Неапол (Кампания) и Бари (Пулия) – Красивата Южна Италия - 5

• 53 974
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Някакви предложения за хотел в Неапол? Ще сме там 1-04.06 и всичко е пълно. Цените са 700+ евро, което ни е абсолютно непосилно Sad. Всичко, което бяхте споделили досега в темата, съм проверила и не е налично или е на ужасно висока цена.

LiNa, а мислили ли сте да отседнете например в Поцуоли, някъде близо около метрото (там е крайната спирка на линия 2 от Гарибалди)? Там нощувките обикновено са наполовина на тези в Неапол, а и самото градче е много приятно. Ще сте на половин час от центъра на Неапол.

Не ми беше хрумнало, дори не знаех, че е така удобно с метро. Ще потърся и там, ако цените са по-добри, може би това ще се окаже добър избор.

# 676
За мен това не е добър вариант, 'метрото', което ходи до там е от старите влакове и е претъпкано.
Аз като ходих за да видя Флегрейските полета, смърдеше нечовешки на сяра още от гарата (а тя дори не е толкова близо) от кратерите, не знам дали е така непрекъснато , но не беше приятно със сигурност. Не знам как се живее там даже.

# 677
  • София
На мен малко ми се избистри екскурзията. Обособихме се група приятелки, около 10 човека, като искаме да сме в началото на октомври. Тъй като не ми се занимава с цялостна организация, търся самолетна екскурзия (направление Неапол и амалфийското крайбрежие) за 3-4 нощувки, но освен почивки за по 7-8 дни, друго почти не откривам. Дали не е рано още за оферти, но пък надали... Ако на някой са му изкачали отнякъде оферти от агенции, ще съм ви благодарна да споделите.

# 678
Бохемия имат такава екскурзия, миналата година се засякохме в самолета с тяхната група, ние си бяхме самостоятелно, което определно препоръчвам. Тази е екскурзията "Екскурзия в ИТАЛИЯ - Соренто, Неапол, Амалфи и о-в Капри - Перлите на Южна Италия!".

# 679
  • София
hedera_79, благодаря, гледах я тази екскурзия, но тя е горе-долу на цената на 7 дневна почивка. Не я отхвърлям като вариант, така че ще я следя.

Аз бих се напънала с организацията при положение, че открия самолетни билети на добри цени. Както да въртя и суча, в момента на Раян и Уиз билетите до Неапол и обратно излизат около 400 лв на човек за нашите дати, което изобщо не ме устройва.

# 680
За съжаление самолетни билети по няколко евро май остават в миналото Disappointed Relieved

# 681
и аз това видях. ужасно кофти.

# 682
Да, и аз това наблюдавам от известно време, търсейки нови места за пътуване.
Направо си е било късмет да взема билети до Сицилия в средата на декември за 40 евро, в двете посоки, за края на март.

# 683
За средата на май има по 50 евро Неапол  с Раян двупосочен

# 684
аз имам ограничение с ученическите ваканции и май ще си карам колата.

# 685
  • Пловдив
Аз февруари купих билети до Бари отиване/връщане за двама общо 120Е.

# 686
През май има по 50 двупосочен с Раян до Бари.

# 687
  • София
Няма лошо, че има и евтини предложения, за който може да се възползва от тях, но ние сме около 10 жени и сме си фиксирали като удобно време за нас началото на октомври или края на септември. Затова ще се обърна към агенция, просто не виждам друг начин. Самолетните билети, нощувките с включени закуски и трансферът летище-хотел-летище като цена ще ни бъдат по-евтини през агенция. Само като гледам какви дупки предлагат в Неапол, че и с общи бани и тоалетни... Приличните хотели и апартаменти са егати цифрите.

# 688
  • София
Неапол - Соренто - Амалфи - Неапол струва към 34 лева с редовни общодостъпни билети. Бохемия продава тази разходка за 109 лева и то само ако се запишат за нея поне 20 човека.
Последният съм, който ще държи сметка и дава наклони някому как си харчи парите. Но твърденията, че с туроператор е по-евтино, просто не са верни. И не ми се иска хора, четящи темата, да се подведат по тях и да не проверят "малките букви", всички допълнителни такси, негарантирани програми и т.н, и т.н....

# 689
  • Mostly in my mind
Много са поскъпнали цените на нощувките. Миналата година гледах за 4 членно семейство в Бари за 3,4 нощувки се намираха прилични места за 600,700 лв. Сега под 1000 лв не мога да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт