Нови отношения

• 7 083
  • 189
  •   1
Отговори
# 60
Аз все още не разбирам защо се очаква поведението му да се промени след секса?

Защото по време на секс, нежния пол отделя хормон отговарящ за привързването си към партньора. И при нея явно секса винаги и действа сближаващо, за това явно очаква при всички да е така включително и мъжете.

# 61
А преди колко време приключи тази "дълга" връзка без развитие и всъщност колко дълга беше?

# 62
Аз да питам авторката там познаваше ли родителите (при дългата връзка). Сигурно да. И кат ги познаваше и квооо? Имаше ли полза от това и ако да, каква?

# 63
Със сигурност ще взривя с изказването си, но аз мисля, че след месец познанство е рано дори за секс, ако ще се намесват чувства и отношения, а вие говорите за запознанство с приятели и роднини...

Не мисля, че нещо идва правилно с времето ..и поведението, което си налагаш.
До хората е, усещането им един за друг.
Определено е тегаво и тормозещо, когато ти се иска едно и си налагаш поведение и правила за да го постигнеш.
Изкуствено е, поне за мен!

Но факт е, че един човек го опознаваш, когато си интимен с него..И когато се сблъскаш с близкият му кръг хора..
Естествено, не за един месец.

# 64
Ами те стаааааарите българи са го казали, че трябва да изядеш един пакет сол с един човек, за да го опознаеш.
Пп. Ако някой не е засичал, един пакет сол се изяжда за около година.
А пък според мен,един човек се опознава наистина чак като заживееш с него поне година-две. Не, че после не може да се промени във времето,но същността му.

# 65
Авторке, имаш твърде големи очаквания.
И няма как да очакваш срещи с роднини след няколко срещи секс.
Струва ми се, че си доста обсебваща и прилепчива и това явно отблъсква.
Или пък просто не е твоя човек.
Ако усещаш, че е студен и те баламосва, ми отдръпни се.
Стани по-студена и ти.
И защо бързаш да му кажеш, че си влюбена.
И логично е да ти каже, че и той е влюбен. Много мъже го правят и даже лъжат, за да не наранят.
Че ако кажат обратното може да им се бие шута.

Аз все още не разбирам защо се очаква поведението му да се промени след секса?

Защото по време на секс, нежния пол отделя хормон отговарящ за привързването си към партньора. И при нея явно секса винаги и действа сближаващо, за това явно очаква при всички да е така включително и мъжете.

Чела съм, че и мъжете отделят такъв хормон, ама явно някак си не му обръщат внимание след като толкова мъже са способни на чук и  бег Joy

# 66
Може пък семейството да не е образцово. Ако тате и мама имат навика да се карат пред гостите, някой пие доста или нещо подобно, и момъкът се бои да не го изложат?
Татко не държи много на алкохол, но си сипва всяка вечер. Казала съм си от срещата с предишното гадже, че със следващото ще се запознае на сватбата Grinning

# 67
Авторке, има една книга "Мъжете си падат по кучки", прочети я.
Не е хубаво да си обсебваща след има-няма месец връзка, да казваш, че си влюбена и да го притискаш да те запознава с техните.

# 68
Авторката мисли и действа от отчаяние. Подобен начин на мислене не е породен от голяма, изпепеляваща любов.
Желанието да се убедиш сам себе си, че си желан дори, когато усещаш, че не е това човека....
Мисля си, че тя е наясно затова, че бърза..

# 69
Авторке, има една книга "Мъжете си падат по кучки", прочети я.
Не е хубаво да си обсебваща след има-няма месец връзка, да казваш, че си влюбена и да го притискаш да те запознава с техните.

Добър съвет. Книгата е много забавна и има много истини в нея.
Преди години една приятелка си я купи. Викам, дай и аз да я прочета. За какво ти е, ми каза, тя тая книга тебе описва. Така разбрах, че приятелката ме смята за кучка Joy После я прочетох и си мисля, абе не го ли знаят всички това Thinking ама явно не.

# 70
Явно някои жени се раждат "кучки", а други трябва да се учат.

# 71
Чела съм, че и мъжете отделят такъв хормон, ама явно някак си не му обръщат внимание след като толкова мъже са способни на чук и  бег Joy

Мъжкият мозък е по-аналитичен и мислят повече, докато жените се оставяме често усета и чувството да ни води. И  за това след секс ние се превърьваме а не мъжа, понеже ние няма да почнем да си казваме, чакай сега какво се  случва в главата ми, защо се чувствам така, дори не го познавам достатъчно, дали изобщо си паснахме в спалнята, а ще имаме ли общи цели и виждания за напред? Дали мога да му дам всичко което търси в една жена, дори не сме го говорили още, а той има ли ги качествата които аз търся.... :д
Ако всичко протичаше така със и без секс.... отделянето на хормона се обезсмисля Grinning

# 72
Той си е казал, че иска неангажиращо и само кекс, пък вие още го мъдрите.

Авторке, имаш 2 варианта:
1. Питаш го право в очите пак какви са нагласите му - за сериозна връзка или само за временен кеф
2. Приемаш, че ще се позсбавлявате, пък каквото стане. Без очаквания и планове.

# 73

Мъжкият мозък е по-аналитичен и мислят повече, докато жените се оставяме често усета и чувството да ни води.

Жените отдавна си използват мозъка по предназначение. Или поне някои.
Тези митове и легенди за аналитичния мъжки мозък са само това- митове.

# 74
Жените си го ползват мозъка по предназначение, обаче са по-склонни  да се отдадат на чувството, както в сегашната ситуация... За това и написах, че авторката явно очаква при всички да е така че дори и при мъжете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт