Подаръка за таз година е АВГУСТовската ни дружина!

• 9 738
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
  • София
   Леле Блу, като видях вашите бебчета с колко коса са...Много са хубавки. Моите направо са плешиви  Simple Smile

# 76
Еми то се е видяло, че и ние шезлонг ще купуваме, до каква ли възраст може да се ползват? Играчки ние не ползваме, малчо хич не се впечатлява от купешки, само от импровизирани дрънкалки. Особено му е любима кутията на чая на Хип. А, има една музикална патка, дето се клати, та той се бори с нея и я ръфа.

Gecumka, и аз съм от твоя отбор, мъжът ми е с 2,5 по-зелен от мен, ама на акъл е по-голям  Embarassed

Много хубава идея да си направим албумче с домашните любимци. И аз ще сложа моята далматинка Леа в скоро време. Голяма ми е красавица, но в момента я гледат родителите ми.
Обърквация, честито кученце, да е живо и здраво и да ви остави някоя и друга здрава обувка Wink Пък и хубаво име сте му избрали, адаш на сина ми  Laughing
Нещо гледам, че вече се сватосвате, та аз да напомня, че отдавна сме се наредили на опашката за една мацка от албумчето, Ния.
Днес се разхождахме в МОЛ - София, разгледахме музеите Embarassed и накрая купих една рокля от Мотиви, малко е тясна но пък е толкова скъпа, че май приключих с яденето докато не почне да ми стои перфектно.

За спора с Мама Марго мога да кажа, че независимо какво я е провокирало, нищо не оправдава тона, грубостта и обидите. Според мен те са израз на безсилие.
Толкова засега, лека вечер ви желаем!

# 77
Ralka Balka благодаря мила, че си проверила за Фризопепа Grinning Аз за сега имам за около 20тина дни храна за Ивчо и после като свърши ако не мога да намеря може да поръчам да ми вземете пък за изпращането на паричките ще се разберем Laughing
Колкото до моите конци - да горе на самата рана излязоха доста и вече зарастна, но сега изхвърлям конци отдолу т.е. тези с които са зашили матката Shocked Напоследък ми се случват разни неща такива ама какво да се прави, щом Ивчо е добре и аз съм добре Joy
Момичета какви са тези почерпки аз имам цели 10 кг да свалям и не знам от кога да почна. Може да направим някое съревнование за определено време кой колко килограма ще свали, поне да не съм сама че иначе стимул никакъв Wink

# 78
Аз съм съгласна с идеята на Netty за състезателния стимул! Peace
Има едно предаване по Reality - Taking off (Да ти олекне) и там за три ли, за шест ли месеца участниците трябваше да свалят макс. килограми. Не че повечето се справяха, ама това е друг  въпрос.

Може например от понеделник (нали знаете, диетите винаги почват от утре, а в по-добрия случай и от вдругиден) до Коледа да го ударим на здраво слабеене и накрая ще има снимков материал преди и сега  Laughing

# 79
Момичета, наистина ни трябва стимул, че до Нова Година трябва да влезем във вечерните рокли.

Нети, няма проблем за Фризопепа, когато ти потрябва свиркай.

Блу, чакаме резултатите.

# 80
Emelle, въпреки че напоследък не си ми фенка искам да ти честитя рождения ден на мъжа ти. Весел празник  bouquetЧестити месечинки на Калоян и Ирма!
Бубче, с голямо закъснение да честитя рождения ден на мъжа ти. Да ти е жив и здрав и много да те глези Grinning Браво, много се радвам че Ина вече е с добри резултати. Дано се видим утре да й се порадвам Hug
Блу, радвам се че си в къщи. Почивай си повече през уикенда. "Ния-дандания"  Joy Joy Joy много ми харесва
Ralka , кенгуруто е newsm74
Netty, не се притеснявай за алергията. Ивчо ще се оправи с времето и ако спазвате стриктно това, което ще ви предпишат лекарите Peace
Ralka Balka и AndyB, много благодаря че написахте мнението си за безумните спорове, които се водят от преди две теми. Взели сте ми буквите от пръстите, но ако аз го бях написала преди вас щях да бъда сериозно оплюта не че сега пак няма да скочат Laughing Напоследък се изпонаписаха толкова простотии, ругатни и нападки, че надали МамаМарго ни е проблема. Хайде вземете се спрете вече Praynig Да си гледаме децата кротко и почтено

# 81
Писах ,писах, но ме се скапа интерната, та пак. То не стига, че от скоро само имам време да ви прочета и не смогвам да напиша, че сега и ми замина вс. написано. #2gunfire
Честито на вс. празнуващи бебчета, да са ви живи и здрави и мн. игриви.  bouquet

Блу радвам се, че си си в къщи вече. Grinning
Добре дошли на новите мами Гертруда и ММилена  Hug
ние се обръщаме към Крис с най-различни умалителни: лече-буболече, смивчо, слънчице, чочи, съкровище, дребосъче, хубавчо, на мама мъжа и още ….
Моят мъж ми е батко с 11г. и 3м., но така съм си по-доволна. Mr. Green
Лорекса, Вал, Крис, радвам се, че отново сте на линия.  Heart Eyes
Нети, надявам се бързо да се справите с алергията и да си се радвате спокойно един на др. Praynig
Относно кг., ами аз вече си върнах тези от преди бременността и даже още един допълнителен смъкнах, така че само ще ви наблюдавам отстрани  Blush
Обърквация, Ерик е мн. сладурест   bouquet. Относно рахита, ами те са мн. признаците, но важно е педиатъра да опипа костите  и главичката на детето и най-вече да се направи изследване, щото др. си е чиста проба налучкване. Рахит може да се докаже само след кръвни изследвания, другите признаци може да са следствие от нещо друго, което няма нищо общо с рахита. Но дори и да има не е страшно, увеличава се дозата вит.Д, прави се облъчване и проблема се решава бързо. Но трябва да се и внимава с вит.Д, щото пък предозирането му може да доведе до нарушения в някой от органите.
Елен, не искам да те отчайвам но не мисля  , че полицията ще се справи с проблема. Преди 3-4г имах заплахи с убийство по GSM, дори бяха записани на гласовата ми поща, и то доста обстойно описане на самия акт срещу мен. Прокурорската преписка остана с/у неизвестен извършител  #Cussing out, но поне заради привикването в участъка  на разпит, идиота спря да ме безпокои.
Пак стана малко телеграфно,  сори  Embarassed, че вече мн. ми се спи, а и на мъжо още не съм гласила раницата , че ми е ловджия и утре пак ще броди по горите.

Нека на страниците ни пишат вс., мами, чувстващи се августинчета, то че ще има пререкания,  ще има /то в кое семейство няма проблеми/, но мисля, че сме големи хора и можем вс. да подминем, та къде , къде по-големи проблеми има. Peace

# 82
Здравейте момичета,
Ех какъв интересен ден беше днес...
Първо честито на всички празнуващи (на няколко водки съм и ми е трудно да изброявам) Бъдете живи, здрави и най - вече щастливи.
Сега да ви разказвам: станат в 14ч. (татито пое грижата за мъничка) , после една разходка тримата + лелята (зълвата, по извесна като сестра на съпруга) Прибрахме се към 16:30, последва един общ сън мама , татко и бебе на спалнята до 18 и после извикахме пак зълвата, защото ние бяхме канени на парти по случай раждането на бебето на кумовете ни. Малката ни Ния в понделник става на две седмици и трябваше солидно да полеем найната поява. Ех, представете си хора , които не говорят за пюрета, захранване и памперси все пак съществуват! 15 бр. бесни металисти наред с мойто мъж и кума на 3 мацки. Беше яко. Върнахме се в 12 Simple Smile Бе страхотен ден беше Simple Smile

И като говорим за любимците, осказа се че Етрик не е Ерик а Ерика, на всичкото отгоре аз си мислех че е набор на Дари , а се оказа че е само на месец.
А какъв голям смях падна...Моята мама е ветеринар, но никога не е работила с кучета и котки, ами с некви ми ти крави и дрън мрън селскостопански добитък. Та вчера тя ми вика: кученцето е женско и е много малко, ма аз упорита и обяснявам, че то е мъжко и споря с нея. На края тя се съгласи, щото аз какви ли не доводи изкарах. (Пък и с мен на глава не се излиза, ако няма неопспорими факти). Та дадох и аз на нея кученцето докато го научи да пишка на вън да се гледат. Днес отивам да ги видя и зълвата (която има женско хъски) потвърди тезата на мама. Е нищо не ми остана освен да се извиня , но хубаво се посмяхме на себе си и най вече майка ми, че ми се връзва на глупостите.

Мале колко дълго стана... Няма място да тросна един отговор на постинга преди моя,там с кой на кой е фен и тн,  ма нали съм ви казвала там за глупака, мълчанието и наказанието.

ПП. Анни78, винаги намираш думи да ме успокоиш, за това си те сънувам Simple Smile
Целувам ви силно

# 83
  • Някъде там...
Обърквация наздраве Simple Smile beer Wine Glass smile3546 smile3546 smile3534

# 84
Здравейте и от мен.
Аз пак съм от късните, ама така е.
Аз вече щях да почеря, че държа първенството за най-големичък мъж, пък то кво се оказа, че има и доста по-младички. Айде сега те да почерпят. Малеееее, като се сетя за разликата от 14 години и се замислям малко, ама малко.
За умалителните имена - на Маги освен Магаренце й казвам още "въци", "магеланчо", "лампинчо", "бузанко" и още които са толкова измислени, че чак ме е срам.
blueeye® дечицата са много сладки на снимките.
Още не съм видяла албумчето със зверчетата, но ще го направя.
А за идеята за албум със свекърви - е тоя път няма да ми се размине първото място. Моята хем е грозна и ужасно ужасна, хем е и злобна, то си й личи и на пръв поглед. Така, че ако я видите и после ще сънувате кошмари доста време. Защо мислите ме боли глава всеки път като съм се виждала с нея, а?
Аз още нямам цикъл, но и не ритам изобщо. По-добре да се забави още. Не бързам за никъде.
Днес направихме основна обикоолка на базара Произведено в БГ в НДК. Маги се чустваше перфектно, в кенгуру по магазини. Видях една страхотна рокличка - плата беше леко сатениран, тясна, като японски стил нещо, ама как да се навра в нея с тоя мой корем??? Ще почакам.
Запалих се по тези активни гимнастики и утре отиваме да търсим за нашата сладуранка.
Май прекалих с писането, отивам да спинкам.
Лека нощ и целувки за всички.
Както се казва - Спете в кош и сънувайте разкош!!!

# 85
  • София
   Леле Блу, като видях вашите бебчета с колко коса са...Много са хубавки. Моите направо са плешиви  Simple Smile

И моето мишле е с малко косичка.

За тел.тормоз, ако ченгетата не направят нищо  #2gunfire , следва смяна на номера, но... това е краен вариант.

За Нова година ще пътуваме за около четири дни и се чудя къде ще спи малкия. newsm46  Може би ще се наложи да купуваме преносимо креватче, но не ми се дават толкова пари... Thinking Някой има подобен проблем и как мисли да го разреши?  helpuu

# 86
  • София
Добро утро. Благодаря на всички мами за честитките!  bouquet
Снощи Калоян постави нов рекорд - легна в 9.30 и стана чак в 6 Hug Та успяхме да се наспим с татко му.
Обърквация - щом Ерик се оказа Ерика и е на месец, задължително провери как стои въпросът с ваксините newsm78
При нас се оказа, че винаги можем да го накараме да се ухили до уши като му кажем, че е много красив hahaha

# 87
И мен ме бройте за съвместното отслабване Peace Ама все си мисля, че око успея да посваля нещичко до Коледа, на празниците ще наваксам  Sick
Блу, разказвай ако имаш резултати
Сега ще вмъкна и нашето зверче Макс

На малкия му викам Шишо и Дудичко, понеже сме доста дебелички Joy

А за албум за свекърви, направо се плаша от идеята....не задруго, но на мойто злобата му извира и през снимките. Оняден мъжа ми и казва да гледа бебето на Нова година, а тя "Да, бе, аз да не съм луда!"...Представяте ли си...и това ми било баба..... #2gunfire Като си спомня моите баби как са ме гледали като дете се чудя що за животно е това #Cussing out

# 88
  • софия
Добро утро  Grinning!
И аз съм ЗА идеята за отслабването.Имам още 8кг.  badscale!
Вчера разглеждах оформлението и на "другите месеци"-Ами нашото най-много ми харесва и това на "майските"!Ако се направи конкурс Обърквация,ще ни прослави  newsm10!
Мацки,я кажете само ние ли останахме не-преобърнали се-ни веднъж?
Аз Найа я наричам:шушка,на мама котката което е странно,защото аз котки не обичам-алергична съм,но след сън като започне да се изтяга е досущ.
Баща и и казва точица  Heart Eyes!Когато съм строга и казвам Найо  hahaha!
Вие мислили ли сте,какви подаръци ще им вземете за Първата им Коледа  newsm78?
Такаааа....засипах ви с въпроси и сега се оттеглям  bowuu!

# 89
  • варненка от София
Добро утро и от нас. Тук ни е захлупила една мъгла и не се вижда нищо, за това днес ще се отдадем на чистене, домакинстване, разместване на мебели и така.
dani777k ние също сме на шушка. Това дойде още от бременността, когато беше в корема викахме на Стефаначето шушу, като се роди шушуто си остана, но вече с много вариации, шушка, шушелия, шушенце, шушелитка. Татето й й казва и цвъчка.
За слабеенето аз ще се въздържа, защото все още кърмя и се надявам да не приключвам скоро с това, даже се гордея, че през последните 3 дена сме само на кърма, успях да махна добавката от АМ.
Детенце също не е на диета  Laughing расте и дебелее, ето защо вчера вече взех 4-ката на Хъгис. Когато сменям номерата на пелените ми става малко мъчно, не мога да си го обясня това.
От няколко седмици освен обилното плюнкоотделяне шушето е започнала да бръмчи бръм, бръм и да плюе. Много е смешна, пали колата и бръм, бръм тръгва. Всичко около нея става мокро и на пръски, в такива моменти ми става много смешна и ми иде да я цвръцна чак, понякога ме е страх да не й направя нещо, мачкайки я. Ама пусто, като я обичам много  Heart Eyes Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт