Половината от чакането мина, дръж се, АПРИЛска дружина!

• 21 473
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Варна
Добро утро момичета-кокичета:)
Вчера су спретнахме варненска срещичка,на която бяхме 5 от варненските мами:)Беше много хубаво и се надявам да се събираме така и за в бъдеще:)
А на всички,желая успешен последен ден от месец Ноември:) smile3525

# 106
Аз понеже живея до Илиянци от време на време ходя там и искам да ви кажа, че цените са горе-долу същите, е има малки разлики. Въпреки това има много голям избор и все може да се намери нещо. Аз наскоро си купих яке, защото нищо не ми ставаше. Спрях се на модел , който е с ластици (набран) през кръста, под и над него - хем стои хубаво, хем се разтяга по големната на корема, а след като се отслабне може отново да се носи, защото ластика се свива. Мисля, че това е горе-долу удачен вариант. Мога да ви кажа и адреса на магазина, ако ви интересува - има много такива модели там от 50-70лв. и е в центъра на София,

# 107
  • София
За връхните дрешки. Имам две палтенца тип пелерина отпреди. Трябва да имам петзнаци, за да не ми стават. Laughing Мисля, че това е много добър вариант. А за тези, на които им е все топло по време на бременността и нямат висене по спирки в студа, мисля, че и едно по-дебеличко пончо е добра идея. newsm10

За косичката и киселините. Поредната щуротия, така мисля. Просто няма начин да има връзка. Още повече, че аз съм го чувала във вариант с повръщане, ако бебето има косичка и неповръщане, ако няма. И разбира се, познавам всякакви случаи. Например, това, дето казват, че майката се разхубавявала, ако чака момченце и обратното, ако е с момиченце - е, почти всички които познавам са се разхубавявали, без значение какво чакат. Peace
Кажете ми, как да разпозная що е то киселина, като никога не ми се е случвало? Joy

МАРТА, аз опитвам с една малка под таза и голямата ми възглавница, обърната на 90 градуса, направо си я гушкам от гърдите нагоре. Коремът остава в 'дупката'. Има ефект, но пак не спя спокойно, все си мисля, че ще го натисна дори и така.
И аз опитвам полунастрани. Като свиеш горния крак в коляното, то опира в леглото, а за корема някак се получава разстояние и не се притиска. Не е като да си легнеш по корем, но само това съм изнамерила като решение досега. Rolling Eyes

Днес съм на ФМ!  newsm44 МАРТА, да докладваш и ти довечера!  Hug

Пролет, ако е този "Слънчоглед", който си мисля, е на Иван Вазов, между Васил Левски и Шести септември. Дано помня имената на улиците. Ще питам половинката и ако съм сбъркала, ще се поправя възможно най-бързо. Магазинчето е за художници и не е много голямо. Има наистина страхотни неща, особено на втрория етаж. А как опаковат подаръци... Gift Страшни са.

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 09:20 от Илит

# 108
Илит, със сигурност ще познаеш киселините. Няма как да ги сбъркаш, щом подобно нещо не ти се е случвало.
Аз нямам засега, но преди години правих някакви смешни диети и резултата беше киселини от всички храни, които не се харесат на стомаха ми.

# 109
Добро утро pregnant ,

Да ви се похваля - вчера ми излязоха резултатите от БХС. Рискът ми е 1:10000! Много съм щастлива!  newsm44 Не че съм се съмнявала, но все пак напрежението от чакането си беше неприятно. Аз мислех да не си правя такова изследване, защото съм под 30г., но док каза, че е добре, че на запад ги правят задължително и т.н. Сега съм  доволна, че го послушах - облекчението е страхотно.

За киселините - започнаха да ме притесняват вечер от време на време от около седмица. Но забелязах, че зависи какво съм яла през деня - сладките и сухите храни със сигурност ги провокират (поне при мен е така). Това с косата е теорията и на моята майка. Но докторът ми обясни, че киселините се получават, когато матката порасне и започва да притиска стомаха - така част от веществата в него се връщат в хранопровода и предизвикват киселини.

Аз все още си влизам в якетата и засега не мисля да инвестирам в нови. Вчера обаче с притеснение установих, че съм наддала много на дупе. Аз по принцип ходя доста пеша, работата ми е динамична и не е свързана с висене на бюро, но явно това не е достатъчно. Реших да почна упражнения още този weekend, макар че честно казано много ме мързи.  Embarassed

Момичета, някой има ли подръка координати на Мазнейкова? 10х предварително!

