Нови отношения

• 7 065
  • 189
  •   1
Отговори
# 150
Ох, за три пъти секс цяла тема 10 страници! 😂

“Сред природата”… 😂😂😂
Къде ти е романтичната страна 😂😂😅

# 151
Относно дългата връзка - беше 4 години. Приключи преди година и малко.

Колко често се виждате? Той работи ли и какво ? С кого живее? Извинявай ,че те разпитвам,но ми трябва повече информация,за да ти дам адекватно мнение.

# 152
Ох, за три пъти секс цяла тема 10 страници! 😂

“Сред природата”… 😂😂😂
Къде ти е романтичната страна 😂😂😅
Ох, моята романтична страна е мъртва… 😂😂😂
Може Нарциса да е права- на капака на колата!

# 153
И то първия път е било "сред природата" Rolling Eyes което какво означава не знам... в парка, в гората, на нивата. Wtf е "сред природата"
Пп. Ако беше в кола, щеше да напише в кола, а тя е написала "сред природата".

# 154
Относно дългата връзка - беше 4 години. Приключи преди година и малко.

Колко често се виждате? Той работи ли и какво ? С кого живее? Извинявай ,че те разпитвам,но ми трябва повече информация,за да ти дам адекватно мнение.

виждали сме се през 3-4 дни да кажем, имаше малък период от седмица, в който не се виждахме, тъй като беше командировка. Живее с майка си по негови думи. Работи като мед.представител, мисля че това е първата му работа.

# 155
Мая, ти трябва нак-добре да го разбираш тия природни забавления 😂

# 156
Ами не знам къде живеят, но в България за да стигнеш до баш природата ти трябва кола. И не е съвсем задължително да имаш физически контакт с колата, докато правите секс сред природата, до която сте стигнали с колата.

По-малко от месец - ок, да кажем , че са 30 дни. Вадим 7 за командировката, остават 23. Делим на 3 (по-оптимистипно и често от 4), колкото са паузите между срещите... Идват 7 срещи. И три секса. Не е идеално зле, ама пак за тази многостранична драма не е.

# 157
Ако първият път е бил "сред природата", то това може да е единствено индикация, че някой или и двамата не сте си увладяли нагона, но в никакъв случай не може да се счита за старт на връзка, пък камо ли сериозна. Едва ли младежа е приел на сериозно момиче, което е готово да му пусне насред парка или където там е било това "сред природата" и сигурно сега се чуди как така изведнъж си обърнала монетата и говориш за чувства. Седнете и поговорете на кой какви са му приоритетите и кой какво точно иска, защото ми се струва, че и двамата сте се позаблудили взаимно.

# 158
Секса не означава, че,, край-стана работата, скъсихме дистанцията, женитба, деца... Не означава, че си близък с някой, достатъчно, за да те представи като Жената.

# 159
Екстроверт определено. Потаен, не споделя лични неща, казва че като иска да сподели ще сподели. Не се обажда често, за месец два-три пъти, обичал очи в очи. Пише често, но неща от сорта на добро утро, как си, какво правиш, ще се видим ли, някакви шеги понякога, но без задълбаване, емотиконки. Личи си, че обича да купонясва, харесва му да е сред хора. У тях не сме се виждали, казва че не живее сам и не е удобно. Поканих го за първи път на гости и след като правихме каквото правихме той излезе с приятели.  Три пъти, един път сред природата… втория път в хотел, останахме да спим там, но на сутринта тръгна “по задачи”. Третия път у дома и след това тръгна на дискотека. В хотела с преспиване се гушнахме и заспахме, но на сутринта нищо…виждали сме се през 3-4 дни да кажем, имаше малък период от седмица, в който не се виждахме, тъй като беше командировка. Живее с майка си по негови думи. Работи като мед.представител, мисля че това е първата му работа.

Насложила съм ти отговорите на едно място,за да успея да ти кажа всичко,което мисля пък и коментарите ти да са ми пред очите.
Екстроверт и потаен в словосъчетание наистина образува оксиморон,но все пак има всякакви хора. Значи този мъж е един човек,който обича да излиза с приятели ,общителен,но пък не споделя за живота си,за това как е минал денят му,защото не смята,че е твоя работа-за сега естествено. Тоест на този етап в теб той не вижда до толкова близък човек,че да се почувства сигурен и спокоен да сподели каквото и да е . Тук не отхвърлям факта ,че има и хора потайни по природа,които не споделят с абсолютно никого нищо.По този въпрос съветът ми е не го карай да ти споделя,защото това не става на сила-човек трябва да го усети . Има и още нещо,колкото повече го караш да ти споделя,толкова повече ще се дърпа и накрая това ще го отблъсне. Не допускай тази грешка! Относно чата,питам за него,защото освен няколко часовите ви срещи другият начин за комуникация е чатът,около 70 процента от вашата комуникация. Предвид информацията от теб обаче той ти пише от куртоазия,тоест драска по няколко тривиални реда,колкото да има нещо-наистина нищо задълбочено. Явно или не е ентусиазиран ,или пък се притеснява да ти покаже интерес,за да не започнеш да бягаш от него. Клоня към първото. Три пъти секс не е много,но за месец и срещи по веднъж ,два пъти на седмица толкова. Попринцип лично на мен да правя секс сред природата с човек,който познавам от броени дни не ми допада,но ако съм във връзка от месеци бих си го позволила,но това нещо в началото на едни отношения показва една първичност,един нагон,лишен от мисъл,чувства. Искам да кажа,че ако този мъж го интересуваше това да ти е уютно,романтично,удобно,ако искаше да те впечатли нямаше да те е*е по храстите. Звучи кофти,но е истина. В извод ще кажа,че има вероятност да не си единствената ,че вероятно крие нещо и вероятно за сега не те харесва достатъчно-само сексуално. Реално ти не го познаваш изобщо този човек,не знаеш какво прави и си фантазираш.И още нещо,това не е твоят човек. Не го казвам,защото е лош,просто очакванията ви се разминават и се създава напрежение. Аз бих му дала на този срок от още 2 месеца и ако не забележа стопляне на отношения, ,по-чести срещи,ентусиазъм ,приключвам,за да не изгубя още време ,нерви и чувства. Дай му 2 месеца и наблюдавай от страни. Естествено дай задна,не го разпитвай,имай собствен живот ,отказвай срещи и   гледай реакции. Живей бе!

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 15:47 от ceta_

# 160
ако този мъж го интересуваше това да ти е уютно,романтично,удобно,ако искаше да те впечатли нямаше да те е*е по храстите
Медал за това изказване!
Освен че ме разхили брутално, е също така брутално вярно.
Още 2 месеца са много на тази драма.

# 161
Пак като не каза на капака на колата...
Че какво лошо има на капака на колата? Аз бих пробвала там Grinning

# 162
Не
Този човек няма сериозни намерения, извинявай че ти го казвам. След описанието на отношенията и да имаше индикация.. вече не мисля. Дори секса сред природата би звучал приемливо, но след месеци, години връзка. А това че след секса отишъл да се вижда с приятели.. без коментар! Ти си свястно и отговорно момиче, заслужаваш такъв човек. И всички които казваха да изчака, включително аз - какво да чака? Да я баламосва месеци, да правят секс по паркове и хотели и коли да се чудиш постоянно защо не те показва. Живей си живота или направо му кажи какво мислиш

# 163
Пак като не каза на капака на колата...
Че какво лошо има на капака на колата? Аз бих пробвала там Grinning
Не е удобно. Ама пак е по-добре, отколкото да споделяш любовното ложе с гадини с твърде много крака.

# 164
Не
Този човек няма сериозни намерения, извинявай че ти го казвам. След описанието на отношенията и да имаше индикация.. вече не мисля. Дори секса сред природата би звучал приемливо, но след месеци, години връзка. А това че след секса отишъл да се вижда с приятели.. без коментар! Ти си свястно и отговорно момиче, заслужаваш такъв човек. И всички които казваха да изчака, включително аз - какво да чака? Да я баламосва месеци, да правят секс по паркове и хотели и коли да се чудиш постоянно защо не те показва. Живей си живота или направо му кажи какво мислиш

На същото мнение съм.

Ама още ми е интересно къде е било "сред природата". Моля авторката да каже.
Иначе, да, става ама с човек, на когото имаш доверие, не с първия срещнат.
..
Чак си го представям тоя младеж какво си мисли "тая кака колко ми е навита, чак в храстите дава Joy
Сори, ама това е несериозно.

Общи условия

Активация на акаунт