Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 42 793
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Axenia - На мен ми бе обяснено, че НЕ се припокриват и именно фертилити тест е от менструална кръв, за да се види от лигавицата на матката има ли нещо. Затова пуснах и двата. Ако имаш възможност пусни и двата, поне на мен лично ми беше по-спокойно. Първопричината за пускането беше загуба на естествена бременност. Успех! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 15:11 от Lemon Blossom

# 136
  • София
Lemon Blossom, благодаря ти, да ще пусна и двата.
За съжаление и аз загубих бебето си миналата седмица, след като толкова дълго време се борихме, за да се случи. Пишеше, ще не трябва да си пил антибиотици 1 месец преди това, а аз в болницата бях на венозни 5 дни и после 3 дни вкъщи на таблетки, предполагам, че не на първия, а на втория цикъл ще трябва да изпратя материал.

# 137
Пак ще отговоря Grinning Axenia, аз отидох с вече направени в Геника фертилити тест и фемофлор плюс. Докторът ми отговори, че това е най-доброто , което съм пуснала. Друго не ми е искал за инфекции.
Може ли да споделите каква е цената на 2 та теста?

# 138
  • София
Мисля че всеки един е около 200 лв.

# 139
Фемофлор ПЛЮС е 187 лева, а Фертилити тест е 250 лева.

# 140
Аксения много съжалявам, толкова се радвах за теб.
Дано да имаш замразени. Силни прегръдки и успех!

# 141
  • София
Благодаря, Рончо Heart
Имам още две замразени на 5ти ден, но при трансфера(на 4ти ден) ми казаха, че слагат най-доброто от трите, което ме навежда на мисълта, че не са толкова качествени. Чакам цикъл/два, за да направя изследванията споменати по-горе и много се надявам още септември да направим ЗЕТ. За първи път ще ми е и не знам какво ме очаква, но има време до тогава.

# 142
Благодаря, Рончо Heart
Имам още две замразени на 5ти ден, но при трансфера(на 4ти ден) ми казаха, че слагат най-доброто от трите, което ме навежда на мисълта, че не са толкова качествени. Чакам цикъл/два, за да направя изследванията споменати по-горе и много се надявам още септември да направим ЗЕТ. За първи път ще ми е и не знам какво ме очаква, но има време до тогава.
Това въобще да не те притеснява. И от по лоши ембриони стават бебета. Например при мен( доктора беше още в болница Лозенец). Имах свеж трансфер на два перфекти ембриона на 5 ден. Станаха близнаци, който загубих 11 г. с. Останаха ми два замразени единия забавал се и замразен на 6 ден и другия недобър само за цвят беше. След една солидна почивка от 10 месеца след аборта , направихме ЗЕТ и от забавилия се на 6 ден ембрион е синът ми. Така , че нищо не се знае.
Пожелавам успех

# 143
Благодаря, Рончо Heart
Това въобще да не те притеснява. И от по лоши ембриони стават бебета. Например при мен( доктора беше още в болница Лозенец). Имах свеж трансфер на два перфекти ембриона на 5 ден. Станаха близнаци, който загубих 11 г. с. Останаха ми два замразени единия забавал се и замразен на 6 ден и другия недобър само за цвят беше. След една солидна почивка от 10 месеца след аборта , направихме ЗЕТ и от забавилия се на 6 ден ембрион е синът ми. Така , че нищо не се знае.
Пожелавам успех

Рончо, да ти е жив и здрав!

Чудесен коментар, развълнува ме!❤

# 144
Здравейте момичета. При нас бяха спряли нещата един път заради не ок прогестерон, друг заради задържан фолкул , но както и да е, стигнахме до ЗЕТ. Направихме го. Flowers Four Leaf Clover
Искам да ви попитам, някой след ЗЕТ и преди датата за тест изследвал ли си е ТСХ. Какво се очаква да бъде?

# 145
По принцип казват да не повече от 1.5, но аз имах една консултация с д-р Хедер от Надежда заради високо ТСХ и тя ми каза, че до 3.5 е ок при инвитро. Станулов също е на мнение, че не е проблем, ако е повече от 1.5.

Иначе при последния ми ЗЕТ моето ТСХ си беше в очакваните норми.

Успех, стискам палци да се похвалиш скоро! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 15:04 от Tessaria

# 146
По принцип казват да не повече от 1.5, но аз имах една консултация с д-р Хедер от Надежда заради високо ТСХ и тя ми каза, че до 3.5 е ок при инвитро. Станулов също е на мнение, че не е проблем, ако е повече от 1.5.

Иначе при последния ми ЗЕТ моето ТСХ си беше в очакваните норми.

Успех, стискам палци да се похвалиш скоро! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Благодаря ти!
При мен откакто съм на минилани дози еутирокс ми е даже под 1.5.
Сега пуснах контролно за всеки случай, няколко дни след ЗЕТ и е над 2.5, затова се замислих трябва ли някаква корекция, тъй като и на мен винаги са ми казвали да е по средата между 1-2.
Но да, според доктора е ОК. Ще се консултирам и с ендокрионолог за всеки случай, ако потвърдим бременност.

# 147
Момичета, здравейте! Знаете ли дали в клиниката се правят изследвания за NK клетки, ембриотоксини и тромбофилия.

# 148
Афродита работят с Бодимед. Аз лично тромбофилия изследвах в Геника, а НК клетки в Иван Рилски, но и Токуда също са добри за това излследване.

# 149
Здравейте,дами! Имам едно питане към вас.На 12.07 съм при доктор Станулов  и ще попитаме дали може  да направим инсеминация още този месец.От друга група знам ,че ще са ми необходими вирусология и микробиология на мен и мж.Въприсът ми е дали би било проблем ,ако са направени в друга лаборатория понеже виждам ,че има голяма разлика в цените.Прилагам снимка на пакета ,който предлагат в цибалаб ,ако може да ми кажете дали отговаря на този в Афродита

Общи условия

Активация на акаунт