Пубертетът при момчетата - тема 11

• 51 424
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • София
От биодей.шоп го поръчвам - от там си пазарувам много неща, та и него покрай цялата поръчка. Но иначе го има в магазин Зелен (физически магазин)

Относно парите - надницата на синковеца е 50 лв на ден. Работи само през уикенда, като уговорката с дядо му е да го вика и през седмицата, ако има някаква голяма резервация - сватба, кръщене и т.н.. Много е горд, че вече е независим. На първия ден, като взе пари ни почерпи сладолед и каза на ММ "Да знаеш, че това лято няма да ме мислиш с джобните вече" И се прибра с нови блуза, колан, парфюм и дезодорант. Сега си е харесал и нови маратонки Simple Smile Ще ошушка всичко до край, сигурна съм, но му е голям кеф, че си има собствени пари и ще си купува сам разни неща Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 16:32 от Lady Cassiopeia Duval

# 166
  • Пловдив
Може би трябва по-дълго мазане или действа бързо при по-лека форма акне...

# 167
Момичета, ако някоя от вас е чела Шерлок Холмс, може ли да ми каже дали е подходяща за тийн на 15 - 16 г.?
Търся книги на АЕ за синковеца сега през лятото, препоръчаха ми тази, но не съм сигурна дали става за тази възраст.
Интересува ме също и Том Сойер.

За лосиона - Серум за проблемна кожа на Wooden spoon

Трудно е да се каже дали е подходящ Шерлок Холмс (Том Сойер също), защото за нашите деца тези книги са буквално антични - писани са през 19 и началото на 20 век. Може би нещо от съвременни автори ще е по-близо до техния свят - по-актуално и разбираемо е за тях.

# 168
Том Сойер е даже за по-малки деца, но за четене на английски ми се струва съвсем подходяща. Не виждам проблем че не е със съвременна тематика. За мен даже е плюс това

# 169
На синът ми на почти 12 Том Сойер му беше доста интересен. На книгата пише за деца и юноши.

# 170
  • София
Том Сойер съм чела като малка, 5 клас може би, интересна ми беше.
Шерлок Холмс мисля, че ще му е интересна.

Дъщеря ми на английски чете някаква поредица, фентъзи.
Синът ми пък е луднал по комикси, Наруто, Боруто... Текста е малко Simple Smile

# 171
  • София
А нещо на Тери Пратчет дали би било подходящо и интересно?

Много ми е тогав с художествената литература, защото хич не я обича. Предпочита енциклопедии. И няма стил, който да харесва. Всички познати книги, като Пърси Джаксън и Хари Петър не му харесват. Ако намеря Дръндьо на АЕ ще е супер, нищо че ги е чел почти всички

# 172
Ние имаме много книги на АЕ свързани с някои геймърски игри.

# 173
  • София
А нещо на Тери Пратчет дали би било подходящо и интересно?
За интерес - да. Труден е за четене в оригинал.
Дъщеря ми не е сигурна дали е В2 или С1 и казва, че й е труден.

# 174
  • София
Ясно! Ами благодаря момичета. Аз си реших проблема - пратих го да отиде, да разгледа книги, да си избере няколко и да ми прати снимки на кориците, за да ги потърся евентуално на по-добра цена.

# 175
  • Пловдив
Кажете как да го стимулирам поне да пипне книгата? м? Thinking

# 176
  • София
При синковеца момичетата са голям стимул. Няколко пъти, когато ме е викал в неговата стая да ми иска съвет за момичета, съм споменавала, че момичетата обичат да четат книги и много се впечатляват от момчета, които четат. Днес е с новото гадже и, като му звъннах да му кажа да отиде да си избере книга, каза че задължително ще отиде с нея, да избират заедно 😃

# 177
При синковеца момичетата са голям стимул. Няколко пъти, когато ме е викал в неговата стая да ми иска съвет за момичета, съм споменавала, че момичетата обичат да четат книги и много се впечатляват от момчета, които четат. Днес е с новото гадже и, като му звъннах да му кажа да отиде да си избере книга, каза че задължително ще отиде с нея, да избират заедно 😃
значи е случил на момичета, защото повечето не четат
и аз се надявам да си хване оправно и умно гадже, да го води напред  Smile

# 178
  • София

Много сладко.

Моят тийн е на лагер на морето и пети ден нищо не се чува от него. Пише по 1 дума, за да сме сигурни, че е жив. Уж е обещал, че ще ни се обади довечера.

# 179
  • Пловдив
Ха, Лейди...нямам таквиз надежди Smile  поне за сега...Друг н-н ще диря...

Общи условия

Активация на акаунт