Случи ми се нещо странно XXVI

• 87 347
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам много силно шесто чувство. Понякога това много ме дразни и изнервя. Започва да ми бие много бързо сърцето и знам, че ще се случи нещо. Чакането е убийствено, защото не мога да предотвратя нищо. Просто чакам.
Последно беше преди около месец. Дъщеря ми ще има концерт. Всичко върви нормално. Фризьор, обяд, водя я в залата. Прибрах се, боядисах се, всички бяхме нагласени, нищо необичайно. Отидохме пред залата, а моето сърце беше буца. Посрещнах всичките ни познати, които бяха дошли да гледат, те ми говореха, а аз просто не ги чувах. ММ три пъти ме попита какво има. 5 Мин преди началото разбрах, че тя е с изкълчен крак. Справи се детето, успя да танцува, но аз нищо не можах да гледам от притеснение. После само я попитах към колко часа стана. Беше около времето, когато ми се разтуптя сърцето.
Постоянно имам такива случки. А когато вътрешния глас казва да не правя нещо, просто не го правя. ММ дори вече не се опитва да ми променя решенията, когато кажа, че просто така усещам нещата.

# 181
  • Sofia
И аз имам силно шесто чувство.
Предвиждам някои неща много преди да се случат.Минават ми като бърза мисъл или като сценка на бързи обороти...

# 182
  • Deutschland
И аз. Това нещо ме побърква.

# 183
Не ги предвиждам. Не знам какво ще се случи. Само знам, че ще стане нещо. Сърцето ми почва да бие като лудо и ме влудява. Най-неприятно е и като ми застане буца в гърлото.

# 184
  • Deutschland
При мен е абсолютно същото. Силно сърцебиене, задух и замаяност и постоянно гледам телефона, защото знам че някой ще позвъни и ще ми каже нещо лошо... И обикновено така става.
Иначе за предвиждане, не. Такива дарби не са ми нужни.
Шестото чувство никога не ме е лъгало, за съжаление. И в отношенията с хората също. От пръв поглед усещам дали човека срещу мен ще стане мой приятел или враг. Дали е добър или лош според моите виждания.

# 185
При мен е абсолютно същото. Силно сърцебиене, задух и замаяност и постоянно гледам телефона, защото знам че някой ще позвъни и ще ми каже нещо лошо... И обикновено така става.
Иначе за предвиждане, не. Такива дарби не са ми нужни.
Шестото чувство никога не ме е лъгало, за съжаление. И в отношенията с хората също. От пръв поглед усещам дали човека срещу мен ще стане мой приятел или враг. Дали е добър или лош според моите виждания.
И аз още при първата си среща с някого веднага разбирам що за човек е и впоследствие се оказвам права.
Имам силно развито шесто чувство. Понякога просто предчувствам, че ще се случи нещо лошо или нещата няма да станат както трябва, друг път го “виждам” или го сънувам, но невинаги успявам да разчета знаците на съдбата или да разгадая сънищата си. Много често след като се случи нещо, тогава разбирам точно какво е означавал този пророчески сън.

# 186
Не, нямаме. Нямаме и в семейството. Това със столчето започна непосредствено след като го внесохме вкъщи, явно с него нещо си “дойде”. Умишлено нагоре не съм отговаряла, защото вече съм казвала, че куче нямаме и няма да занимавам никого тук, ако отзад съм плеснала куче или детето ни. Вече съм го писала, но да си кажа и сега, за който не е чел. Няма прозорци, няма отражения, сянката си е абсолютно реална. Пак ще напиша и че сме си правили експерименти, заставайки отзад - ясно се вижда човек. В случая е нещо безплътно и бързо движещо се, ниско до около метър, съдейки по сянката на детето.
Явно с предмета сте внесли нещо в дома си, на което му харесва да стои при вас. Според мен е починало/неродено дете.
При всички случаи не е ок да е при вас. Теб не те е страх и не може да ти навреди, но казваш, че имаш деца - те са най-уязвими.
Опитай някоя вечер, когато го усещаш, да се свържеш с него (мислено) и да му кажеш, че трябва да си отиде и мястото му не е при вас. Със сигурност ще упорства, но бъди категорична и насточтелна, докато не усетиш, че наистина си тръгва.
По принцип такива сенки са безобидни, но се хранят с емоции с ниски вибрации и усетят ли, че някой човек ги изпитва, се закача за него. Вероятно някой от вашето семейство го е страх и затова пак се е появило.
Разни свещеници да идват да пеят и "освещават" не канете. Най-много да ви доведат нещо друго.

# 187
Скрит текст:
Не, нямаме. Нямаме и в семейството. Това със столчето започна непосредствено след като го внесохме вкъщи, явно с него нещо си “дойде”. Умишлено нагоре не съм отговаряла, защото вече съм казвала, че куче нямаме и няма да занимавам никого тук, ако отзад съм плеснала куче или детето ни. Вече съм го писала, но да си кажа и сега, за който не е чел. Няма прозорци, няма отражения, сянката си е абсолютно реална. Пак ще напиша и че сме си правили експерименти, заставайки отзад - ясно се вижда човек. В случая е нещо безплътно и бързо движещо се, ниско до около метър, съдейки по сянката на детето.
Явно с предмета сте внесли нещо в дома си, на което му харесва да стои при вас. Според мен е починало/неродено дете.
При всички случаи не е ок да е при вас. Теб не те е страх и не може да ти навреди, но казваш, че имаш деца - те са най-уязвими.
Опитай някоя вечер, когато го усещаш, да се свържеш с него (мислено) и да му кажеш, че трябва да си отиде и мястото му не е при вас. Със сигурност ще упорства, но бъди категорична и насточтелна, докато не усетиш, че наистина си тръгва.
По принцип такива сенки са безобидни, но се хранят с емоции с ниски вибрации и усетят ли, че някой човек ги изпитва, се закача за него. Вероятно някой от вашето семейство го е страх и затова пак се е появило.
Разни свещеници да идват да пеят и "освещават" не канете. Най-много да ви доведат нещо друго.

Ааа, баш! Хептен да го вкара в джаза с опит за общуване като принудително си го закачи.
Че са енергии, енергии са, но те в повечето случаи не могат да навредят.
Различни измерения обитаваме и понякога се получава случаен пробив и проникване. Все едно съседи, които си обитават различни етажи, без по никой начин да се засичат в ежедневието и живота.
*Разни* свещеници не стават, преди сума ти теми писах, че има много подготвени и знаещи такива по темата. И освещаване в никой случай няма да навреди.

# 188
То аз му говоря по принцип. 😃 В повечето случаи ядосано и настойчиво, след което забелязвам изчезва за известно време. Показвам, че е моят дом и няма място в него. Все още не мога да свържа кога точно се появява обаче, някаква причина, действие, абе нещо, с което да свържа нова активност няма. Когато си иска, тогава. Напоследък се чудя дали не е нещо от околните апартаменти. Съседите, до които се пада коридора, са много шумни и агресивни, всеки ден има скандал и крясъци. Често се чува и чупене на мебели, подавали сме многобройни сигнали, защото се притеснявах от домашно насилие. Знам, че обикновено обитава такива среди. Държах камерата включена седмица в коридора, докато ни нямаше - нищо не е заснело.

# 189
То аз му говоря по принцип. 😃 В повечето случаи ядосано и настойчиво, след което забелязвам изчезва за известно време. Показвам, че е моят дом и няма място в него. Все още не мога да свържа кога точно се появява обаче, някаква причина, действие, абе нещо, с което да свържа нова активност няма. Когато си иска, тогава. Напоследък се чудя дали не е нещо от околните апартаменти. Съседите, до които се пада коридора, са много шумни и агресивни, всеки ден има скандал и крясъци. Често се чува и чупене на мебели, подавали сме многобройни сигнали, защото се притеснявах от домашно насилие. Знам, че обикновено обитава такива среди. Държах камерата включена седмица в коридора, докато ни нямаше - нищо не е заснело.
Знаете ли дали блокът е построен върху старо гробище или могила?

