Подаръка за таз година е АВГУСТовската ни дружина!

• 9 732
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Мацки,я кажете само ние ли останахме не-преобърнали се-ни веднъж?

Не се притеснявай - не сте единствените. Димана също не се е преобърнала, а и не обича много да стои по корем, освен ако не е срещу телевизора. Все ще се обърнат. Плюс това за сега сме две в отбора, така че да не си мислим, че детето ни е последно...

Ще се побъркам с този Пентаксим най-вече, защото в понеделник таткото си взе свободен ден и щеше да дойде с нас на консултация. Последен вараиант ми е да помоля една позната, която си взе и трите на веднъж да ми даде едната, пък в края на седмицата ще връщам. Дано само не ги е дала на педито Praynig

# 91
  • София
Здравейтееееееееееееееее Whistling
Аз тази сутрин се събудих в неочаквано добро настрение,макар че Инчето е малко кисело днес.Даже мисля и аз да спретна един покрив Sunglasses.А Ина има различни прякори-миши-миши(сестра ми й вика така),дядо й й казва Евгени(от Шоуто на Слави,когато почне да разказва виц и маестрото не почне да свири и Слави му казва Евгени спиш,а като се роди Ина основно спеше),баща й й вика мече,аз й казвам на мама звездичката,Инка-малинка,Инче-буболинче и още много подобни JoyСнощи се обърнахме за първи път от корем на гръб Laughing
Обърквация,сама си празнуваш,а?А нас кучета ни яли,така ли? #2gunfire
Марулка,и ние сме мотористи,бръмчи принцесата и хвърля плюнки,чак ревматизъм от влагата ще хвана скоро Joy
Момичета имам една молба.В една от първите ни теми след раждането някой(не помня кой Blush Embarassed)беше пуснал една страхотна статия за кризите на растежа по седмици,ама нещо не мога да я намеря,ако някой я изрови,пуснете едно линкче Heart Eyes[/
b]
elen@,аз иам преносима кошарака и тя е много удобна за пътуване,даже на Нова година мислим да се съберем с братовчедка ми и зет ми и ще сложим тяхното бебе да спи в нея.Абе още едно бебе мога спокойно да си отглеждам в нас hahaha
Велмар,а къде е рецептата на тортата с мюсли?Че нашата леля много се е запалила по нея и ще взема да я изненадам  bouquet
Сега отивам да правя покрив и после ще се похваля с постиженията си Mr. Green Hug
[/color]

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 11:33 от bubcheto15

# 92
  • София
Bubcheto15, мисля за тази торта става въпрос
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105335.0

# 93
  • софия
Бубе,не говориш ли за тези 8-те ревливи периода,който ги имаме в началото на всяка тема ?

# 94
  • софия
elen@,според мен си струва да си вземеш от тези преносимите кошари,защото нали все от тук нататък,някъде все ще се ходи,а те могат да се използват горе-долу до четири години.Така,че според мен това е една разумна инвестиция.Аз поне мисля да купуваме.Сигурно има за по 50-60 лв.
Блу,какво стана с изследванията?Всичко о.к ли е ?

# 95
  • София
Bubcheto15, мисля за тази торта става въпрос
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105335.0
Heart EyesМерси много!!!
Бубе,не говориш ли за тези 8-те ревливи периода,който ги имаме в началото на всяка тема ?
Видяхте ли сега какво става-Обърквация пие,а мене ме хваща и ме държи дълго,на това му се вика солидарност,нали? Mr. Green Twisted EvilЗа тях говоря,Дани, и много ма йе срам Embarassed Embarassed Embarassed

# 96
  • софия
Пепър,къде се изгуби в този студ?

# 97
  • В ЛЮтеницата
Браво, Обърквация! Темата си заслужаваше чакането!
След като я изчетох много внимателно искам да се извиня на KRISTANNA за това, че в миналата ни тема й сложих името в почти едно изречение с това на MamaMargo. Ужасна съм! Виновна съм, признавам си, прости ми! Никога повече! Сериозно, нали ще ми простиш newsm17?
Emelle, тъй като съм ти фенка, искам да ти честитя макар и със закъснение Р.Д. на мъжа! Да ти е жив и здрав и да си живеете и обичате като в меден месец!
Anni78, права си, ама много си права, ама не се сдържах, че пак четох отчетната на офис-мамите и  afwitch
Eliona и dani777k, бройте ме и мен в отбора на майките на мързеланите дето не се въртят!
marulka_s, твоята шушка бръмчи, а моята пищи и се кефи! Незнам как успява да си стегне така гърлото, за да го издаде тоя звук, ама като писне и кучето започва да вие и след 5 минути на такава "музика" аз съм на компа във форума, за да си го изкарам на някой  Joy

Имам си освен свекър и свекърва и пра-свекър и пра- свекърва, ама и те готини, и те далеко живеят Laughing! Щастливка съм, а? Та празнувахме вчера 80 годишнина на прадядото на Лора.
Та готини, готини, и си ги обичаме, ама айде да не си правим албумче на свекървите, че ако ни надушат една взаимна любов ще настане hahaha!

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 12:29 от Pepper

# 98
Докато седна да отговоря, те са ти пратили линка за тортата Peace Сега приключих с едни пърленки на скара.Абе- нещо ми става на тема кулинария  chefНе мога да се позная newsm78
Навън се опитва да пе4е слънце,та мисля да обядваме и да излезем на разходка с Дари, 4е вчера не е излизала.Ние имаме  преносима кошарка-подарък  от зълва ми. Тя седи в Плевен когато ходим на гости.Миналата седмица когато си ходихме обаче спахме при майка ми , а не при свекитата и Дари спа при мен на леглото.Ами - няма смисъл баша ми да сглобява леглото , за няма и 3 часа сън в него Peace.Но ина4е и аз смятам 4е е една много добрА ПОКУПКА Peace

# 99
Добро утро и от нас.
То си е за добър ден, но нищо. Днес сутринта майка ми си тръгна за Хасково и сега се оправяме сами. Но ние сме свикнали.
bubcheto15, аз тази статия си я разпечатах, но ще се опитам да я намеря и да ти пусна линка.
Момичета ето една почерпчица от мен и мъжът ми за нашите 9 месеца семеен живот.

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден или както казва Миглена Ангелова - динамичен и стремителен ден днес в България.

# 100
bubcheto15, ето линка към статията.
http://www.biberonbg.com/info/plach.htm

# 101
Абе мами, стига с тия торти нали ще отслабваме уж, а вие все торти искате да правим  Crazy М/у другото тая тортичка с мюслите я правих, преди седмица направо е убиец  newsm53

За умалителните на бебка аз викам - ей пикло, дрисленце, пръдличке, сладурке...абе всевъзможни глупости ми излизат от устата и всеки ден са все по-цветущи и по-цветущи Mr. Green

За разликата в годините
с половинките разписвам се веднага при мамите каки на мъжете си  Crazy По съм голяма с цели 5 месеца от милото, ама то хич не се дава да го командоря....язък ми за предимството, че съм кака  Crossing Arms

За свекървите, тая седмица в предаването "Часът на Милен Цветков" казаха нещо по тоя повод:  Laughing
- Свекървата е злато и затова трябва да е възможно най-дълбоко закопана   Joy

Иначе Али не спира да говори днес, даже вече явно е решила да учи азбуката. Спряла се е на три гласни които постоянно повтаря: Ааааааа - оооооо - ууууу - Ааааа - ооооо - ууууууу     newsm09  Умна като мама  smile3532

didika, сега видях бе мило и ти тортичка ама айде и тая ще приемем Simple Smile
Да сте живи и здрави с мъжо много да се обичате и още поне 109 години да сте заедно   bouquet

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 13:14 от val_stef

# 102
Вие доста сте изписали в новата темичка, но аз бях заета тези дни да събирам предизборен щаб. В последните теми взе много да се говори за лидери - кои нови, кои стари и словестни битки за надмощие имаше, та аз също реших,че искам да съм лидееер...А пък те хората правилно са го казали, че то сАс сЯдене нИ става и аз се хванах на работа...
То фенове,че нямам, нямам, ама и това ще се промени като ми прочетете платформата..Ето част от предизборните ми обещания :

1. Да поздравявам всеки именник , рожденик и всички празнуващи, били те и стринки на лелите на чичовците на моите избиратели;
   2. Да използвам знанията си по арабски за да се свържа със сем. Кадафи и да преговарям за освобождаването на мед. ни сестри в Либия:
   3. Да даря 2-та памперса номер3 и 1 нюборн + малко използван крем Гермастан на нуждаещите се в Руанда;
   4. Да покажа щедростта си като за моите празници изпратя на всеки по 1 3-етажна торта и бутилка шампанско директно на Лични, защото като се пусне общ постинг някои лапват почерпките на две, на три, а другите остават с пръст в...уста.Ще сложа край на това.
   5. Да се боря за световен мир със всички средства, позволени ми от форума;
   6. Да докладвам редовно за своето местонахождение, та дори и имената на улиците, по които минавам ще съобщавам.
   7. Да обсъждам редовно мъжете ви, но без да ги крада!
   9.  Да се включвам редовно в така интересното ми обсъждане на домакински уреди и битова техника като въведа тема и за тоалетната хартия, която смятам е важна предпоставка за развитието ни като форум.

това е. изборът е ваш.

P.S. Постингът ми стана дълъг, но нали това е едно от неписаните правила за лидерство във форума. Wink
друго P.S. ША вА замолА да нИ мЪ занимаАтИ с УфУрмлението на страницата. Аз просто искам да съм си от тия лидери дето мноО пишат, другУ не ми трЕба на главата.
Айде със здраве!!
 Wink  Wink  Wink  Wink  Wink   Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink Wink  Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

# 103
            Здравейте и от нас , тук времето е лошо и пак няма да ходим  на разходка, но поне вятъра ще издуши прането. Dani777k, и ние все още не се обръщаме, акато гледам няма изгледи и скоро това да се случи.
  Аз имам да свалям цели 10кг. сега съм 60 и не ми става нищо, уж все не ям а не свалям и таза доста ми се е разширил, не знам вие как сте.Направо завиждам на Анни78, че е върнала старите кг. За Коледа мисля да си купим столче за хранене , малко е рано, но ще ни трябва. Ще турся и кубчета е различни картинки, за да можа да му показвам, това е кон, къща,... нали се сещате. А и гумени книвки искам да намеря, но където питам все няма.
   Аз сложих нашия котарак в албумчето, много хубави кученца видях там, особено далматинеца, и на Обърквация малчото е много сладък, но докато се научи на хигиена ще е зор.

# 104
  • Sofia
Ох, с тези торти и сладки ще ми се пръсне сърцето!
Аз докато кърмя  не виждам шанс да отслабна, защото имам вълчи апетит, мога да изям слон и то наведнъж за пет минути след кърмене. Понеже Димана се обрина и най-вероятно е от шоколада ( какаото) сега ям бял шоколод напоразия. Като я нахраня за последно в 11 ч. вечерта отварям и изяждам един бял шоколад и бързо лягам, че ми се хапва още. Всичко що е с бял шоколад на пзара съм го опитала по стотина пъти.
На Димана и викаме шоши, шуши, слъончо-средно между слончо и слънчо, Диманка калпазанка и ред други.

Общи условия

Активация на акаунт