Случи ми се нещо странно XXVI

• 87 276
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
София. Няма данни за земетресения наоколо.

# 136
Ясно ми е, но ходенето вкъщи си го познавам. А то се чува все едно аха да влезе в стаята. Чантата също няма как да се озове там, дори да е паднала, далечко беше от мястото си. Аз след заснемането му си знам, че вкъщи има нещо, просто се чудя какво е.

В материален вид може да е нищо. Просто енергия.

# 137
А тази енергия щом има силата да мести , може ли да даде отговор , на въпрос а молив и лист , да се попита има ли  нужда от нещо, защо идва?

# 138
  • Sofia
Ако имате дифузер сложете няколко капки масло от тамян.
Има доста инфо за премахване на негативни влияния с билки,аромати и др.

# 139
  • Deutschland
Настръхнах от прочетеното. И аз съм за камера.
Чувала съм че на място, на което стават такива неща се слагат тръни ли, бодили ли, не помня вече, за да се набоде " нещото" и да изчезне завинаги.

# 140
Проверявали ли сте за плъхове? Техните стъпки са супер тежки, подобни на човешките. Ама като помня клипчето със столчето, едва ли е толкова логично обяснението.

# 141
  • Sofia
Настръхнах от прочетеното. И аз съм за камера.
Чувала съм че на място, на което стават такива неща се слагат тръни ли, бодили ли, не помня вече, за да се набоде " нещото" и да изчезне завинаги.
Букети от магарешки бодили и коприва.

# 142
За стъпките от ходене - при нас съседите от долния етаж, когато ходят по паркета в едната стая, много ясно чувам стъпките им, все едно някой ходи  в самата стая до мен. Понеже дълго време беше необитаемо тяхното жилище, в началото когато се появиха и аз доста се стрясках от стъпките им, включително и през нощта, но после разбрах, че са те и свикнах. Затова си мисля, тези, които чувате стъпки, да не би да са от съседни жилища.

# 143
А тази енергия щом има силата да мести , може ли да даде отговор , на въпрос а молив и лист , да се попита има ли  нужда от нещо, защо идва?
Сигурно може да заяви  защо се проявява, но това не е упражнение за хора без познания. Защото си е опит за влизане в контакт с нещо неизвестно, над което нямаш ресурс за подчинение.
Разговор със свещеник според мен на първо време е за предпочитане, духовно лице с познания и тежест в материята, която изпълнява, а не всеки с тази професия.
Все има начини за успокояване на необяснимото явление.

# 144
Ами може да те е страх, но трябва да намериш решение, особено като сложиш камера и видиш какво става. Ако не искаш живейте си с него. Идеята за капани не е лоша, може да сложите нещо.

# 145
Никакъв шанс няма аз да викам каквото и да е било. Това не е шега работа и човек може да си навлече много повече неприятности от просто побутване на нещо.  Аз самата дори си мисля, че това нещо е точно вследствие на многобройните ми викания на всякакви “създания” като дете, не се спирахме. То не бяха кикита, вид уиджи дъски, дами пики и какво ли още не.

# 146
Теорията за плъх може да се провери ако се поръси със сол/пясък. Все ще се видят следи. Макар че плъховете щяха да се чуват като цяло според мен. Странното е че ту става нещо,ту спира без някакви конкретни събития през това време. Ако е лоша енергия идваща от предмет даден от някой? Аз имах подарък с картичка от човек,с когото не сме приятели вече. Когато са били подарени бяхме в много добри отношения. Години по-късно се скарахме и аз реших,че не е хубаво да ги държа вкъщи. Сложих ги на масата и напръсках със светена вода преди да ги хвърля в реката. По картичката се появиха необясними розови петна ограждащи различни букви. От буквите излезе “Анатема”. Още нямам обяснение за това,но ги изхвърлих и бях доволна,че не държа предмети носещи лоша енергия.
Казвам го в случай,че имате някой недоброжелател,който е подарявал нещо пропито с нечиста енергия.

# 147
Каква е тази история със столче?

# 148
Каква е тази история със столче?
Погледни първата страница на темата има клипче в началото.

# 149
  • Sofia
В тази статия пише за пречистване на дома с треви и билки.Може да пробвате.
https://zdravivsekiden.com/magicheskite-sili-na-niakoi-bilki-i-k … -i-blagodenstvie/

Общи условия

Активация на акаунт