Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 42 779
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, колко често ходихте/ ходите на преглед след започване на стимулацията? Медикамените/ инжекциите, които се прилагат налагат ли съхранение в хладилник, тъй като ще пътуваме и не съм сигурна как ще ги транспортираме.
Благодаря ви.

# 121
За прегледите не си спомням колко често беше, май веднъж в седмицата и зачестяват като наближи времето за пункция. Но за медикаментите, които трябва да се държат в хладилник ми обясниха, че не е проблем, ако са навън 2-3 часа, например ако ти се наложи да пътуваш. Бях се шашнала, защото единият път забравих да прибера нещо и се сетих 2 часа след като се прибрах, но ми казха, че няма проблем. Аз също си нося и една хладилна чанта (от малките за обяд), за да си пренасям медикаментите. Особено сега по жегите мисля, че е добра идея.

# 122
Селест, мината седмица пита същото Simple Smile Края на май - също. Не е драма, за това е форума, но едва ли има много нови впечатления от тогава. Има ли нещо, което конкретно те притеснява или ти липсва като отговор и информация?

Иначе купуваш бутилка студена вода преди да тръгнеш обратно, слагаш в плика и си ти Simple Smile Не знам колко далече живееш, можеш да ползваш и една и съща бутилка всеки път - по-малко замърсяване Simple Smile Замразяваш или частично замразяваш вкъщи и се разтопява докато стигнеш до София Simple Smile +/-
Май само Декапептила трябва да се държи в хладилник, от тези, които ползвах аз.

# 123
Гоналът също се държи в хладилник, но освен него и Декапептил не се сещам за друго. Иначе аз за всичките медикаменти си ползвах хладилната чанта, просто за да не се нагряват в жегата докато съм навън. Идеята със студена бутилка вода също е много добра и лесна за изпълнение.

# 124
Притеснява ме честотата на прегледите и че докторът ще отсъства 3 или 4 дни и допълнително на мен ми се очертават пътувания. Той със сигурност е преценил добре, аз също ще съобразя моята програма, но останах с впечатление, че се ходи през 2-3 дни.
Относно транспортиране на лекарствата ми дадохте добра идея, намерих една малка хладилна чантичка, ще свърши работа с няколко замразени бутилки вода

# 125
Щом трябва напасване на програмата си говориш с него. Аз бях през ден, но Центъра ми е на 15 Мин от нас. Предполагам, че има опции за два пъти седмично. Или събота, ако има време, защото обикновено събота е фул с пункции и трансфери. Мен ме е гледал в събота, защото така се падаше

# 126
Момичета, преди фаталната морфология при Станулов правихте ли пренталния тест Vision, който предлага клиниката? На мен ми предстой ФМ при него, но ми предлага и този тест преди това. И ако не тайна, къде се насочихте за проследяване на бременността?

Вижън правих в 10 г.с. фетална при него и кръв безплатно в майчин дом. Мен ме следи д-р Дяволов, тъй като съм с множество хистероскопии.

# 127
Коригирам се, за да се похваля.
 Днес извадихме 14 яйцеклерки. Много съм доволна. Сега се надявам повечеко да се оплодят. Hands Pray
  Желая успех на всички момичета в процедура!

При мен прегледите протекоха по следния начин.
 09.06. - първи ден от мц, първи преглед
 после
13.06, 15.06, 17.06.,20.06., 21.06.
24.06. т.е. утре ми е пункцията.
 Изисква си време . Няма как.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 11:11 от lady25

# 128
Здравейте скъпи дами, искам да ви благодаря за силите, които ми давате. Аз тайничко си ви чета. Искрено се радвам за всяка със сбъдната мечта и страдам с всяка, която претърпи резочарование. Включвам се и аз в отбора на Афродитките и вярвам, че това е мястото за постигнае на успеха. Предстой ми първата индеминация при д-р Станулов, но иначе ще ми е 3та. Исках да ви попитам къде си правите вирусологичните излседвания (6те на бр.) . Има ли някакъв пакет с тях или всяко поотделно се пуска?

# 129
При тях пускаме. Имат пакет 140 лева на човек. Работят с Бодимед.
Желая успех и положителен резултат!

# 130
  • София
Здравейте, дали знаете какви изследвания пуска д-р Станулов за изследване на възможна вътрематочна инфекция? Говоря за подобно или същото като Фертилити в Геника?

# 131
Благодаря за бързия отговор Simple Smile))

Относно изследванията, които назначава не знам точно. Ние имахме доста направени (Антимюлеров хормон, тромбофилии, спермограми,  микробиология и цитонамазка и  кръвни групи)и не ни е искал допълнителни освен изтеклите вирусологии.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 13:53 от lindtdt

# 132
Пак ще отговоря Grinning Axenia, аз отидох с вече направени в Геника фертилити тест и фемофлор плюс. Докторът ми отговори, че това е най-доброто , което съм пуснала. Друго не ми е искал за инфекции.

# 133
  • София
Да, това искам да знам. Защото като отида на 11ти да си ги искам и той да ми вземе проба за фемофлор плюс, а не да обикалям при други лекари.
Lemon Blossom, ти защо и двата си правила? Аз от това което четох, не се лк припокриват, а само начина на пробивземане е различен? Дали да направя и двата за всеки случай?

# 134
  • София
Ние правихме вчера тези, които се искат за инвитро, всичко там направихме, микробиология, вирусология, уреаплазма, микоплазма, кръвни групи, за двамата излезе 530 лв.

Общи условия

Активация на акаунт