина,но мисля, че е в норма. Моето АГ е стреснато и при най-малкото веднага казва много неща.

Общи условия

Активация на акаунт