Желая ви прекрасен ден!  smile3525

# 110
Ей, дойде ми музата и на мен да попиша, че знаете, че съм постна иначе и рядко се случва.Та-втори ден съм вкъщи, заради детето, ама на мен добре ми идва, признавам си.Напоследък, понеже и натежавам вече доста-трудно се справям с работата/ хем половината ден ми е пред бюро/Имам си дни обаче, в които се скъсвам да пътувам по дупките и задръстванията и това ме скапва, как да е.Та установих, че да се моташ цял ден ми идва екстра.Защо съм у нас ли?Ами малката нещо май прихвана, вдигна температура, повръщане, ама още вчера я оправих и днес е кукуряк.Нямаше обаче как днес да я пратя на градина, защото пък не очаквах, че така бързо ще се излекува и не съм взела извинителна бележка.Друго-пообиколих градините в квартала-никъде няма места, разбира се.Но не спирам да се надявам, че до септември догодина все някой ще се откаже някъде и ще мога да я наместя моята хубустница.Сега тя ходи на градина до работата ми, но когато се роди бебето-няма да има кой да я прибира и така...сложно много се получава.Понеже обикалям и от месец за ботуши и все не намирах подходящото за мен вчера най-сетне се заинатих, откасзах се от ботушите и си купих едни спортни, с хубав грайфер и пух.Реално си дадох сметка, че и тази зима трябва да пазя добре равновесие по леда с голям корем, както и с първото...токчета и флинтифлюшки няма къде да сложа.Ако е за някой случай по-така-имам едни бутафорни ботички-с тях...За другата зима, когато пак ще газя основно в кал и киша-ще съм с количката по улиците-така че пак не ми трябва нещо засукано и кой знае колко шик.

Започнах реорганизацията на спалнята, която ще е вече на дъщеря ми, и бебата след това.Сглобих отново креватчето, бях махнала решетките, сложих ги.Обърнах го така, както беше и навремето, когато дъщеря ми се роди.Тя самата участва в това и много и доставя удоволствие.Пренесохме половината играчки в мазето пак с нейна помощ.Сега, след Нова година, когато остана вкъщи и без нея-за да е изненада-ще сложа шарени пердета и шарено килимче и един шкаф за играчките и.Освободих и раклата, разделих шкафовете на две-едната част за нейните дрешки, другата-за дрешките на бебата.Подредили сме всичко, с такова умиление, че чак се шашнах-и все навън нещо бебешко като видим-моята принцеса все за бебето мисли-да сме му купели на него.
Та така, в момента съм  почти готова/ то и преди си бях де-просто нещата бяха в  едни чували, аз винаги съм казвала, че ако ей сега ми докарат едно бебе-имам  възможност да го поема без проблем/.След празниците, когато остане време ще отидем за количка и така.На мен ми предстоят много празници преди раждането и все ще са на преден план, така че съм спокойна, няма да правя нищо в последният момент, още повече, че ще съм сама и е меко казано абсурд да го оставям за след това.
Лек ден на всички, а аз продължавам с обиколките по градините и днес/ то не, че са много де-остана само още една да посетя.../

# 111
alina-nana Ако за ФМ търсиш Мазнейкова по-добре недей. Чаках около час , независимо , че бях със записан час  Naughtyи ме прегледа за по-малко от 5 мин. Crossing Arms и разбира се срещу 50 лв. Sad, така, че реши ти!
за украсата Много ми е любим този магазин Слънчоглед и в Петък ще отида да заредя с материали и отварям работилницата  madnoel
Болките ми от дясно поутихнаха, само като вървя ме боли Cry, но май не е апандисит!
Чао за сега милички santa2 santa2 santa2 santa2

# 112
А забравих да ви кажа - днес ни бяха атестациите и ме оцениха с 3 Sad по-малко от на колегите, защото съм бременна, мале леле как насърчават раждаемоста, а?????????????

# 113
bobi_ko - Добре дошла в Отбора Simple Smile

benitta  - и аз се чудя дали е растеж на матката или е контракция .
Казваш , че няма кой знае каква промяна за изтеклите 3 седмици . Амам как така ?
Би трябвало да имаш , точно сега е момента на разтягане на корема . ПОне при мен  има , де Simple Smile

Sve_dim  , аз  вече няколко дни приготовлявам Коледна украса и някъде по - напред бях обяснила как Simple Smile
От цветна хартия си режа лентички и ги лепя в кръгчета едно в друго . Би трябвало някога като деца да сте правили такива Simple Smile

Aya  и при мен е така ( това с киселините вечер ) , но не мога да кажа , че  е всяка вечер . Само знам , че започнаха по - рано , поне от преди месец ..
Това за теорията за киселините и бебето с много коса , съм го чувала и мисля , че никак не са някакви си теории , а много доказани случаи Simple Smile И , разбира се , от всяко правило има изключения !!!

Филка , аз съм ЗА среща , ако искате да я организираме в неделя 3 декември , или следващата събота - 9 декември .
Айде , давайте да се организираме , няма да се плашим от лошото време я Wink

За якетата - аз си имам едно от две години , което и без друго си ми беше много широко , така че мисля , че няма да имам проблем Simple Smile

За стяганията - аз все още си ги имам и не са отминали  въпреки Магнерота . Може би  просто понамаляха ...

За сега Лек ден ви желая

# 114
  • на североизток
Здравейте и от мен, скъпи мамчета!
И аз вече съм се настоила коледно и чакам да дойдат почивните дни, за да сложим украсата вкъщи.Представям си радостта на малкия Grinning
И аз вече съм измислила как ще реорганизирам спалнята, която ще стане стая за бебето.
Най - хубавата новина при мен е, че вчера бях на лекар и видяхме пола на бебето - очакваме момиченце.Толкова се радвам - сбъдна се желанието и на мен и на таткото.А и това е най - хубавият подарък за Коледа!
Така, че Ая ще те помоля да ми сложиш така жадуваното розово щъркелче Simple Smile
Добре дошли на новите мами!Нека да се увеличава априлският отбор!
Сега ви оставям, че работа ме чака!

# 115
Здравейте мами Априлки,искам да ви се представя,защото и аз съм една от вас,казвам се Ради от София съм на 21 години,чакам първото си бебче,термина ми е на 10ти Април,ще раждам в Шейново,засега незнам пола,защото последния път бебо си беше свил краката в глезените Simple Smile
Благодаря ви за вниманието и доскоро

# 116
  • Пловдив
Ето ни и нас Simple Smile
Грея от щастие, защото сега се връщам от преглед .... бебка е добре... как не спря да рита през целия преглед  Joy док като ме понатисне със сондата ... и отвътре като ме ритне и ман ме хване гъдел и само се смеех.
Док пак изрази предположение за мома Simple Smile  stork-girl Joy Joy Joy  , но пак не е 100% сигурен, защото не му била околиполдната течност за да се види идеално, както и това че не се е обурнало с дупето нагоре Simple Smile
Но няма значение ние с таткото така или иначе си бяхме сигурни, че е девойка, така че Ая пиши ме  stork-girl
Другата новина е, че като питах док дали ще ми изкара снимка, той каза, че ако искам може да ми го запише, защото бебо вече е порасна и не може да се събере на една снимка. И аз добре, че си носих флаш паметта и .... сега си имам прегледа и го гледам постоянно Simple Smile
Алабина, не че не е пораснал корема, но не така разко както преди за един ден и .....
Питах пак за болките при ходене и стягането... пак ми каза, че е от разтягането на матката.
Втори преглед за бактериите и на мен не ми направи, въпреки че питах  newsm78 каза, че след време пак ще ми вземе секрет и тогава ще видим....
Изписа ми витамини, но не съм ги купила още, а рецептата не мога да я разчета, та по-късно ще кажа какво са Simple Smile

# 117
Снаха ми ми пусна този сайт за петиция за коледна добавка за децата.
Който има желание, нека гласува:

http://www.bgpetition.com/Koleda-za-decata/index.html

За сега е само това, довечера живот и здраве, като заспи малката, ще изчета какво ви вълнува и през днешния ден ............
Приятен и успешен ден, скъпи майки Simple Smile

# 118
Здравейте мили мами!
Искам да ви се похваля, че вчера бяхме на ФМ и ще си имаме момиче stork-girl Laughing Имаме си дори запис на малката беборана и по Коледа ще показваме на бабите и дядовците. Само си представям как ще се чудят и маят колко е напреднала техниката  Laughing
Исках да ви питам дали вас ви болят коремите след преглед с УЗ. Много е неприятно чувството като натискат с апарата. След всеки преглед мен ме боли поне три дни. Не е силна болка, но е неприятно. Моля ви да споделите!  Praynig

Поздрави и доскоро писане!  Hug   bouquet

# 119
  • Пловдив
Redim, никога не ми се е случвало да ме боли кореме след преглед  newsm78
е, малко е странно усещането като т понатиснат, но в номента, в койо стана.... всичко изчезва
а уж съм с предна плацента и тънка коремна стена.....  newsm78 ама по-добре, че не ме боли де Simple Smile
А ти казала ли си на лекаря, че имаш такъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт