Йоркширски териер - тема 13

• 42 914
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Sunshine state
Нашият на 6м го кастрирахме (такава е практиката тук) и му извадиха задържаните млечни по време на процедурата. На втория ден взе да скача като козичка и едва го удържахме. 🤣😆

# 166
Ще го снимам с ботушките, ама да го нареша и оправя, че сме...
Какви са тези млечни при мъжките кученца, съвсем съм невежа.
Сега чета, че с местна упойка, а не пълна са вадени на някои, не знам на мен защо пълна за 1 зъбче ми приказват.
Това кученце моето дано е здравичко, че ако на мен разчита милото...((

# 167
  • Sunshine state
Млечни зъбки. Simple Smile

# 168
Не са само при мъжките, и при женски се случва така. Може да се изчака и да се комбинира с кастриране, не е спешна манипулация. Така ни обясниха на нас поне

# 169
Папи с ботушите

# 170
Ох беее, голям сладур

# 171
Здравейте!
Оказа се, че йорката ни (на 2г) има луксация на едното краче. Това е според ветеринарката ни. Тя ни насочи за консултация с Д-р Калоян Войчев в Многопрофилна Ветеринарна Клиника, София.
Дали някой от вас е бил негов пациент?
Бихте ли препоръчали и друг доктор, при когото да я заведа и за второ мнение? Чувам добри отзиви за клиники Добро Хрумване, София, някой с впечтления от тях?
Благодаря ви предварително!

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 10:56 от FuSTuKa

# 172
  • София
В Добро хрумване д-р Влади Кирилов е ортопед. Препоръчвам го.

# 173
За д-р Войчев съм чувала прекрасни отзиви. Той работи в клиниката в Горна баня. По групите за за бездомни животни съм чела, нямам лични впечатления.

# 174
Здравейте!
Оказа се, че йорката ни (на 2г) има луксация на едното краче. Това е според ветеринарката ни. Тя ни насочи за консултация с Д-р Калоян Войчев в Многопрофилна Ветеринарна Клиника, София.
Дали някой от вас е бил негов пациент?
Бихте ли препоръчали и друг доктор, при когото да я заведа и за второ мнение? Чувам добри отзиви за клиники Добро Хрумване, София, някой с впечтления от тях?
Благодаря ви предварително!

Др. Войчев спаси йоркито на сестра ми (10г), което беше прегазено от кола и от Син Кръст отказаха да лекуват и казаха да си го носим вкъщи да си умре. Спаси го без операция, невероятен специалист. Препоръчвам ви го с всичките си крайници.

# 175
Здравейте. Може ли да препоръчате добър специалист за йорки с гастрит. Кучето си има назначено лечение, но искам да се консултирам за второ мнение.

# 176
Твърдят, че и моето има луксация на двете задни крачета. Налагало се операция. Аз отказах. И не сме имали проблеми с крачетата от повече от година, чукам на дърво така да си остане. Има и гастрит. Докторите казват, че няма какво да направят, да даваме храна за чувствителен стомах.

# 177
Как се установява луксацията, болки ли имат?
Чета в групите във фейса, как техните йорките пишали само навън.....нашата явно е голяма пикла, абсурд само навън, колко пъти да я извеждам? Пиша си в банята, е, някога и в хола Rage, но определено пиша 4-5 пъти дневно. Как са вашите? На година и 2 мес е

# 178
Ами започна на една почивка както си играе да пищи и да не може да стъпва. Така няколко пъти и следователно го заведохме на доктор. Операциите са около 500 лв на краче. Аз се притеснявам от самата упойка. Иначе е страшен пикльо. На 3 години е, от около година започна да пишка навсякъде. Вкъщи мебелите са леш, фугите в банята също. Първоначално пишкаше навсякъде само когато е сам, но напоследък го прави и когато сме си вкъщи.

# 179
Като е сама я затваряме в коридора, там на си има едно килимче и на него...като не разбира от дума, ще ми раздуе паркета

Общи условия

Активация на акаунт