Домакини 82/ Лятото ни чака

• 54 877
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!
Тръгвам си след 20мин.
Марулета ношницата е ок, обаче да не ти показвам гащите Grinning

Почвам да се обличам.

# 121
Ама , Лейди, в болниците ви и гащи ли ви дават? Иначе шарката ми мяза на Луи Вютон, ИЗВИНЕТЕ!

# 122
Казвам наздраве с блажно кафе - сиреч с цигара LaughingLaughingLaughing
Прибрах се.

Марулета - с еднократни гащи, медицински чорапи и ношница с отворен гръб Laughing
Вече съм с "човешки" дрехи.

# 123
  • София
Смърфи, чакам и аз новини. ❤️Лейди, радвам се, че си у дома.
Чаках да се прибереш, за да покажа нещо, щото ти нали си безфейсна. 😁😁😁
Пак ще хваля детето, фейсните мацки знаят.
Спечели наградата за Млад автор за изключителни постижения в журналистиката.
Ето тук, надолу, има клипче как я награждават, някъде на 5.40мин.
Голяма изненада и вълнение за нас, плакахме с баща и от радост. Наред с изявени журналисти от големите медии-и нашето момиче.
Досаждам вече, ма ми е много кеф, много.
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/nagradite-web-report-2022-da-si … din-na-drug-video

# 124
Валенцето изобщо не досаждаш. Можете да сте много горди с нея. Аз се радвам, че имах възможност да се запозная.
Днес се прибираме рано с дребния. Мъжът ми е наряд и ще обърна малко внимание на къщата. С дребното ще учим за контролно по предмет, който не обича.

# 125
Вале, пожелавам ти скоро пак да ни досаждаш. Не, с домати, естествено. Simple Smile
Лейди, гледаш ли ВВС?

# 126
Стига МА, Вале! Това си е за радост и  гордост!

# 127
Вале Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Изобщо не досаждаш! Много, много се радвам, че правиш и нас съпричастни с вашата радост и гордост Heart Eyes Много, много здраве, късмет и успехи на Мими!

Мария кое от всичките BBC-та? Много рядко нещо ми хваща окото там за тв. Иначе чета BBC онлайн редовно.

# 128
Сирно има предвид парада по случай юбилея на кралицата.
  Лейди, друго си е с твои гащи ,нали?!

# 129
Марулета - изобщо си е хубаво да си в къщи Laughing

Съвсем изключих за националните тържества LaughingLaughingLaughing те ще са до края на седмицата, все са почивни дни Laughing

# 130
Като каза отворен гръб... и аз така, влизам да раждам, дават ми нощница, и тя така отворена, решавам, че някаква уж секси нощница с гол гръб. Обличам я и се размотавам пред акушерката, да си оправям багажите. Тя като ме видя си умря ат смях. Кой да предположи, че отвореното е отпред за кърменето после.
Извинявам се за нахлуването, чета си ви тайно. Стискам палци на всички болни да оздравяват! Heart

Казвам наздраве с блажно кафе - сиреч с цигара LaughingLaughingLaughing
Прибрах се.

Марулета - с еднократни гащи, медицински чорапи и ношница с отворен гръб Laughing
Вече съм с "човешки" дрехи.

# 131
Да, за тържествата по повод юбилея на кралицата питах.

# 132
  • гр.Варна
А така Лейди пафкай с кеф сега.Радвам се че си добре.
Валеее да ми пазиш снахата,ей.Много се радвам на успехите на децата които имат мечти и, ум и разум да ги следват и постигат.
Смърфи драсни един ред какво се случва.

# 133
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, чакаме да кажеш как е баща ти и не пускаме палците
Днес се успахме, за малко Шефа да закъснее за у-ще. Абе какво е това ставане рано посред лято. Поне е петък
Гушки на всички Hug

# 134
  • Бургас
Добро да е утрото и деня!

Криста вече едва я събуждам!Много мрънка,че тази година в 4 клас учат до 15 юни.В стаята им е сигурно 40 градуса.Всеки ден я боли глава.

Дано Смърфи да дойде по-спокойна с добри вести.Подобна операция правиха на майка.Много трудно и дълго е възтановяването.Трябва и рехабилитация после.Важното е всеки ден да е по-добър от предходния!

Общи условия

Активация на акаунт