Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
Как се определя датата за цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
-
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
-
Как се определя датата за цезарово сечение?
Датата на цезаровото сечение се определя след приемане за няколко часа в патологична бременност, извършване на изследвания, посещение при лекар и след като шефът на патологията прегледа документите и се съгласи с мнението на лекаря, че планираното цезарово сечение е подходящо. Тогава датата се записва в графика за планирани операции за съответния ден.
-
Какви са някои методи за определяне на пола на бебето?
-
Какви са някои методи за поддържане на кожата по време на бременност?

сега се чудя дали пак не сме започнали да растем или са си контракции. Като се замисля, за изтеклите 3 седмици, май не съм забелязала кай знае какъв растеж, та може и това да е
, т.е. нашите предшественички
След сек ще те добавя .
) - на мен от около седмица започнаха да ми се появяват вечер, не мога да кажа дали от определени храни - по-скоро не. А днес имам и сутринта
Една позната ми обясни, че чулал или чела някъде, че киселините се дължали до голяма степен на косичката на бебето - тя имала страхотни киселини, започнали от края на 4ти месец и се засилвали с месеците - накрая е спяла облегната на възглавница понякога заради силните киселини - детето й се е родило със страшно много коса. Та се чудех дали някой от вас е чувал подобна теория?
Май при всички ни са започнали разни болки, аз вчера се събудих от силна болка в дясно ниско, направо се чудя дали не е апандисит
, но днес пък е по-слабо, а може би също е някакъв нерв притиснат.
, така ,че Аиа може да ми сложиш синьо щъркелче

, че киселините са още една от екстрите на бременността. 
. Засега още не съм почнала с украсата вкъщи, но тази събота и неделя ако ми остане свободно време смятам да се заема.
. Сигурно в някои страни като Германия още преди месец са украсили навсякъде.
Но пък малко промяна е добре дошла. Днес се оправих и дойдох малко по-късно, та ми се размина...
По принцип всяка година имаме коледно парти в някое заведение и ние с колежката ми го организираме. Тази година обаче тъпия и малоумен брат на шефката пусна мухата да се ходи на едно село, на което вече сме ходили много пъти, за да можели мъжете да се напият на спокойствие и шефката прие. Да ама аз и още 2 колежки казахме, че не ни се пътува. И сега ние сме виновни и шефката каза, че партито ще е в офиса, тя щяла да вземе пиене, а ние да сме носели домашно приготвено ядене