# 190
В моя апартамент от много години се чува нещо като тиктакане на часовник или заредена бомба .Тиктакането е бързо и се забавя.Звука се усилва или забавя.Когато тръгна да търся ,звука се мести.Всичко това е придружено от чувството,че някой те наблюдава.Когато го чух за първи път бях още ученичка.
ММ ,който е като Тома неверни в началото не ми вярваше,после и той като мен обиколи апартамента,за да открие от къде идва този звук.Накрая се предаде и каза,да го оставим да си тиктака.Звука се появява от нищото,продължава един или няколко денонощия и после с години може да не го чуваме.
Аз съм си страхлива поначало,но изпитвам някакво странно спокойствие,когато го чувам.Сякаш някой любопитно разглежда дома ми
Синовете ми,когато го чуха за първи път се бяха стресирали (те го определиха на подскачащо топче).Всъщност стряскайки се от този звук,се е случило и нещо друго.Децата имаха развалена огромна тонколона,от която посред бял ден от нищото е зазвучала оперна музика и то много силно.От страх сина ми е излязъл навън.Както е започнала музиката,така и е спряла.Поговорихме си , им обясних,че нищо страшно няма да им се случи и те приеха това.Предполагам,че уплахата от тиктакането е довела до музиката.Вярвам че страха е енергия
Моят съвет е,ако не се страхувате и ако тази сянка не ви прави нищо лошо,приемете го,игнорирайте го.Такива неща се активизират и хранят от страха .

# 191
проксима, в никакъв случай не съм съгласна, че не могат да навредят. Ако е човек с ниски вибрации, от които се хранят такива "същества", направо могат да си го уморят. Като се влезе в един порочен кръг на ниски вибрации и няма излизане. А това бавно изяжда, първо психически, после физически (рак, инсулт, анорексии и т.н.).

Ambrosia, много правилно си се насочила да го гониш. Като го усетиш, казвай му строго, че е време да си ходи завинаги и че няма място. Ако търси помощ, да намери светлината, ти не можеш да му помогнеш.
Иначе вероятно е при съседите ви, щом при тях е такова положението. Затова не винаги е при вас. Помисли в моментите, в които се е появявало дали не сте били изнервени, ядосани и т.н.

Аз си мисля, че е дете, което се е "загубило" и се лута и не може да намери пътя. Вероятно е да идва при вас за помощ, защото сте семейство. То е хубаво да му се помогне да намери пътя и да си отиде, въпросът е че трябва подходящ човек. Можеш да се поинтересуваш. Но шак казвам, свещеници не кани, защото повечето или ще дойдат само за някой лев или няма да знаят какво правят и ще "поканят" нещо друго. Внимавай и за шарлатани.

# 192
  • BG-DE
Просто от любитство как точно молитвата на свещеника ще привлече нещо негативно то по тази логика никакви православни ритуали не бива да се извършват 🤔

# 193
Ambrosia, много си смела...! Аз бих сменила жилището, адски съм страхлива...

# 194
Не сме били изнервени при появяването, веднъж бяхме в банята и се забавлявахме с детето (когато се пусна столчето), друг път не бяхме вкъщи (когато се задейства камерата със сферата). За други моменти просто не си спомням каква е била ситуацията.
За жилището - трудна работа 😃 Мечтаното ни е, децата си сме отгледали в него, имаме и ипотека, за да го закупим. Не ми е опция, защото това може да се случи навсякъде. Ако си е лепнато към нас, пък още повече 😃 На мнение съм, че страха нищо не решава, а и то в дошло вкъщи, не аз у тях. Иначе възможности много, както казах по-нагоре, като малки постоянно викахме нещо, та нищо чудно и цял живот да си го “влача”. За мен важното е, че сме щастливи вкъщи и не ни пречи по никакъв начин, единствено ни дава повод да си дискутираме тук. Честно казано на мен ми е по-скоро интересно, отколкото неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт