Нови отношения

• 7 068
  • 189
  •   1
Отговори
# 165
Аз се замислих, че след 21години брак още не сме се награбвали в царевицата. И с гаджетата ми преди това също. Дали имам още шанс за подобна романтика?

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 16:27 от G&B

# 166
Аз се замислих, че след 21години брак още не сме се награбвали в царевицата. И с гаджетата ми преди това също. Дали имам още шамс за подобна романтика?

Е, бива ли да си толкова изостанала? Сега да не намериш някой 26 годишен да скачаш от храст на храст?! 😂

# 167
Големият ми син е на 20г…. Не щА някой на 26г, но пък може да обмисля друга оферта 😅😂😊, ако се появи.

# 168
Почти всеки младеж няма сериозни намерения в началото на връзката. Не знам как си ги представяте мъжете (на тези години), че подхождат към жена с матримониални намерения от самото начало. Ми не вярвам да има такива. Масово подхождат като към поредната бройка. И често с едното чукане и си остава - скатават се после, защото решават че тук повече усилия не си струват. Понякога се обаждат за още едно, и още едно, и за излизане на питие, но пак още не са съвсем сигурни, че искат връзка и все още се оглеждат наоколо за нещо по-добро. И чак ако връзката оцелее и през този стадий нещата стават истински. Масово мъжете не са толкова сантиментални и не се влюбват по женски и от самото начало, а тръгват бавно и колебливо. И както рибарят внимателно дебне кога рибата ще захапе здраво стръвта, така и женското изкуство е да не дърпа грубо от самото начало, а да придърпва леко, леко... Пък ако все пак онзи се откачи, значи не е бил точният. Ама никога не се знае от самото начало.

Аз се замислих, че след 21години брак още не сме се награбвали в царевицата. И с гаджетата ми преди това също. Дали имам още шанс за подобна романтика?

Някога, преди 1989-та, нещата бяха различни. И терен често не се намираше, та сме се награбвали и по пейки в парка, и в някоя свободна стая на купон и къде ли не. И за идеята и сред природа съм пробвала, и в кола. И двете не съм повтаряла повече Grinning Ма поне знам какво е - в общия случай дамата е отдолу и нея все я ръби някой корен или камък, а него го налитат разни оси и мухи по голия задник - идилия за възпяване в ода Wink

# 169
То че той не е влюбен е ясно.Въпроса е,че си е рано да се говори за влюбване.Много от скоро са заедно и не всеки се влюбва след две три преспивания с някой,особено мъжете.До два три месеца,ако няма промяна в него и отношението му към авторката,едва ли и ще има.

# 170
Интересно Joy Само и само да не го покани у тях авторката е готова да се гологъзи сред природата и дава пари за хотели Thinking Защо питам аз?!

# 171
  • София
А, и аз никак не обичах да ги каня в нас. Тактичното гонене никак не го владеех тогава.

# 172
А, и аз никак не обичах да ги каня в нас. Тактичното гонене никак не го владеех тогава.

Тя обаче май иска тактично задържане Wink

# 173
По-скоро нетактично задържане Wink

# 174
  • София
Joy
Ха, да, но подходът й е далече от тактичен.

# 175
Оффф край, сега авторката никога повече няма да пише в темата и ще си останем в неведение Joy

# 176
И ще отглеждаме храсти... розови.

# 177
Вие с този младеж сте в съсвем различни писти. Ти звучиш като на допинг, докато той е доста лежерен и нормален, бих казала. Хубаво, че имаш увлечение, но и хубаво си отбелязала, че отсрещната страна не ти отговаря по точно същия начин. Успокой се, преди да си станала супер досадна и да ти е казал, че е много зает и няма време да се виждате.
Честно казано и аз бих избягала от теб.

# 178
Защо смятате, че сексът сред природата е неуважение към нея? Може авторката да е поискала там? Grinning Тя го съблазнява, той откликва. И без това на тази възраст тя трябва да е по-опитната. Wink

# 179
И на мен ми стана интересно защо толкова яростно се отрича секса сред храстите . Разбирам на някой да не му е удобно, приятно, но защо да е признак на несериозно отношение?

Иначе тази тревожност и бързане реално по-често съм ги виждала като ефект от мъжкото поведение, отколкото като качества на жената, които разрушават потенциала на връзката. Не че мога да се похваля с голяма извадка, де. Simple Smile  Но наистина щом в началото няма старание, няма желание за сближаване чрез по-лични разговори, не мисля, че има смисъл авторката да стъпва на пръсти, сакън да не го изплаши и да чака той да се реши. За мен такива измъчени работи с уж сложни характери нямат хубаво бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт