Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 356
  • 789
  •   1
Отговори
# 525
Придържам се към едно измиване - при две вече се премива и пресушава косъма.

# 526
Може би е индивидуално, по принцип тези шампоани не са толкова агресивни.
А аз току-що май направих реакция от спрейчето с алое. Цялото ми лице се зачерви и ми пари от 2-3 впръсквания върху чиста кожа. Веднага се измих. Това нормално ли е, нали уж е с успокояващ ефект?

# 527
Белбокс пуснаха подсказка https://bellebox.bg/products/subscribe-for-bellebox, този месец май ще поръчам пак Simple Smile))

# 528
  • София
Белбокс пуснаха подсказка https://bellebox.bg/products/subscribe-for-bellebox, този месец май ще поръчам пак Simple Smile))
И мен ме изкуши сякаш...

# 529
# 530
С нова цена...

# 531
Може продуктите да са супер лукс. Няма никакво време за разкриване , на 4.08 започват доставките.

# 532
  • Бургас
В юнската кутия на Кибрит имаше серум за мигли. Някой видя ли резултат от него до сега? Не спирам да мажа и като че ли не забелязвам някаква промяна.
Дам, никакъв ефект няма. Досега не ми се беше случвало, а имайки предвид цената...
Ако имат хормони тези серуми за мигли,явно тогава имат ефект.
В този няма.Това са само масла.
На мен не ми дразнят,но и нищо не правят за удължаване.Евентуално леко подхранват кожата и миглите.И това е.

# 533
Лукс, или не, цената на кутиите е една и съща всеки месец.

# 534
GoodBox са махнали и абонаментите за 3 и 6 месеца. Писах им да видим какво ще кажат. Да не са объркали месеца и доставките да са от септември, много скоро ми се вижда датата.

# 535
Може би инат съвсем нова схема на действие - нова цена, нови дати за доставка, нов дизайн… ще се радвам да споделите какво ще ви отговорят Simple Smile

GoodBox са махнали и абонаментите за 3 и 6 месеца. Писах им да видим какво ще кажат. Да не са объркали месеца и доставките да са от септември, много скоро ми се вижда датата.

# 536
Поне един продукт да покажат гб и без това са увеличили цената😀
Само ББ държи фронта с цените,и аз се замислям за тях,отдавна не съм поръчвала от март 😀☀️

# 537
ББ ми отговориха на въпрос в инстаграм за цеета на коректора - 103 Crеamy beige ще е. Тъмен ще ми е, за това ще пропусна и тях. Оставам само с Чарли Уайлд за Август и пак от нея кутия ”Време за мен”. Ще видим и ГБ какво ще разкрият, дали ще ме изкушат. Липсват ми старата им концепция и визия, сега вече са ми еднакви с ББ и Кибрит.😢

# 538
В юнската кутия на Кибрит имаше серум за мигли. Някой видя ли резултат от него до сега? Не спирам да мажа и като че ли не забелязвам някаква промяна.
Дам, никакъв ефект няма. Досега не ми се беше случвало, а имайки предвид цената...
Ако имат хормони тези серуми за мигли,явно тогава имат ефект.
В този няма.Това са само масла.
На мен не ми дразнят,но и нищо не правят за удължаване.Евентуално леко подхранват кожата и миглите.И това е.
Аз ползвам чисто рициново масло и отпределено за няколко месеца веждите и миглите ми видимо станаха по-плътни. Този серум още му се чудя дали да го пробвам или да го подаря на приятелка. Четката ми се струва много неуодбна. Към рициновото масло е като на спирала и е много лесно за нанасяне.

# 539
Много се надявам да успея да видя някаква подсказка за гуудбокс, преди да се изчерпат кутийките.

Общи условия

Активация на акаунт