Пубертетът при момчетата - тема 11

• 50 845
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И моето спортуваше от съвсем малко и беше супер изправено. След една лятна ваканция при  баба си и стоене по 10+ часа на телефон без аз да знам, се върна с кифоза.
Оправихме я с много плуване, но виждам, че не е трудно да се върне назад положението.

Аз се изненадвам, че детето стои при баба си Simple Smile
Моя категорично няма такива мераци. Ходи за по едни 48 часа и дотам. Предпочита да си стои у дома, да излиза с приятели и приятелки, да ги кани у дома.
Баба му е вече твърде скучна за него Simple Smile

По принуда, моят тийн изкара 2 месеца при баба си и дядо си в Пловдив. Оцелява като ходи на фитнес почти всеки ден и вечер говори и чати с приятелите. Родителите ми са супер щастливи от присъствието му, глезят го и го хранят, той  пък им помага за пазаруване и изчистили цялата къща заедно с майка ми. Сега го убеждават да си хване "пловдивско" гадже, за да ги посещава по-често.

# 406
Това беше след втори клас, сега е шести.
Не се изненадвайте, в чужбина е и иска да стои и в България.
Последното лято също беше, но вече по цял ден с приятели навън.

# 407
Помня едно страхотно море преди 3-4 години, когато оставихме телефоните им вкъщи. Мрънкаха първите 15 минути от пътя натам и после си измислиха игри и занимавки и забравиха да се оплакват. Бяха страхотни 2 седмици с много игри и забавления с братовчедите им. Били са на 10,12 и 14 или година нагоре.
Сега такава ваканция би била немислима. Браво на детето, Светкавица.

Едно хубаво лято бяхме на кумпинг. Там децата зарязваха телефоните на зарядните и не ги пипаха по цял ден. Беше впечатляващо 😅😅

# 408
Такива хубави почивки сме имали в Швейцария. Без Интернет, без телевизия. Сваляхме предварително филми на Нетфликс и играехме много игри. В центъра на селото имаше безплатен Интернет и ходехме с децата веднъж дневно за половин час. През другото време разходки в гората, къпане в близкото езеро, барбекюта и т. н. Истинска почивка... Последно ходихме 08.2020.

# 409
На нас пък нета не ни пречи на почивката. Все пак не живеем в 19 век. Всичко с мярка и разумно е повече от чудесно.
На Равнища -фабриката за храна и танци пак рекламират липсата на нет, като нещо фантастично....но на мен не ми хареса. Може би за хора, които не могат сами да се контролират е ОК. Но при нас това нещо за момента го няма.

# 410
  • София
На мен нета ми пречи дотолкова на почивката, че не мога да се контролирам да спра да работя на лаптопа. Sweat Smile

# 411
На мен нета ми пречи дотолкова на почивката, че не мога да се контролирам да спра да работя на лаптопа. Sweat Smile
Работя в международна фирма. Шефа като чуе, че някой праща мейли от почивката изопада в тиха лудост Simple Smile
Щом тоя човек не успява да се контролира на почивката, как се контролира в работата? По 2658 пъти повтаря, че това не прави човек по-работен.

Пък Ковида така ни обучи, че можем да работим от къде ли не Simple Smile

# 412
  • София
По стечение на обстоятелствата моя шеф няма как да ми прави забележка, защото спи в моето легло. Ама и той е един работохолик.... Клиентите звънят нон-стоп с въпрос и проблем. Simple Smile
Международните фирми докато ги стигнем, да работим по 5 часа на ден и да вземем по 5 цифрена сума, ехей... Много вода имаме да изпием. Simple Smile

# 413
От както стана 8-ми клас, нета вече не ме притеснява. До лятото на 7-ми срещу 8-ми клас беше постоянно пред къмпютъра играеки Фортнайт, което мен ме побъркваше. Както мина НВО, лятото се обърна на 180 градуса. Сега пак от време на време играе, но мноооого рядко. По - често вечер си дърпа някой филм и се опъва да леглото да си го гледа. Изгледа всички серии на "Революция Z" и много му хареса, сега някакъв друг сериал е започнал. Та в момента компа се ползва основно за гледане на филми. Онази вечер щях да го удуша, защото в 3 ч станах то WC-то и видях, че в стаята му свети. Чукам аз - сериал си гледал. Искал да довърши сезона. Добре, че е ваканция та му се размина. Иначе сега лятото си ляга в полунощ, много рядко в 1.00 (другия месец става на 16)
Телефона - цъка се, докато се пътува, но иначе не.

# 414
Lady, позната история.

# 415
Какво ще кажете за ел.тротинетки? Искат ли, имат ли? Моят сега непрекъснато мрънка за тротинетка. Аз и баща му много се притесняваме. Споделете, моля. Почти на 14г. е.

# 416
Моят иска мотор, тротинетка и колело са в миналото Joy

# 417
Зависи къде ще я попзва и за какво разстояние.
Моите пътуват със скутер -22 год и 12 год. Единят кара другия.

# 418
  • Пловдив
Да пожелая успешна и присъствена учебна година!
Да са здрави децата ни!

# 419
Тук ел.тротинетки почти не се ползват, за което съм много щастлива. Масовото придвижване на тийнейджърите става с колела, това ползват и моите младежи.

Общи условия

Активация на акаунт