Половината от чакането мина, дръж се, АПРИЛска дружина!

• 21 173
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро, момичета!
МАРТА честито розово щъркелче! stork-girl
Добре дошла blagi wavey  Отбора все повече се увеличава!
За спането по гръб - освен, че не е полезно за нас, забелязвам, че и на бебко май не му е много удобно така. Вечер като си легна, и примерно гледам TV по гръб, само след няколко минутки почва да подритва недоволно Crazy и щом се обърна настрани, ритниците престават.
Момичета, моля ви за помощ smile3547 Вече няколко сутрини подред, имам голям проблем с миенето на зъби.   grinning012 Прилошава ми от пастата за зъби и получавам позиви за  Sick Случваше ми се първите 1-2 месеца, но тогава ми разминаваше лесно. Сега обаче е голям кошмар   Sad Някоя от вас имала ли е подобен проблем?
Чао за сега, и приятен ден на всички

# 136
  • Чехия
Привет Бобче, аз още съм така и има трик гладам да ги мие винаги след закуска , или веднага след вечеря...изчакам ли малко става ужас.. SickМного е добра една паста PARADONTAX ( тя е без силен вкус само е леко солена) или просто смени с друга паста.
Успех  Hug
Стачи, те момчета май се крият, за нас ни обещеха, че най-късно 30 седмица ще го видим.Ще ми се и ние да сем розови...ама знае ли човек. мен семо веднъж до сега ми се слъчи киселини   да имам и не издържах дълго, веднга бликнах.
Момичета вие какво ще кажате дали сте чували някой да повръща чак до края?  Sad
Blagi, привет , добре дошла след най-симпатините мами и бебчета.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 10:18 от ivalex

# 137
Много 10-х ivalex!
Веднага ще си купя такава паста, май само с нея не съм пробвала! Голям кошмар е това сутрешно миене на зъбите и толкова се радвах, че вече почти 2 месеца не ме беше спохождала такава "радост"  Sick  #Crazy

# 138
  • София
ivalex, не искам да звуча песимистично, но цитирам баба ми: "Повърнах и отидох да раждам."  Sad Хубавото е, че е единствената такава, за която съм чувала.

Май нищо не може да се направи, освен да ви стискаме палци да размине. Пък вие да прилагате всякакви хитрини в действие. И най-важното - винаги с настройка, че е временно и си струва!
 newsm07 newsm10

# 139
Дааааааа, "екстри" колкото искаш newsm45 , но като се сетя за крайния резултат   ylinfant  май ми е  по-лесно да ги издържам. newsm10

# 140
За срещата в Пловдив - Алабина, точно на 3.12 се връща сестра ми от Франция, а не съм я виждала от август, така че - няма да мога да дойда. Ако е в събота или другата седмица - свободна съм.
Приятна вечер на всички! Hug

Ами ... чесно казано , предложих неделята , защото в събота не мога .Тогава остава за другата събота - 09.12.
Какво ще кажете ?

Бенита , Пепа-К , Лита ... имаше  и новички Филибелийки , но сега точно не си спомням имената ... Съгласни ли сте ?

# 141
Ivalex, за съжаление аз съм още един пример за повръщане до края на бременността - така беше през първата ми бременност Sad Cry Sad Но си има по-леки месеци и това са точно тези сега - пети, шести.. след това при мен се появиха киселините (никога в живота си преди това не бях имала киселини) и от тях пак ми се засили повръщането.  Sick
Сега след изключително тежките 4 първи месеца, съм по-добре - повръщам един, два пъти в седмицата и много се надявам да ми се разминат киселините и дори да спре изобщо да ми се гади Simple Smile Но това са мечти за сега Laughing Laughing Laughing
Искам да те успокоя обаче, че толкова гадно като първите месеци вече не е, пък и е много малко вероятно и при теб да се запази гаденето Grinning   Дано скоро ти премине съвсем  bouquet

# 142
За срещата в Пловдив - Алабина, точно на 3.12 се връща сестра ми от Франция, а не съм я виждала от август, така че - няма да мога да дойда. Ако е в събота или другата седмица - свободна съм.
Приятна вечер на всички! Hug

Ами ... чесно казано , предложих неделята , защото в събота не мога .Тогава остава за другата събота - 09.12.
Какво ще кажете ?

Бенита , Пепа-К , Лита ... имаше  и новички Филибелийки , но сега точно не си спомням имената ... Съгласни ли сте ?

За срещата в Пловдив, аз също си мълчах защото мъжъ ми има рожден ден в събота и тази година е решил че щом не мога да празнувам както трябва с него и с приятели ще отидем само двамата някаъде за weekend, много ми е сладък  Heart Eyes, така че и аз нямаше да мага за тази събота или неделя ама за другатасъм ОК. Бройте ме.

Поздрави на всички  preggo

# 143
  • Чехия
Бобче, то мен ми я препоръча зъбар-лекарката Mr. Green защото и се оплаках че не мода да се преборя с гаденето и също, че ми кървят венците..та тя веднага измъкна някаква брошурка за бременелки и ми я даде.
Там има и един препарат за дезинфекция на устната кухина Corsodyl 0,1 процентен, който е много свеж и много добре ми понася..
Само,че наистина закуси и пробвай, аз на гладен стомах ще си изкарам очите от сухи напъни на гадене.

Колкото до гаденето, много се надявам да спре, но няма такива изгледи поне за сега, е не като в началото, ама сутрин с е направо непоносимо.  Sad
Много ви благодаря за отговорите  Hug, аз миналия път питах докторката си а тя с смях ми каза,, Еми, то вече трябва да ти мине,,само това..да ама не...  Tired

# 144
  • гр.Варна
Добър ден мили момичета!
Правихте ли си преглед на зъбите?Моята акушерка ме тормози, и то много за зъбен статус-аз си имам де.А аз все го забравям WhistlingКакво да направя:)Важното е,че имам само 1 зачатък на кариес!Много се кефя:)
вчера ходих на училище за родители!казаха,че за мамите с високо кръвно е препоръчително секциото:(а аз така исках да си родя нормално:(В Окръжна болница,където си мисля да раждам,няма обаче спинална упойка за нормално раждане,а през абоката се подава болкоуспокояващо.....
За спането,ами аз не можех да заспя ако не лежа по корем.Да,но сега спя само на дясно и понякога по корем.Случва се и наляво да поспя,но това е рядко:)
Наш бебо или го чувствам доста или пък въобще.......Много ми е странно,но знам,че е нормално:)
Днес ми се спинка адски много и се надявам да супея да изкарам на работа:0
Успешен ден:)

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 12:00 от hristina_k

# 145
Ivalex да не те отчайвам, ама познавам поне две бременни от типа "повърнах и отидох да раждам", едната е баба ми, а другата една колежка. Това разбира се нищо не означава  Laughing, но и лекаря ми като му се оплаквах от гадене в началото съвсем честно и откровено си ми каза, че няма гаранция, че ще ми мине след определен период. Абе екстри да искаш, ама като си помислиш после съпътсващите раждането колко са-шевове, лохии, хемороиди и т.н., тъй че стягайте се-като сме се хванали на хорото ще тропаме до края  dance.
В сряда съм на ФМ и щи ви пиша после за резултата и на мен ми се иска розово щъркелче, ама ме съмнява, ще видим, дано само всичко да му е наред. Като гледам тука варненските майчета като нищо да обърнем резулата в полза на момченцата (това по наши усещания само де). Нашите срещи не са дълги като вашите, но поне са чести, повечето работим в централния район и като излезем в обедна почивка -и хайде на среща.

На зъболекар ходих скоро-за сега всичко беше ОК.

Приятна почивка на всички!

# 146
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Хриси защо си решила със спинална, епидуралната упойка не е ли по-добра?

# 147
за срещата в Пловдивна 9.12 къде ще е срещата в Пловдив аз съм пропуснала първата, но ми се иска да присъствам на тази понеже съм нова в града и не познавам почти никои. видях снимките и по тях съдя, че първата среща е била в градската градина Simple Smile надявам се да нямате нищо против да се включа и аз
благодаря предварително

# 148
Здравейте и от нас  Hug
Сутринта имах среща с нашите юнаци  Heart Eyes Много си бяха добре - шаврукаха си доволно и им видяхме атрибутите доста ясно  Mr. Green. Вървят засега големички - с една седмица са напред  Crazy И плацентите са наред и така... Кръвните ми изследвания обаче този път не са много добри  Tired - хемоглобина за три седмици ми е паднал от 126 на 108  Rolling Eyes От утре почвам хапове  Confused

Болестта ми е на приключване - днес ми е последния ден с антибиотик и хубавото е, че се чувствам почти здрава  Grinning

Иве, и аз познавам повръщали до края  Sick Но пък кумата ми например повръща до към 6ти месец, така че имаш шанс да не си до края  Peace

Хиситна, аз още началото на 4ти месец си  оправих зъбите. Към средата на 7ми ме викат профилактично, а до тогава (пак профилактично) се мия вечер с Лакалут Актив, а сутрин с една флуорна паста - не й помня името  Blush

За въглавницата, не съм пропуснала молбата - ще я снимам и кача снимката при "Нашите Покупки"  Peace

Хубав ден и до после  Hug

# 149
Твърде вероятно е и аз да повръщам до магарето.На там вървя.За зъбите-да, не съм пропуснала, имам за правене зъб, изчаквах подходящ момент, да не е в ранна браменност, иначе си го знаех от преди да забременея.С първата бременност нямах ни един,както и след това.То в повечето случаи зъбите се скапват след самото раждане май...По принцип съм с проблемни венци и от години ползвам Лакалут, не съм спирала и сега.
За упойката-и аз смятам, ако стигна на време в болницата, а не заклъснея за заветното разкритие-ще ползвам.До там да го докарам, ама съм взела решението още с изписването ми от Шейново с каката Laughing
Днес започнах да забелязвам промяна в дъщеря ми.Парадира с това, че ще си имаме бебе.Демонстрира го на всякъде, където може.В магазина на опашката имаше майка с малко бебе в количка-на висок глас заобяснява как и нашето щяло така да спи в количката и като ми зацелува корема, гледка невероятна.Номерът беше всички да разберат обаче... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт