Пък и хубаво име сте му избрали, адаш на сина ми
Аз за сега имам за около 20тина дни храна за Ивчо и после като свърши ако не мога да намеря може да поръчам да ми вземете пък за изпращането на паричките ще се разберем 

Честити месечинки на Калоян и Ирма!
Браво, много се радвам че Ина вече е с добри резултати. Дано се видим утре да й се порадвам 
много ми харесва

Да си гледаме децата кротко и почтено 

. Относно рахита, ами те са мн. признаците, но важно е педиатъра да опипа костите и главичката на детето и най-вече да се направи изследване, щото др. си е чиста проба налучкване. Рахит може да се докаже само след кръвни изследвания, другите признаци може да са следствие от нещо друго, което няма нищо общо с рахита. Но дори и да има не е страшно, увеличава се дозата вит.Д, прави се облъчване и проблема се решава бързо. Но трябва да се и внимава с вит.Д, щото пък предозирането му може да доведе до нарушения в някой от органите.
, но поне заради привикването в участъка на разпит, идиота спря да ме безпокои.
Бе страхотен ден беше

, следва смяна на номера, но... това е краен вариант.
Може би ще се наложи да купуваме преносимо креватче, но не ми се дават толкова пари...
Някой има подобен проблем и как мисли да го разреши? 

Та успяхме да се наспим с татко му. 
Ама все си мисля, че око успея да посваля нещичко до Коледа, на празниците ще наваксам 

Като си спомня моите баби как са ме гледали като дете се чудя що за животно е това
!
!
!
!Когато съм строга и казвам Найо
!
?
!
Препоръчани теми