Пубертетът при момчетата - тема 11

• 50 842
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Hope, по велоалеите ли се придвижват?

# 421
  • София
Никакъв интерес към тротинетки няма моят син, нито пък приятелите му (16 г). Придвижват се пеша или с градския транспорт.

# 422
Моят син бегло споменаваше за ел. тротинетка, но на 16г. каза мотор и нямах минутка покой, в която да сме заедно и да не спорим по темата за мотора, изключително рядко е искал нещо така категорично и настоятелно.

# 423
Колело, тротинетка в града между колите за мен е абсурд. По велоалеи е ок.

# 424
Няма интерес към тротинетка, електрическа, особенно като блъснаха братовчед му.
Имаме обаче подобен борд, и е с два двигателя. Така се беше изтръскал от него. Лек е и не може да завива. А и чудото се движи със 60 км/час. Хубавото, е че такива алеи тук няма и сега съм го пуснала да се продава.
На 5 години имаше АТВ, щото и баща му има. Мотор, няма как да има в този живот. Като порастне достатъчно, да кара слингшота

# 425
  • София
Моят син 1-2 пъти каза, че иска ел. тротинетка. Ние не сме много ок с идеята. Колега на ММ се потроши с тротинетка и няколко месеца беше в гипс.

Това лято колело е карал само веднъж. Кара моето, че неговото му е малко.
За ховърборд беше по настоятелен, в искането. Кара ховърборда на приятеля си и не беше чак толкова очарован.

# 426
Синът ми е карал няколко пъти ел. тротинетка в България, като сме си ходили през ваканцията. Голям интерес не е проявявал, тук (De) си кара колелото. Отсега говори за мотор като стане на 16 и май няма да ни се размине. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 427
  • София
Аз лично нито тротинетка ще купя, нито мотор. Примери около нас с потрошени и загинали колкото искаш. Не бих желала аз да съм причина детето да ми страда.
Иначе в едни нормални обстоятелства и място, където законите се спазват принципно е ОК.

# 428
Когато беше малък караше обикновена тротинетка. Издра я, очука я, но я караше с кеф. Миналата година му купих като изненада голяма и хубава. Толкова се зарадвах сама на този подарък изненада, че бях много разочарована от отношението му към нея. Признавам, че за една година не е карана нито веднъж, но не дава я продам. Извинението му беше, че съучениците му вече карат електрически такива и ще го е срам да е с обикновена. За моя радост дори не е споменал, че иска по- модерна. Знае, че няма да я получи.

# 429
Ох, аз пък съм от тези дето все адреналин им е в главата Simple Smile
Говоря, обяснявам, страхувам се тихо или пък гръмко (като викам понякога), но рядко спирам някой в желанието му.
За мотор или за скок с бънджи или за гмуркане или за делтапланер.
Може би защото и мъжа ми така живее с много адренеалин...някак си успявам да го приема.
Има една приказка : Да не ти се случва това дето мисли майка ти.

# 430
  • София
или за гмуркане или за делтапланер
Това лято на морето мислех да взимам ваучери за гмуркане. Синът ми беше много "за". Не успяхме, но не съм се отказала.
Мислех да му купя ваучер за делтаплан... ММ "а, не, знаеш ли колко е опасно".

# 431
  • София
За скачане, гмуркане и аз съм За, но моторите са ми друга категория адреналин. Там се улисваш със скоростта. Дори възрастни не могат да удържат фронта. Simple Smile

# 432
Иска ел. тротинетка, но директно му заявих, че това няма да стане и точка. В центъра София е абсурдно да го пусна с такова чудо, като знам как карат шофьорите, а и как карат самите пубери тези тротинетки, смятайки, че всеки ги вижда и ги пази. Аз самата, като активен шофьор изтръпвам постоянно, защото редовно се случва да ми изскача някой с такава тротинетка от къде ли не - дори и големи хора, а какво ли остава за пубери.

# 433
или за гмуркане или за делтапланер
Това лято на морето мислех да взимам ваучери за гмуркане. Синът ми беше много "за". Не успяхме, но не съм се отказала.
Мислех да му купя ваучер за делтаплан... ММ "а, не, знаеш ли колко е опасно".

Прав е човека Simple Smile
ММ ми подари за един рожден ден полет с делтапланер.
Ако занеш що страх брах предната вечер Simple Smile Ми опасно си е Simple Smile

# 434
Нашият юнак получи такава за РД. Но там, където живеем и където я кара има отлични условия за целта. Той реално я ползва евентуално да отиде до лостовете в бллизкия парк да си прави набиранията, да потича и да се прибере- изморен и потен. Баща му я ползва повече, когато ходи за закуски от близката пекарна съботно- неделно. Sunglasses
В Бг не бих разрешила да карат. И на двамата. Confused
Мотор пък абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт