Нови отношения

• 7 076
  • 189
  •   1
Отговори
# 120
Тва не е нормално, но и описаното от авторката поведение на сегашния също не е. В началото на връзката всеки се старае да покаже най доброто от себе си, тогава е периода на розовите очила, на идеализирането, на силната тръпка и пеперудите. Тук не виждам нещо такова при него, прилича повече на приятелче за секс, без преспектива за друго развитие.

# 121
Според мен много връзки почват като летен романс, или връзка за секс и забавление, а след това нещата ескалират. Ние с половинката сме заедно от 33 година, а всичко започна като временен флирт, ей така.  Просто нещата не бива да се насилват, а то ще си покаже. Нито голямата кошница от самото очакване, нито веднага рязане, понеже не те запознал с нам кой си.  Нещата се оставят да се развиват и докато се развиват добре не се правят груби намеси.

# 122
Само аз ли виждам дупките в сюжета? Joy

Скрит текст:
1

Може би поведението ми не отговаря на възрастта, но имах дълга връзка, без никакво развитие и явно и това си казва думата.

2

За изненаданите в темата и чудещите се защо тази 29 годишна очаква толкова много - виждала съм на какво е способен влюбения мъж, работещ на две места и въпреки това намиращ време да се чуваме всеки ден през 2 часа, да изпраща цветя, картички, да пише дълги съобщения, да заявява чувствата си открито, да ме запознае с близките си след 2 седмици и да ми предложи брак след 2 месеца.

Последно кое е истината?
Имала връзка без развитие или имала бързоразвиваща се връзка завършила с предложение за брак за 2 месеца.
Не само ти, ама искрените коментари са за бан Simple Smile
Честно, понякога имам чувството, че това се толерира, окуражава а може би и по-кофти.

Може да става дума за двама различни мъже Grinning Или връзката с този с розите и предложението за брак от перспективна да се е превърнала в безпереспективна Grinning

# 123
Двама различни мъже. Вторият не е бил убав, затуй и се е престаравал. 🙄

# 124
Да, двама различни мъже. В момента коментираме отношенията ми с трети.

# 125
  • София
Аз да питам, авторке, какво правиш в свободното си време? Книжка, разходки, приятели, хоби нещо? Месец е сууупер кратко време, не знам какво очакваш. Ако сте се познавали от преди и сега са се задълбочили нещата е едно, ама ако се познавате от месец, направо нереални очаквания имаш от човека.

# 126
Тва не е нормално, но и описаното от авторката поведение на сегашния също не е. В началото на връзката всеки се старае да покаже най доброто от себе си, тогава е периода на розовите очила, на идеализирането, на силната тръпка и пеперудите. Тук не виждам нещо такова при него, прилича повече на приятелче за секс, без преспектива за друго развитие.
Именно… затова е и темата. Написал сте го повече от ясно, поне вие ме разбрахте.

# 127
На авторката сериозно и куца четенето с разбиране.
Всички точно това твърдим в хор, и общо взето сме единогласни.

# 128
Авторке, цъкащият биологичен часовник ти пречи да разсъждаваш реално.
Аз си представям двама души, които добре се забавляват заедно, минава време и виждат, че нещата се задълбочават и искат да са все заедно. И бааам! пръстен.
Но не си представям двама души, които се познават от оня ден, правили са веднъж секс и вече не могат един без друг. Може да ми е бедна фантазията просто.

Успокой се, дишай, живей си живота, забавлявай се. Какви запознаване с родители, какво ходене с неговите мъжки компании, какви индианци на гарата за под месец познанство....... Еей, живей го този живот, не се спичай така! Утре ще се събудиш на 70 и ще се чудиш това ли беше.

# 129
Авторката отговаря само на постове, които отговарят на нейното виждане за ситуацията. Останалите са игнорирани. Авторке, ако искаш адекватни съвети и коментари е хубаво да дадеш повече яснота и да отговориш на зададените въпроси. Иначе в някакъв момент ще стигнем до научната фантастика, отклонявайки се далеч от темата и тя ще бъде приключена, вероятно насилствено Grinning

# 130
Срещи и секс за период под един месец не е връзка. По-кратко и ясно от това не знам.

# 131
Кажи какво стана с оня много влюбения? Нали имало предположение на втория месец, защо не си омъжена и бременна вече?

# 132
Да, имам хобита, но те не включват купони по дискотеки, а излизания с приятелки, когато имат възможност(тъй като са с деца), четене на книги, фитнес и много други. Не смятам, че нямам личен живот, просто когато съм влюбена си пренареждам приоритетите.

Относно влюбения - просто не се получи. След предложението за брак имаше планове да живеем извън БГ, но аз не бях съгласна и така приключихме. Той имаше негова представа къде и как да живеем, но моето мнение не беше чуто и така той замина, а аз останах.

# 133
За изненаданите в темата и чудещите се защо тази 29 годишна очаква толкова много - виждала съм на какво е способен влюбения мъж, работещ на две места и въпреки това намиращ време да се чуваме всеки ден през 2 часа, да изпраща цветя, картички, да пише дълги съобщения, да заявява чувствата си открито, да ме запознае с близките си след 2 седмици и да ми предложи брак след 2 месеца.
Слез от розовият облак преди да се изсипеш с гръм и трясък и да си разбиеш вирнатото носле.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 14:43 от G&B

# 134
Да, имам хобита, но те не включват купони по дискотеки, а излизания с приятелки, когато имат възможност(тъй като са с деца), четене на книги, фитнес и много други. Не смятам, че нямам личен живот, просто когато съм влюбена си пренареждам приоритетите.

Относно влюбения - просто не се получи. След предложението за брак имаше планове да живеем извън БГ, но аз не бях съгласна и така приключихме. Той имаше негова представа къде и как да живеем, но моето мнение не беше чуто и така той замина, а аз останах.

Нека не съдим и упрекваме поведението на авторката прекалено сурово,колкото и да изглежда ситуацията в нечии очи комично или пък глупаво истината е,че това момиче не се чувства добре в тази ситуация и е решила да потърси съвети от непознати ,съответно безпристрастни хора. Съвети от рода на да го зареже щом не и харесва просто не важат,защото тя харесва този човек и не би се вслушала в тях,за това игнорира другите коментари. Истината е,че просто трябва да се забавляваш на този етап с твоя възлюбен без да пренавиваш даже изнасилваш нещата. Не променяй мисленето и нагласите си,но му дай някакъв срок от време,в което ако не видиш това,което ти се иска, си тръгваш. За да ти кажа обаче за какъв срок горе-долу да става въпрос ,трябва да ми опишеш характера на този човек с малко повече подробности-интроверт ли е,екстроверт ли е,потаен ли е,споделящ ли е,ти ли го търсиш или той теб,колко често си говорите по телефона и кой звъни,къде се срещате у тях или у вас, след секс има ли гушкане и лиготене,водите ли дълга чат кореспонденция,когато не сте заедно?????????? Опиши ми го!

Общи условия

Активация на акаунт