Би трябвало да има обяснение всичко в този ден, но не знам какво е. И може би по-добре да не знам.
Но съм уверена, че не беше привидение. Съвсем истинска кола, не някаква като призрачно - прозрачна. Пътят там е един. Колата няма къде другаде да отиде. Тесен път, който преди години беше още по-тесен и ако се срещнат две коли, единият шофьор трябва да кара малко на заден до първото възможно по-широко място, за да даде път на насрещния. Много пъти съм минавала по този път, а на Кръстова гора са ми се случвали и други неща. Но не ми е моментът сега да ги разказвам сякаш. Общото между такива случки е, че все си мисля, че са знак за нещо, очаквам, размишлявам, но нищо различно не се случва след тях. Защо се случват, не зная.
Това си продължава вече 8,9 години така.Отидохме на почивка преди няколко седмици,писана пак при майка. Мъжа с децата вече пред блока,аз затварям прозорци,гася телевизори и т.н. и излизам последна от нас(гардероба 2 пъти го проверих).Прибираме се след 10 дни,моя влиза пръв и вика "ела,ела" Отивам до вратата на спалнята и ха-ха тоя път гардероба и от двете страни отворен и всичко де що е било из тия шкафчета разпиляно по пода.Да ме е страх-не ме е.Никога,никъде другаде нищо странно не се е случвало.Моя все вика я котката,я децата....тоя път нищо не каза
Това си продължава вече 8,9 години така.Отидохме на почивка преди няколко седмици,писана пак при майка. Мъжа с децата вече пред блока,аз затварям прозорци,гася телевизори и т.н. и излизам последна от нас(гардероба 2 пъти го проверих).Прибираме се след 10 дни,моя влиза пръв и вика "ела,ела" Отивам до вратата на спалнята и ха-ха тоя път гардероба и от двете страни отворен и всичко де що е било из тия шкафчета разпиляно по пода.Да ме е страх-не ме е.Никога,никъде другаде нищо странно не се е случвало.Моя все вика я котката,я децата....тоя път нищо не каза