Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (4)

• 42 776
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Д-р Станулов ще ви обърне внимание.Той е много внимателен и ще бъде честен с вас. Не се притеснявайте.Когато отидете на преглед ще видите,че ще ви обърне внимание.

# 661
Сънче, д-р Станулов е много фин и внимателен като човек, ще ви обърне внимание, не се безпокойте. Ще бъде и искрен с вас, ще ви каже много директно какво е мнението му за вашия конкретен случай, което според мен е много ценно. Успех

# 662
Благодаря ви, момичета дай боже имам доста въпроси към д-ра и чакам с нетърпение прегледа и дано стигна и до ICSI.Успех и на вас!

# 663
Здравейте! Имам следния въпрос, защото нещо се обърках. Предстои ми ранен биохимичен скрининг, ранна фетална, измерване на нт, които се правят в 11+6 до 13 г.с. Четох назад в темата , че др Станулов пращал момичета в Оскар. Но сега каза, че той ще го направи. Знам, че отделни доктори, специализирани в точно в това само, правят такива прегледи и сега съм объркана. Вас пращал ли  ви е някъде (Оскар например) или ви е правил той изследването? Питам, защото, ако не съм го разбрала правилно, то няма да имам никакво време да си намеря час като знам каква е заетостта в Оскар.

# 664
Първата ФМ си я прави той. Ако искаш, разбира се. Това е последния преглед при него Simple Smile Ако не искаш - можеш и другаде. Вече след това може да даде препоръки къде да се направят останалите.
Моите ги правя в Марковс.

# 665
MEcha, и на мен си ми прави той фетална и БХС и мина добре. Няма нужда да ходиш в Оскар, запиши се при него, пък на другите фетални ще му мислиш. Поне според мен.

# 666
  • София
Той прави първата фм, доверете му се. Доколкото знам освен в IVF е специализан и във ФМ.

# 667
Д-р Станулов е сертифициран за първата ФМ и БХС, за следващите праща в Оскар.

# 668
Не, аз абсолютно му имам доверие! Даже всичките ако мога ще си ги направя и ми е трудно да се разделя, честно казано, с него. Просто като претох и си викам: айде, пак не си разбрала нещо.
Благодаря Simple Smile

# 669
Аз също бях при него в 12г.с. Реално това беше последният преглед при него. 4 седмици по-късно ходих в Оскар, въпреки че миналата бременност бях в Марковс, мога да кажа, че от трите места, прегледът в Оскар е сякаш най-пълен, най-описателен и сякаш го усетих като моето място. Каквото и да изберете, и трите споменати са страхотни като клиники и специалисти и няма да сбъркате.
Най-интересното е, че в Оскар определиха плацентата като предна висока, а другият лекар (колебая се между двама), седмица по-късно заяви, че е ниска задна… Та и моето не е лесно, да ходиш на няколко места.. и сега въпросът е на кой да вярвам, тъй като няма как плацентата да се е преместила, а и двамата са добри лекари.. пълен шах 😁😅!

# 670
Има ли момичета които са стимулирани в тази клиника с цел забременяване без ин витро или инсеминация? Докторите стимулират ли с друго освен кломифен,понеже на мен ИЗОБЩО не ми влияе добре? Имам вече едно дете искам още едно а овулацията ми е нередовна.

# 671
Аз също правих моята ранна ФМ при д-р Станулов, след успешно инвитро пак при него. Прегледът беше доста детайлен (над 40 мин.), допусна мъжа ми, въпреки че беше ковид и в болници и клиники не се допускаха лесно придружители. Даже позна и пола, като каза, че дава 70:30 за момче, заради някаква кост, която вижда.

Относно доктора - винаги съм била с добри впечатления към него и мед. сестра (която ме научи как лесно да си смесва дозите и да си бия инжекциите сама вкъщи - нещо, за което никой никога няма време и все те препраща към упътванията). След някоя друга среща д-р Станулов започва да помни хората и какво предстои, но не това е най-важното - важното е когато трябва да си върши работата, а не да прекарва всички пациенти по един и същ начин и да ги праща на едни и същи изследвания.

Относно самата клиника - има някои административни неща, които много не ми допадаха - от рецепция са малко разсеяни, случвало ми се е да има дублиране на часове, да не те уведомят, че ще чакаш, което лично за мен беше важно, тъй като не ми се стои с маска на закрито дълго време и др.

Но като медицинска грижа нямам оплаквания - самото инвитро мина много по-леко отколкото в Щерев. Не усетих въобще пълната упойка и след 1-2 часа след нея си бях съвсем добре. Пункцията беше много кратка. При трансфера също всички бяха много положително настроени. Единствено според мен щеше да е добре, ако пункциите се правеха сутрин, за да не се налага да си до 14 -15 ч. на гладно, но не беше кой знае какво.

Тъй като останах доволна от Афродита, запазих и стволови клетки при тях към Future Health. Направиха ни сериозна отстъпка затова, че сме пациенти на клиниката.

Благодарим на целия екип за коректното отношение.

# 672
Здравейте! Бременна съм в 9 г.с. и ми предстоят последните прегледи при д-р Станулов. Той ми препоръча след това да се следя при д-р Вецев, но в предвид голямата му заетост и противоречивите коментари за него се колебая дали това е моят лекар. Моля да ми кажете на Вас кой лекар и коя клиника ви е препоръчал за проследяване на бременността? Благодаря!

# 673
На мен ми препоръча д-р Дойчиновски от Вита и клиника Св. Лазар.
Направих два прегледа при Дойчиновски и не останах доволна, тъй като още на първата среща спомена за секцио по медицински причини, ако се потвърдят определени изследвания.
В крайна сметка се следих и родих в държавна болница (Първа АГ) по препоръка на познати.

# 674
На мен ми препоръча д-р Дойчиновски от Вита и клиника Св. Лазар.
Направих два прегледа при Дойчиновски и не останах доволна, тъй като още на първата среща спомена за секцио по медицински причини, ако се потвърдят определени изследвания.
В крайна сметка се следих и родих в държавна болница (Първа АГ) по препоръка на познати.

Може ли да споделите там при кой лекар може да се роди нормално?

Общи условия

Активация на акаунт