Нови отношения

• 7 082
  • 189
  •   1
Отговори
# 135
Кой я съветва да го зареже?? Мнозинството са на мнение, че просто избързва.
Що не ги четете тия теми?

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 15:30 от G&B

# 136
Приятелките й имат деца. Ясно.

# 137
Да, имам хобита, но те не включват купони по дискотеки, а излизания с приятелки, когато имат възможност(тъй като са с деца), четене на книги, фитнес и много други. Не смятам, че нямам личен живот, просто когато съм влюбена си пренареждам приоритетите.

Относно влюбения - просто не се получи. След предложението за брак имаше планове да живеем извън БГ, но аз не бях съгласна и така приключихме. Той имаше негова представа къде и как да живеем, но моето мнение не беше чуто и така той замина, а аз останах.

Нека не съдим и упрекваме поведението на авторката прекалено сурово,колкото и да изглежда ситуацията в нечии очи комично или пък глупаво истината е,че това момиче не се чувства добре в тази ситуация и е решила да потърси съвети от непознати ,съответно безпристрастни хора. Съвети от рода на да го зареже щом не и харесва просто не важат,защото тя харесва този човек и не би се вслушала в тях,за това игнорира другите коментари. Истината е,че просто трябва да се забавляваш на този етап с твоя възлюбен без да пренавиваш даже изнасилваш нещата. Не променяй мисленето и нагласите си,но му дай някакъв срок от време,в което ако не видиш това,което ти се иска, си тръгваш. За да ти кажа обаче за какъв срок горе-долу да става въпрос ,трябва да ми опишеш характера на този човек с малко повече подробности-интроверт ли е,екстроверт ли е,потаен ли е,споделящ ли е,ти ли го търсиш или той теб,колко често си говорите по телефона и кой звъни,къде се срещате у тях или у вас, след секс има ли гушкане и лиготене,водите ли дълга чат кореспонденция,когато не сте заедно?????????? Опиши ми го!
Екстроверт определено. Потаен, не споделя лични неща, казва че като иска да сподели ще сподели. Не се обажда често, за месец два-три пъти, обичал очи в очи. Пише често, но неща от сорта на добро утро, как си, какво правиш, ще се видим ли, някакви шеги понякога, но без задълбаване, емотиконки. Личи си, че обича да купонясва, харесва му да е сред хора. У тях не сме се виждали, казва че не живее сам и не е удобно. Поканих го за първи път на гости и след като правихме каквото правихме той излезе с приятели.

# 138
Приятелките й имат деца. Ясно.

И аз това си помислих. Гледа от тях и се чувства изостанала.

А това е мега тъпо, нито си престаряла, нито нищо. Но с това незряло поведение и читав мъж да намериш, ще го прогониш.

# 139
Да, имам хобита, но те не включват купони по дискотеки, а излизания с приятелки, когато имат възможност(тъй като са с деца), четене на книги, фитнес и много други. Не смятам, че нямам личен живот, просто когато съм влюбена си пренареждам приоритетите.
Ходенето по дискотеки не е хоби.
Твърде рано ми се струва да си пренареждаш приоритетите. В момента не си приоритет за мъжа, а той е приоритет за теб. Така ти си няколко крачки пред него, а това според мен е огромна грешка. Намали темпото, върни се няколко стъпки назад. Ако в някакъв момент ти станеш приоритет за него, може да пренареждаш твоите. Струва ми се, че бъркаш влюбването с нещо друго.

# 140
И аз не я съветвам да го зарязва, просто трябва да изчака и да си отваря очите. Което всъщност е много трудно като се влюбиш бързо още в началото, а не виждаш същото в ответната страна. Кофти тръпка, може и да се развият нещата в добра посока, но е много изнервящо и лесно се допускат грешки.

# 141

Относно влюбения - просто не се получи. След предложението за брак имаше планове да живеем извън БГ, но аз не бях съгласна и така приключихме. Той имаше негова представа къде и как да живеем, но моето мнение не беше чуто и така той замина, а аз останах.

Нека не съдим и упрекваме поведението на авторката прекалено сурово,колкото и да изглежда ситуацията в нечии очи комично или пък глупаво истината е,че това момиче не се чувства добре в тази ситуация и е решила да потърси съвети от непознати ,съответно безпристрастни хора. Съвети от рода на да го зареже щом не и харесва просто не важат,защото тя харесва този човек и не би се вслушала в тях,за това игнорира другите коментари. Истината е,че просто трябва да се забавляваш на този етап с твоя възлюбен без да пренавиваш даже изнасилваш нещата. Не променяй мисленето и нагласите си,но му дай някакъв срок от време,в което ако не видиш това,което ти се иска, си тръгваш. За да ти кажа обаче за какъв срок горе-долу да става въпрос ,трябва да ми опишеш характера на този човек с малко повече подробности-интроверт ли е,екстроверт ли е,потаен ли е,споделящ ли е,ти ли го търсиш или той теб,колко често си говорите по телефона и кой звъни,къде се срещате у тях или у вас, след секс има ли гушкане и лиготене,водите ли дълга чат кореспонденция,когато не сте заедно?????????? Опиши ми го!
Екстроверт определено. Потаен, не споделя лични неща, казва че като иска да сподели ще сподели. Не се обажда често, за месец два-три пъти, обичал очи в очи. Пише често, но неща от сорта на добро утро, как си, какво правиш, ще се видим ли, някакви шеги понякога, но без задълбаване, емотиконки. Личи си, че обича да купонясва, харесва му да е сред хора. У тях не сме ве виждали, казва че не живее сам и не е удобно. Поканих го за първи път на гости и след като правихме каквото правихме той излезе с приятели.

Колко пъти сте правили секс за този 1 месец? Къде? С кого живее той? Гушкате ли се след секс,лиготкате ли се или бърза да тръгва?

# 142
Потаен екстроверт е оксиморон.
И като си заговорила за чуване на мнения, което с твоите изразни средства подозрително звучи като искамсамосменедасесъобразявапък!!!, вземи чуй мнението на предполагаемото ти гадже. Да не се окаже, че той не знае за връзката ви.

# 143
Екстроверт определено. Потаен, не споделя лични неща, казва че като иска да сподели ще сподели. Не се обажда често, за месец два-три пъти, обичал очи в очи. Пише често, но неща от сорта на добро утро, как си, какво правиш, ще се видим ли, някакви шеги понякога, но без задълбаване, емотиконки. Личи си, че обича да купонясва, харесва му да е сред хора. У тях не сме се виждали, казва че не живее сам и не е удобно. Поканих го за първи път на гости и след като правихме каквото правихме той излезе с приятели.
[/quote]

Ето ти го отговора.
Ако поканя мъж у нас и след секса, той излезе с приятели вместо да остане с мен или излезе с мен, ще ми е ясно, че не съм нищо повече от едно таковане.
Ти си решавай вече какво искаш и дали те устройват такива отношения. Този човек не те приема на сериозно. Ясно е.

# 144
Ами пак дупка в плота има. Заедно сте от по-малко от месец, обаче той на месеца звъни по 2-3 пъти. Пък за гушкането след секса, явно не е имало щом не са го правили нито у момчето, нито в нейното жилище, освен ако не е било на хотел някъде. Иначе явно е било набързо.

Аз пак да попитам, преди колко време прилключи дългата връзка и колко дълга всъщност беше?

# 145
Три пъти, един път сред природата… втория път в хотел, останахме да спим там, но на сутринта тръгна “по задачи”. Третия път у дома и след това тръгна на дискотека. В хотела с преспиване се гушнахме и заспахме, но на сутринта нищо…

# 146
Ох, мъка! Не е твоят човек.

# 147
Относно дългата връзка - беше 4 години. Приключи преди година и малко.

# 148
Ох, за три пъти секс цяла тема 10 страници! 😂

“Сред природата”… 😂😂😂

# 149
Пак като не каза на капака на колата...

Общи условия

Активация на акаунт