Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 42 771
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
So Close при лекарствен трансфер в общия случай няма собствена овулация, твоите хормони са потиснати и о. се имитира с лекарства.

# 106
Кой ще ми препоръчате Баев или Станулов? В Надежда съм но ако не се получи и сега съм решила в Афродита ! Бъдете здрави☘

# 107
Аз съм много доволна от Станулов, но не съм била при Баев, така че не мога да сравнявам. Може да пробвате да си запишете час при двамата и да изберете според личните си впечатления Simple Smile.

# 108
Здравейте, дами! Историята ми е следната. На 13 този месец ми беше пункцията и Станулов извади 9 яйцеклетки, но при моят мъж нямаше никакви сперматозоиди, нито от пробата която даде, нито директно от тестисите. Замразихме всички 9 яйчица, но се чудя дали резултатите могат да се оправят по някакъв начин. Ако някоя от вас се е сблъсквала с такова нещо моля ви дайте ми съвет какво да правим. Пожелавам ви успех на всички!

# 109
Моят съвет е задължително да си направи кариотип и да се изследва за Муковисцидоза. Ако има проблем в едно от двете - ползвайте донор, защото такива заболявания се наследяват от детето, ако все пак успеете да забременеете с негов материал. Дано не е това, но азооспермията е сериозно нещо и вероятно си има сериозна причина.

# 110
Моят съвет е задължително да си направи кариотип и да се изследва за Муковисцидоза. Ако има проблем в едно от двете - ползвайте донор, защото такива заболявания се наследяват от детето, ако все пак успеете да забременеете с негов материал. Дано не е това, но азооспермията е сериозно нещо и вероятно си има сериозна причина.
Кариотип е изследвал и всичко беше ок.

# 111
Здравейте, както писах по-назад, в петък бях при доктор Станулов. Планът е инсеминация номер 4 да е в този месец, ако всичко върви добре. За целта на 24.06 съм при него да видим расте ли фоликул и т.н. Изписа ми кломифен. Ако не е успешна тази инсеминация, ще трябва да направя хистероскопия и след това вече инвитро процедурата.
Честно казано, малко съжалявам, че не направих хистерото още преди инсеминациите или изобщо преди да възобновим опитите след неуспешната бременност. Тогава докторът ми обясни, че всичко изглежда наред.
Самият той каза, че ще е по-спокоен, ако я направя в случай на инвитро.
Много ми се иска да успеем на тази 4-та инсеминация с успешна бременност., ама съм реалист, шансът е много малък. Свито ми е. Хистероскопията ми каза, че е вид операция и крие своите рискове. Видях, че има тема за нея и още не съм се престрашила да я отворя Simple Smile

# 112
Lemon, скачай в темата, няма страшно ни в нея, ни в самата процедура Blush

Споделям какво каза моя АГ, който ме оперира Simple Smile
Скрит текст:
Едно време са забелязали, че след чакана и желана неуспешна бременност се забременява по-бързо. И до днес го има като приказка Simple Smile Не при всички! Но!
Какво става - жената има полипи, дълго не се закрепва ембриончето. Накрая успява, но не за дълго. Прави се абразио, освен ембриона, който е спрял развитие, се изчистват и полипите. Съответно после има повече шанс Simple Smile След това са започнали да правят профилактично абразио при жени, които не могат да заченат. Имало определен успех Simple Smile След това станало ясно какво всъщност махат Simple Smile Днес правят и надраскване на лигавицата и т.н.

# 113
  • София
Lemon,няма нищо страшно в хистероскопията Blush спокойно.
Задължително я направи!

# 114
Здравейте отново, дами. Мисля, че в другата тема някъде бях видяла, но сега не мога да го намеря... Станулов до кога поема ангажимент след успешен резултат? Накъде бях мернала, че до към 3-ти месец, пък една "колежка" Simple Smile каза, че чула, че след чуване на сърдечен ритъм ни насочва другаде. След седмица съм на  преглед и не ми се иска да го притеснявам с такива въпроси сега. Благодаря ви предварително. Simple Smile

# 115
Чухме сърце, назначихме час за ФМ в 11та и това е Simple Smile

# 116
Много благодаря за бързия отговор! Simple Smile

# 117
Много благодаря за бързия отговор! Simple Smile

Мен ме проследи до 12 включително, но до днес 26 г.с. му изпращам изследвания и ако ме притеснява нещо му пиша. Винаги ми отговаря, дори веднъж ходих на преглед 22 г.с. Прекрасен човек.

# 118
Момичета, преди фаталната морфология при Станулов правихте ли пренталния тест Vision, който предлага клиниката? На мен ми предстой ФМ при него, но ми предлага и този тест преди това. И ако не тайна, къде се насочихте за проследяване на бременността?

# 119
Аз отдавна бях решила да направя теста, за мое спокойствие. Следя се при Дойчиновски във Вита.

Общи условия

Активация на акаунт