Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 42 791
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Аз и още няколко момичета, с които се запознахме в Афорида се следим при д-р Минкова в Токуда. Там си пускаме и анти Ха, протеин S, коагулация и т.н. Наистина е невероятна и работи с много бременни (препоръчаха ми я мои приятелки, които се следиха при нея по време на бременността).

# 646
Бихте ли ми казали тел номер на д-р Минкова?Тя хематолог ли е?

# 647
Ангиолог, ако решите да запазите час, звънете директно в Токуда. Тя следи и кръвотоци на майката, което в моя случай е необходимо, назначава, разчита резултати и коригира терапия (в моя случай за съжаление се наложи).

# 648
Д-р Минкова в сградата на Никола Вапцаров ли е?Може ли да се запише час онлайн?

# 649
  • София
Аз съм си запазвала час при нея по телефон в сайта на Токуда, регистратура Ангиология. Била съм на един преглед при нея, беше много подробен. Сега следвам само на Станулов предписаното, но мисля отново да я посетя скоро.

# 650
  • София
Аз съм с нискорискова мутация. Станулов ми каза да не спирам фракси, без значение кой какво ми казва. Според него, не се знае как ще кръвотока без него. При аборта ми в Надежда, докторката каза, че при такава мутация не им изписва и ако има го спират. Преди да стана пациент на Станулов, бях в Щерев при доц . Андреева, като след всяка пункция пак бях на фракси.

# 651
Аксения, каква е мутацията?

# 652
При цялото ми уважение и огромната ми благодарност към Станулов, както не ходя при Паскалева, за да ми дава акъл забременяване, така предпочитам да имам мнение на специалист в областта на хематологията по въпроса с мутациите.
Има момичета във форума, които са имали проблеми, заради ненужна терапия. Дали е 100% само и единствено заради нея - не знам, не искам и да ми се налага да разбирам.
Всеки си преценява, разбира се! Просто за себе си знам, че след цялата борба не бих си спестила два-три прегледа допълнително Simple Smile
(Мацките, на които ги спряха кървяха, не са ги спрели на база това от къде духа вятъра Simple Smile )

# 653
  • София
Аксения, каква е мутацията?

Inferiya e права, всеки сам решава. Аз взех решение за себе си да не спирам фракси, дори и да  ми предложат.

# 654
Съгласна съм с Инферия. Станулов ми беше казал, че до края ще бъда на 0,4 и с моите мутации това е достатъчно. За съжаление не се оказа така и още рано-рано вдигнахме дозата, че даже ще добавяме и терапия в бъдеще живот и здраве.

# 655
Момичета, а при д-р Минкова само в Токуда ли мога да се запиша или работи и на друго място?

# 656
Мили момичета пиша ви ако някой може да ми сподели хематолог. Аз съм с две мутации +Таласамия и ми трябва добър хематолог. Благодаря!

# 657
  • София
Момичета, а при д-р Минкова само в Токуда ли мога да се запиша или работи и на друго място?
Не знам дали преглежда и на друго място, но там техниката им е добра, което е важно за нашия случай.

# 658
Славова, виж темата за Тромбофилия, в първия пост има изредени местенца и лекари, ако споменатите в последните постове не ти допадат като опции.

# 659
Здравейте,
престои ми преглед при д-р Станулов бях в друга клиника.Не съм от София. От коментарите ви малко се притесних за жените над 40+, защото съм с ИЯР имаме и МФ и скоро ще направя 39. Не съм правила процедури. Лятото направихме опит за стимулация в предишната клиника за инсеминация, но фоликулите не ми разтяха и дотам. Имах фоликули
 и в двата яйчника, а се водя с ИЯР. Дали ще има яйцеклетки предишния д-р каза Божа работа - да, прав е! Цикъла ми презкача не е редовен. Обиколих няколко клиники в страната и тая година горе-долу попаднах на д-ра, но после по ред други причини се разочаровах. Искам все пак да пробвам с мой Я и каквото стане. Притеснявм се дали д-р Станулов ще ми обърне достатъчно внимание.

Общи условия

Активация на акаунт