Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
Как се определя датата за цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да добавя бебето си в списъка с априлски бебета?
-
Какви са медицинските показания за цезарово сечение?
-
Как се определя датата за цезарово сечение?
Датата на цезаровото сечение се определя след приемане за няколко часа в патологична бременност, извършване на изследвания, посещение при лекар и след като шефът на патологията прегледа документите и се съгласи с мнението на лекаря, че планираното цезарово сечение е подходящо. Тогава датата се записва в графика за планирани операции за съответния ден.
-
Какви са някои методи за определяне на пола на бебето?
-
Какви са някои методи за поддържане на кожата по време на бременност?
, така че и аз нямаше да мага за тази събота или неделя ама за другатасъм ОК. Бройте ме.

нямам думи
, а пък вчера като ми текнаха и едни сълзи от напъните. В началото само ми ставаше лошичко, но тогава ги миех след закуска. И реших, че от нея ми става гадно, та започнах да си ги мия на гладно. Но от 2-3 дена напъните за
са направо старшни, и както казваш едни такива сухи. Но преди малко изтичах до аптеката и си купих тази паста, която ми препоръча. А пък щом ще ми помогне и за венците, още по-добре. 
или
? Аз отначалото си имам някакво вътрешно усещане, че при нас ще долети
Да се надяваме, че няма да сме от този тип
Моля ви кажете ми.
За

Хапвам по малко, но нямам храни, които да не си позволявам. Може би не е правилно, но като ми се хапва нещо определено го хапвам и без това ям малко.