Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
Как се определя датата за цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
-
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
-
Как се определя датата за цезарово сечение?
Датата на цезаровото сечение се определя след приемане за няколко часа в патологична бременност, извършване на изследвания, посещение при лекар и след като шефът на патологията прегледа документите и се съгласи с мнението на лекаря, че планираното цезарово сечение е подходящо. Тогава датата се записва в графика за планирани операции за съответния ден.
-
Какви са някои методи за определяне на пола на бебето?
-
Какви са някои методи за поддържане на кожата по време на бременност?

),мисля, че не е толкова важно за да не може да се изчакат няколко дни 

, че не ме е информирал за страничните ефекти преди манипулацията, защото можеше и да размисля. Дано да нямаш повече подобни проблеми и бебо да е добре.

Варианта с широко мъжко яко, после на мъжа да отиде е най-добрия, стига да можеш да ходиш така на работа 
Иначе имам едно спортно (което за работа не става), което си го закопчавам още. Чакам да се застуди още малко, че да нося палтото на работа, което закопчавам все още без проблем, но ако се забави студа още малко... 
.
.