Случи ми се нещо странно XXVI

• 86 717
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Мили хора, пак съм аз, момичето със СТОЛА 😂 Бях казвала, че нищо не се случва от години, но от няколко дни всичко започна с пълна сила отново и вече не знам какво да правя. Няколко вечери се будя, защото мисля, че са влезли крадци. Мъжът ми е нощна смяна, аз сама с децата. Чува се ходене в коридора (не просто пукане на ламината), както когато ние си ходим, снощи се събудих от силен тропот и си намерих чантата по средата на коридора. Тя е тежка, невъзможно е да падне, а и мястото ѝ беше такова, че сякаш беше хвърлена. Светена вода не помага, освещаване не помага, имам чувството, че всичко това е само по филмите. Мен НЕ МЕ е страх, но всяка нощ скачам, защото мисля, че са крадци и това ме плаши.

Направо като видях кой е публикувал и изтръпнах. Сложи една скрита камера в коридора…

# 121
Ние имаме камера, но е в хола. Видяхме бързо движеща се нагоре сфера веднъж, когато ни събуди в 1:11, че е засечено движение. Отново помислих, че са крадци. В коридора нямаме контакти, та няма как да я поставя там. Вече обаче категорично си мисля, че е нещо в самата сграда, не конкретно в апартамента. Мъжът ми казва, че му обръщам прекалено внимание, но аз лично се ядосвам, не го искам в къщата си, каквото и да е.

# 122
  • Варна
Включете камера в някой удължител. Би ми било интересно какво точно ще заснеме.

# 123
  • Sofia
Освещаван ли е домът?

# 124
  • София
При мен пък  снощи  се отвори  вратата на стаята сама, но бравата е хлабава и като  стане течение се отваря.  Повече ме притесни нещо друго. Паркета ни  е стар и  за смяна и скърца яко.  По принцип  съм  свикнала и не ми прави впечатление, но снощи  в 2:40ч.  се събудих от доста силно  скърцане. Запомних  часа защото  веднага грабнах  телефона и  светнах да видя да не е влязла котката. Като  се засили и  бутне, вратата се отваря ( хлабавата брава) , само  че нямаше никой. В момента,  в който  светнах спря шума. Това което ме стресна беше колко  равномерно  е скърцането, точно  все  едно  ходи  някой.

Добавям: Между двете случки стана и  друго , на което  аз не обърнах никакво внимание. В един от ъглите на стаята съм подпряла две колчета за риба. Както  си вечеряхме с мъжа ми, едното  се смъкна на земята.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 12:34 от Ellie_0001

# 125
Първоначално не беше, след първите “случки” е осветен. Вече в нищо не вярвам, съвсем сериозно ви казвам. Само на очите си и то все търся рационално обяснение, но … Иначе забелязвам, че всичко се случва в коридора и непосредствено около него. Нов е, не е живяно в него, всичко си се случва от самото начало, т.е. вече 8 г. на приливи и отливи. Спира, после се засилва определено, след това с години може да няма нищо.

# 126
Може някой от семейството да е сомнамбул?

# 127
  • Sofia
Други хора в блока споделяли ли са подобни случки?

# 128
При мен няма как да е от това, случва се и когато децата са при мен. Често ги взимам, когато баща им е нощна. Онази вечер, когато се притесних за крадци, защото ходенето си беше стабилно, скочих веднага и обиколих апартамента, детето си спеше дълбоко, бебето също. Сами бяхме. Нямаме кой знае какъв контакт със съседи, не сме говорили по темата. Разпитвали сме какво е имало на земята и т.н., но честно казано се притеснявам да не ме помислят за луда.

# 129
Ако живеете в блок може звука да се чува от друго място . Ние дълго чувахме тупане от кухнята и денем и нощем , оказа се, че  от долния етаж имат куче. Звука изчезна след като единия от собствениците се изнесе с него.

# 130
Ясно ми е, но ходенето вкъщи си го познавам. А то се чува все едно аха да влезе в стаята. Чантата също няма как да се озове там, дори да е паднала, далечко беше от мястото си. Аз след заснемането му си знам, че вкъщи има нещо, просто се чудя какво е.

# 131
  • In The Middle Of Nowhere
След всички случки опитайте се да сложите камера в коридора. Мисля, че си заслужава.

# 132
Ясно ми е, но ходенето вкъщи си го познавам. А то се чува все едно аха да влезе в стаята. Чантата също няма как да се озове там, дори да е паднала, далечко беше от мястото си. Аз след заснемането му си знам, че вкъщи има нещо, просто се чудя какво е.
Случило ли се е нещо конкретно наскоро, преди да започнат стъпките и падането на чантата? Има ли нещо през годините,което да го "събужда "? Дали стъпките не са всъщност чантата,която пада на земята, я от течение, я от друго(ако е по-голяма може да е имало нещо тежко,което е натежало и да е паднала).
Доколкото си спомням това столче беше в коридора на въпросното клипче, на същоот място ли се случват нещата и сега?

# 133
Стъпките и чантата бяха в две последователни вечери, не в една и съща. Столчето беше точно на вратата на коридора, да, а сянката беше в коридора. От този коридор има излаз на налата спалня и на тоалетната, до вратата на нашата спалня мъжът ми се кълне, че е видял ниско човече/дете една нощ. Тогава скочи да го хваща 😂 Аз спях и се стреснах, но нищо не съм видяла. Не мога да кажа дали е било или не сънна парализа. В същата тази тоалетна се пускаше водата от чешмата, дори в дни, в които никой не е влизал в нея. В други стаи на апартамента не мога да кажа, че се е случвало нещо. Сферата, която беше заснета от камерата, също реално е заснета в хола, точно до вратата на коридора. Единственото, с което го свързвам е раждането на дете и 1-2 г. след това, след което утихва (поне с първото дете 😂). С друго не бих го свързала. Имали сме смъртни случаи сред близките, но това се случва и преди тях, и след тях. Мен честно казано може би ме е и страх да сложа камера в коридора, ако видя нещо не съм сигурна как ще живеем след това в този дом.

# 134
В кой регион живеете. Тия дни имаше два труса във Вранча, ако може да е причина за падането на чантата.. Ама не вярвам, след останалите описани случки.

Общи условия

Активация на акаунт