Паническо разстройство - 54

• 53 587
  • 895
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте!Пия естецил от месец и половина,но последния път го нямаше в аптеките и ми дадоха есобел като негов производен.Интересува ме възможно ли е от смяната на лекарствата да не се чувствам добре,въпреки че са с една и съща съставка?

# 766
Мога ли да получавам замъгляване на зрението от паника?

# 767
  • София
Здравейте!Пия естецил от месец и половина,но последния път го нямаше в аптеките и ми дадоха есобел като негов производен.Интересува ме възможно ли е от смяната на лекарствата да не се чувствам добре,въпреки че са с една и съща съставка?
Възможно е. Аз преди години бях опитал да сменя ципралекса с есцитил, но не се чувствах добре, въпреки че съставката е същата.

# 768
Здравейте,
лекарката ми отново отлага смяна на антидепресанта. Бях писала и преди, че  в момента приемам деанксит. След 10 дена имам час при лекарката, но тя смята да ми назначи прием на сероксат или ксетанор. Доколто успях да прочета за тези антидепресанти, оставам с впечатление, че са доста тежки и съответно причиняват тежки странични ефекти, от които се страхувам. Мисля да я попитам за коаксил. Има ли някой, който е приемал коаксил за тревожност и лека депресия. Имаше ли ефект от приема му. Някой от вас сменял ли е деанксит с друг антидепресант и как се понесе в началото при смяната, засилиха ли се сиптомиите.
Аз съм пила Ксетанор,абсолютно никакви странични ефекти не съм имала.
Но има и златно правило при приема на такива медикаменти-ЛИСТОВКИТЕ НЕ СЕ ЧЕТАТ.
Хора,които си внушават като нас на психическа основа могат да си докарат всичките не желани реакции,само защото сме ги прочели

Качихте ли кг от ксетанора ?
Не,но аз не съм критерии,защото винаги съм била слаба и трудно качнам кг

# 769
Някой пил ли е Атаракс?
Може ли да се пие само при нужда?

Имах безсъние няколко нощи, невролог ми препоръча да пробвам атаракс, по половин таблетка преди сън. Вече си спя добре. Птепоръката е  да го пия около месец, но имам страничен ефект (запек) и ми се иска дс разредя приема, ако е възможно.

# 770

При мен точно така се случи. После на зрителния тест всичко беше наред.

# 771

При мен точно така се случи. После на зрителния тест всичко беше наред.
Същата работа.
Лошото е, че в листовката на Бифлокс пише точно замъгляване на поглед и болки в ставите, а аз получих и двете. Не мога да се свържа с пси втори ден, за да питам какво да правя, и паниката ще ме умори.

# 772
Аз не бях на лекарства и въпреки това се получи замъгляването. За щастие изчезна този проблем след кризата. Скоро карах ковид и от залежаването се опънаха и нервите, съответно пак не виждах добре, но  запазих спокойствие и като се раздвижих, се наредиха нещата. Дано се свържете скоро с лекаря Ви 🍀

# 773
Аз не бях на лекарства и въпреки това се получи замъгляването. За щастие изчезна този проблем след кризата. Скоро карах ковид и от залежаването се опънаха и нервите, съответно пак не виждах добре, но  запазих спокойствие и като се раздвижих, се наредиха нещата. Дано се свържете скоро с лекаря Ви 🍀
Интересно, че като отмине моментът на голямата паника, и започва да ми просветва.

# 774
Някой пил ли е Атаракс?
Може ли да се пие само при нужда?

Имах безсъние няколко нощи, невролог ми препоръча да пробвам атаракс, по половин таблетка преди сън. Вече си спя добре. Птепоръката е  да го пия около месец, но имам страничен ефект (запек) и ми се иска дс разредя приема, ако е възможно.

Здравей, аз при силна паник атака през нощта пия атаракс, рядко но се случва

# 775
Здравейте😊 Хипнотерапията помага ли при страх, и ако някой е преминал през това нека сподели.

# 776
Тези, който приемате Велаксин имате ли намален или повишен апетит?
И само в началото ли беше или си продължава?

Атаракс може да се пие само при нужда, да.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 21:48 от Анонимен

# 777
Има ли сред вас такива, които живеят абсолютно сами, и как се справяте?

# 778
Интересно, че като отмине моментът на голямата паника, и започва да ми просветва.
Това замъгляване се получава от повишения адреналин при ПА, тревожност.
И аз го получавам.

# 779
Здравейте ,
Някой, който е по- запознат , моля да ми отговори Simple Smile
След няколкодневно безсъние и вседствие на това учестен пулс, започнах да пия по 1,25мг конкор ( четвърт таблетка) .
Вчера бях на кардиолог и му обяснявах колко ми е спокоен пулса, заради хапчето. Той ме пита кога съм го пила, оказа се ,че е било преди около 16 часа, на което той отвърна,ч е конкора е с доста по- кратко действие.
Това ме води на мисълтта ,че много умело се сугестирам. Та, който е запознат , моля да се изкаже..
И още нещо : някой , който го е спирал след като е пил четвъртинка, делял ли го е на 8 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт