Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 281
  • 789
  •   1
Отговори
# 705
аз също съм забелязала, че никога не предлагат ми проактивно, особено ако се чудиш между продукти… в дъглас веднъж помолих за тестер на крем за лице, последва физиономия, а шкафът беше пълен😀когато поръчах корейска козметика ми изпратиха буквално тестери за цяла вечерна рутина

# 706
аз също съм забелязала, че никога не предлагат ми проактивно, особено ако се чудиш между продукти… в дъглас веднъж помолих за тестер на крем за лице, последва физиономия, а шкафът беше пълен😀когато поръчах корейска козметика ми изпратиха буквално тестери за цяла вечерна рутина
Откъде поръчвате корейска козметика? Напоследък все повече я харесвам.

# 707
Откъде поръчвате корейска козметика? Напоследък все повече я харесвам.
Аз си поръчвам от cosmetic express и съм доволна. И тестери си добавят щедро към поръчките.

# 708
  • Пловдив
Безплатни са тестерите...затова, че не стигат до клиентите е друг въпроса.

# 709
  • София
Преди ковид една позната ми предложи крем на шисейдо  50 мл в "травъл" опаковки на половин цена. Крема е любим на мама и аз реших да рискувам. Донесе ми една картонена кутия с 10 мини кутийки по 5 мл, след  това се чудим защо все няма.

# 710
Не е лоша кутията, но и аз се радвам, че не я поръчах. Ако вместо четка бяха сложили гуа-ша камък щях да се замисля, защото по принцип искам да си купя. Чакам септемврийската:)
Поръчах си от тук
https://makeup.bg/product/575064/?utm_source=email&utm_mediu … nt=product_575064
За съжаление този камък е изкуствен и не носи нищо добро на кожата.
Аз поръчвам само от www.guashabg.com и има 25% намаление върху изложената цена. Супер доволна съм, дебели стабилни камъни и комплекти.
Скъпи са и пак са от Китай. Но съм съгласна, че за 5лв е изкуствен или най - малкото с примеси и не е добре да се използва.
Това е китайски камък, идва от древната китайка медицина. Въпроса е, къде се предлагат качествение, дебели камъни, със серитификати, кутии и всичко.
Била съм в Китай. Хубавите неща са скъпи. Особено нефрита в заводите и фабриките, както и коприната.
Сайта е проверен и съм доволна много аз за цена-качество (говоря за guashabg.com)

# 711
  • София
От кого е "проверен" сайта? И какво доказва проверката?

# 712
От нас е проверен, че нещата си заслужават за качеството.
Поръчвахме с една приятелка от там накрая, защото бяхме поръчвали и от други места, но попаднхаме на нефрит, които даже не може да се замрази като хората в камерата.

# 713
Поръчвахме с една приятелка от там накрая, защото бяхме поръчвали и от други места, но попаднхаме на нефрит, които даже не може да се замрази като хората в камерата.

винаги съм била скептична към гуа ша
има ли видим ефект?

# 714

винаги съм била скептична към гуа ша
има ли видим ефект?
Аз го използвам за масаж на тялото по-скоро. Приятно е на допир и лесно се натиска върху схванатите места. Затова трябват дебели пластини гуаша. Сърцевидната форма за врата е супер.

# 715
  • София
Моят гуа ша е нефрит. От Щатите купих в комплекта с ролера. Този от Мейкъп дойде вчера. Различна му е формата от моя. Ухото за плъзгане е по тясно. Не застава така добре и не обхваща контура така добре.
Има полза, разбира се. Особено за кожа, която задържа вода и лицето подпухва като моето. Лицето ми видимо отслабна и опъна. Аз сама си го виждам резултата. Който иска да вярва. За слаба физика и костно лицева структура може и да няма ефект. При мен има, обаче.

# 716
Много се отклонихме от темата, но масажорите наистина помагат. Разбира се най-добре в комбинация с хубав серум или крем. Аз имам само ролер от нефрит, иска ми се да пробвам и гуа ша. Според мен от натиска се увеличава кръвотока в зоната, а това способства за генерирането на нови клетки. Видимо кожата става по-гладка, променя се и контура. При мен осезаемо в зоната на брадичката и гушата.Подобна работа върши и фейс йогата.

# 717
От днес Saff има 15% намаление на отделни продукти и - 40% на комплекти.
Поръчах комплекта с трите крема - дневен, нощен и гомаж. Надявам се да се добри.

# 718
Момичета, вижте на каква кутия попаднах. Много ми харесва идеята за кутия за коса, но отстъпката не е кой знае каква.
https://hairbox.bg/moisture-hair-box

# 719
Аз ли пропускам нещо или в кутията има само маска и шампоан Алфапарф ? Те в нотиното ( и навсякъде май 🤣)  излизат по- евтино.

Общи условия

Активация на акаунт