Нови отношения

• 7 063
  • 189
  •   1
Отговори
# 30
Ако наистина се събират по мъжки, не очаквай някога да бъдеш поканена. Това ще стане на някакъв празник, когато се събират по двойки.
Друг е въпросът, че съм свидетел на паралелни връзки, маскирани под "излизания по мъжки". Имай си едно наум.

Иначе, не е рано за секс, точно сега му е времето Simple Smile

П.П. Когато се запознах с мъжа ми, много ми допадна това, че и сред неговите познати нямаше мъжки и женски събирания. Всеки винаги беше добре дошъл. За мен това беше от основно значение за бъдещи отношения.
Но ако за теб е ок, не бързай, наслади се на времето с него и каквото е писано, ще стане.

# 31
Забави.

Имай едно наум и че дори да те беше  запознал с приятели и близки още в началото, пак не е гаранция колко е сериозен. Но ако го усещаш не на твоята вълна чисто емоционално, не бързай да се втурваш през глава в тази връзка.

# 32
Каква ,,половинка,, след няма и месец?
Ами да,избързваш.

# 33
Тъй като аз живея самостоятелно искам да го поканя да се видим вкъщи / на гости/, но предвид ситуацията, че не знам какво да очаквам като развитие, има ли смисъл да го каня? В какъв смисъл да забавя темпото - с очакванията или като цяло без канене, без много писане?

# 34
Прекалено много мислиш и усложняваш нещата. Ако го харесваш, пусни се по течението и виж как ще се развият нещата без да напираш.
Не го кани на гости, а просто предложи да гледате филм, да си сготвите, да изпиете едно кафе с домашен кекс (сладки)...
"Тъй като аз живея самостоятелно искам да го поканя да се видим вкъщи / на гости/, но предвид ситуацията, че не знам какво да очаквам като развитие, има ли смисъл да го каня" Спала си с него, но се притесняваш колко голяма стъпка е да го поканиш у вас и се питаш дали има смисъл?

# 35
  • Най-красивата страна
Не бързай толкова много.
Не настоявай за срещи с родата.
Не бъди обсебваща.
Не го притискай.
1 месец и няколко пъти секс не са достатъчни.
Все още връзката ви не е сериозна.
Просто изчакай .

# 36
Приемам мненията, но не е ли нормално влюбен човек да показва по-сладки така да го кажем емоции, да иска да те покаже на всички, да е зареден, да няма търпение да те види, да те чуе? Аз не виждам промяна преди и след секса, точно това ми говори, че няма намерение за нищо конкретно освен секс. Аз съм от хората, които не могат да се контролират, когато са влюбени, все едно се пристрастявам към човека и искам да виждам същото.
Какво се очаква от мен занапред - да правим секс и да не говоря за чувствата си? Сериозно не знам.

Именно, ТИ си такава и очакваш всички да са като теб. Е, не са. И особено мъжете по-често са доста резервирани независимо от чувствата и намеренията си. Успокой очакванията си и остави нещата да се развиват, пък то ще си покаже. И не пропускай, че хората се влюбват различно и по различен начин показват емоциите си. Даже мъже, пърхащи с крилца като влюбени ученички, на мен са ми смешни и несериозни. А и за един 26 годишен предстои доста обмисляне и трупане на впечатления за да реши какво точно иска. То и плодовете зреят бавно, а не са "бодни клечка, пий вино".

# 37
Нямам зор да ме запознават с родата, по една главна причина, която явно не ти е хрумвала - винаги може някой да не те хареса и да се опита да саботира връзката ти. Дори да не поддаде момчето, защо да го подлагаш на този натиск на ранен етап?
Или казваш то няма какво да не ти харесат, всяка кандидат - свекърва би те одобрила и приела с отворени обятия, а вицовете за свекърви са фолклор? Relaxed

# 38
По принцип няма лошо и на третия ден да се ожените.
Обаче!
Има нещо нездраво в твоето отношение. Звучиш като да не си подбирала много-много, но въпреки това имаш претенции как да се държи мъжът само и единствено защото си спала с него. Изобщо не звучиш влюбена, а отчаяна и недооценена.
Много против съм излишното моткане и отлагане на всичко без секса, но на негово място и аз бих се дърпала.

# 39
Нарциска, не става дума за отчаяност и недооцененост, а за несигурност. Щом е останало и от предишната връзка е ясно защо бърза. Според мен за 3 месеца ще се покаже. Дотогава недей да го притискаш и разбира се, може да го поканиш у вас. Wink

# 40
  • СИ
По принцип няма лошо и на третия ден да се ожените.
Обаче!
Има нещо нездраво в твоето отношение. Звучиш като да не си подбирала много-много, но въпреки това имаш претенции как да се държи мъжът само и единствено защото си спала с него. Изобщо не звучиш влюбена, а отчаяна и недооценена.
Много против съм излишното моткане и отлагане на всичко без секса, но на негово място и аз бих се дърпала.

Нормално е каката леко да бърза. Утре е на 30+... И се чуди, дали въпросният няма да падне в капана на някоя 5-6 години по-млада от нея. Затова иска да я представят и сексът върви.     Wink

# 41
Бързаш, приключила си връзка, която "ти е загубила времето" по твои думи и сега бързаш да наваксаш, искаш фанфари и сватби, бебета и тн. Може би усещаш биологичния часовник и затова. Не е добре, отчаяността се надушва. А пък 26-годишния младеж има още поне десетина години за "губене" и откриване на какво иска във връзките си. Ако толкова много бързаш за семейства и бебета, се преориентирай към 30-35 годишни мъже. И по полека с изблиците на чувства, никой не харесва лепки.

# 42
Мая, уважавам мненията ти във форума, смятам ги за интелигентни, но на този искрено се смея.. Ами какво лошо има да иска сватба и бебета? Аз мисля, че е по-лошо ако не ги иска. Това е жена с изградено мнение и позиция и знае какво иска. Харесала е човека и иска да задълбочат, не е задължително утре да се оженят. Друго - десет години?? Лелеее ако един мъж на 26 чака още 10 за да знае къде отива във връзката.. не знам какво търпение трябва да има жената до него. И не на последно място. Казваш да се ориентира към 35-36 годишни мъже. Наистина ли го вярваш? В един по-хубав свят може би, но ти осъзнаваш ли колко заблудени и спокойни мъже има на 35, 36 които за никъде не бързат и още им е рано? Жалко е, наистина. Това че са на повече години изобщо не означава че утре ще поискат семейство, всичко си е до човека.

# 43
Конче, оценявам сарказма ти, обаче нито лапването по друг, нито достигането на Х възраст без съпружие и дете са така внезапни.

# 44
Мая, уважавам мненията ти във форума, смятам ги за интелигентни, но на този искрено се смея.. Ами какво лошо има да иска сватба и бебета? Аз мисля, че е по-лошо ако не ги иска. Това е жена с изградено мнение и позиция и знае какво иска. Харесала е човека и иска да задълбочат, не е задължително утре да се оженят. Друго - десет години?? Лелеее ако един мъж на 26 чака още 10 за да знае къде отива във връзката.. не знам какво търпение трябва да има жената до него. И не на последно място. Казваш да се ориентира към 35-36 годишни мъже. Наистина ли го вярваш? В един по-хубав свят може би, но ти осъзнаваш ли колко заблудени и спокойни мъже има на 35, 36 които за никъде не бързат и още им е рано? Жалко е, наистина. Това че са на повече години изобщо не означава че утре ще поискат семейство, всичко си е до човека.

Нищо лишо няма в това да иска семейство и деца. И аз на 29г това исках. Даже би било по-странно за мен ако не иска. Но не може да ги искаш от човек, с когото си от няма и месец. Та, ти не го познаваш изобщо тоя човек, пък вече да си нафантазираш връзката ви и да се самонавиваш и подобни саморазрушителни практики. Нека изчака, нека го опознае. Прекалено е рано и няма смисъл да се настройва.
А съветът ми за по-зрели мъже е свързан с това, че при тях поне ще види по-рано искат ли, не искат ли сериозни отношения, а този малкия може да я мотка с "още не съм готов" с години. Щото ако 36-годишен след примерно една година връзка,  каже "още не съм готов" ще е ясно какъв е, но 26-годишния може и с години да го казва и наистина да не е готов, ама той има време да стане готов. И ще е прав за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт