Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 42 113
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз се спрях на Vision +, този който е 1580 лв.
За себе си прецених, че няма смисъл да пускам само основния пакет, а този изследва достатъчно от често срещаните аномалии.

# 61
За себе си прецених, че няма смисъл да пускам само основния пакет, а този изследва достатъчно от често срещаните аномалии.

Много благодаря за отговора! и последно питане от мен - има ли значение по кое време на деня се взима кръвта - задължително ли е да е сутрин на гладно или може и по-късно през деня?

# 62

Много благодаря за отговора! и последно питане от мен - има ли значение по кое време на деня се взима кръвта - задължително ли е да е сутрин на гладно или може и по-късно през деня?

Със записване на час е, обадете се и попитайте.

# 63
  • София
Запазва се час. Не е нужно да си гладен и жаден.

# 64
  • София
Някоя от вас възползвала си е от здравен фонд от работата си. Знам, че ин витро не поемат, но, се чудя дали поемат тромбофилия или някои от хормоните. Аз съм от няколко дни към Дженерали. Ще е полезно, ако някой е минал през това, да сподели кои разходи си е спестил.

# 65
И тромбофилия не става - вродено състояние е. Не ти пречи да пробваш, но до момента май никой не е имал успех.
Иначе повечето хормони минават + ЦН и МБ, но трябва да има причина да ги назначат. И не трябва да пише нищо в амбулаторния лист за бебе. Т.е. отиваш при нормалното си АГ, обясняваш, пише ти болезнен цикъл и ти ги назначава. Така може.
Вирусологията също не минава, не се покриват ППБ и лечението им. Пробвах с HPV и уреаплазма - нито тест, нито хапчета.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 09:21 от Inferiya

# 66
Момичета, в съседната тема една от дамите дискутира неуспешния си опит и споменава, че е говорила с ембриоложкаТА, което ме шокира, тъй като аз знам за един ембриолог, и освен дкоторът, той е другата причина да избера клиниката. Ще питам и в клиниката при следващия преглед, но доста се притесних. Някой да знае нещо?

# 67
Celeste, не разбирам какъв е въпросът и какво те е притеснило?

# 68
  • София
На мен първо ми звънна Георги, а след това тя. Няма нищо лошо, да работят няколко души, все пак старшия си е Жоро и едва ли някой прави нещо без негово знание. Един човек как да смогне на толкова работа...
Не разбирам цялата истерия около това, че са наели още един човек...

# 69
Да, на мен ми се обади. Тя е много мила и е била на инсеминацията ми също. Нямам против, не търся вина в нея в абсолютно никакъв случай, просто се изненадах, защото съм слушала само за Жоро. Търсих я и излиза, че е биолог. Не знам каква е разликата, чисто професионално.

# 70
Истерия ли?
Не става въпрос за истерия, а з за това, че щом са на смени не е ясно на кой от двамата ще случа, а това не е Ок поне за мен и би променило драстично решението и избора ми.

# 71
Ама може би докторката е добра плюс това работи с добър професионалист и добра клиника. За мен е комбинация от всичко. Например, ако лекаря ми “ не става” това не значи, че ще съм там само заради ембриолога. Нещо явно не съм се изказала правилно.

# 72
  • София
Аз си редактирах поста от преди малко, но тази дама, преди работеше в Адела и наистина е добър професионалист.
И да, не знам в друга клиника дали може да си избираш ембриолог... То той колко продуктивен ще е , ако работи нон стоп...

# 73
Тъй като работя в сферата, /не ми се влиза в подробности, за да не разводнявам темата/, но определено изборът на клиника е именно заради малкия екип и яснотота относно ембриолога. Възможно е да добра, възможно е и да не е, аз нямам неограничени ресурси (най-вече време и нерви), за да тествам. За съжаление съм запозната с работата в редица клиники и големия процент провали именно при работата на ембриолозите. Много често при неуспех “го отнася” доктора, но реално много от неуспехите се случват с онази фината част на ембриолога. Някой знае ли името на въпросната дама биолог, бих искала да се консултирам с колеги, тъй като в тези среди доста добре се познават.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 15:05 от Celeste_10

# 74
Celeste, аз много добре те разбирам. За мен също е важно екипа да ми е познат по име, опит и т.н. Може и да е чисто психологически фактор. В интерес на истината, аз също мислех, че ембриолога е само един-Георги Дойчев, а при една манипулация  разбрах, че има и жена ембриолог, Станулов сякаш й каза Криси, но не съм сигурна. На мен също ми е интересно да науча малко повече за нея. Аз все още не съм правила опит там.

Общи условия

Активация на акаунт