Случи ми се нещо странно XXVI

• 87 360
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Пяла си с друг глас песни и той седял и те е слушал, без да те събуди и без да се притесни какво става? Как така с друг глас? Колко песни? То че е странно, странно е, ама реакцията на мъжа ти ми е още по-странна.

Човекът е бил част от журЕто! Слушал е и е подготвял оценката си за участничката.

# 571
Колко спам на предходната страница!

Споделяла съм за сърцата, които виждам често. Слагам снимки на две от днешната разходка в квартала.
Петна на асфалта но аз ги виждам като сърца, реално всеки би могъл да ги види 😊. Радват ме, разбира се и ме усмихват.
Аз понякога виждам сърца в котешката тоалетна на моето коте, колкото и смешно да звучи. Grinning Не знам как го прави.

# 572
  • София
Не си първата жена, която вижда сърца на доста места. Една позната е направила доста снимки на такива за личен кеф. И такова петно май е снимала. Майтапя я, че даже в класически триъгълник /три страни без нищо друго - както го рисуваме в училище/ ще успее да намери сърце. То не, че има нещо лошо, де! Представяш ли си някой навсякъде да намираше череп с кости? Ето това щеше да е притеснително!

# 573
Моята теория е различна, Странната птица.
Нещата/ петната/ са там където са, независимо от вида им. Всеки вижда различно.
И аз мислех да ги снимам, но отдавна се отказах. Те са си знаци за мен, пред никого не ми е необходимо да се доказвам, че ги виждам.

# 574
Дъщеря ми има двама съученици с три еднакви имена, и живеят на една и съща улица. 🙂
Ние бяхме две съученички с три еднакви имена в съседни класове и живеехме в един и същи вход през един етаж. Бащите ни работеха в един завод. Бяхме приятелки, неразделни. После ние се преместихме и приятелството ни бавно приключи.
Нито тогава, нито сега, съм възприемала това съвпадение като странно. Просто съвпадение и толкоз. Grinning

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 06:56 от Джаста Праста

# 575
Дъщеря ми има двама съученици с три еднакви имена, и живеят на една и съща улица. 🙂
Ние бяхме две съученички с три еднакви имена в съседни класове и живеехме в един и същи вход през един етаж. Бащите ни работеха в един завод. Бяхме приятелки, неразделни. После ние се преместихме и приятелството ни бавно приключи.
Нито тогава, нито сега, съм възприемала това съвпадение като странно. Просто съвпадение и толкоз. Grinning
Като стана дума за съвпадение на имената.. Вчера в офиса на Спиди ме попитаха как ми е презимето. След малко дойде една жена, на която й зададоха същия въпрос, и която се оказа със същото презиме като моето. Simple Smile Стана ми странно, защото не е чак толкова често срещано.

# 576
Zavs,
Според мен мъжът ти е сънувал. И аз имах подобни преживявания преди години. Почти всяка нощ се  "събуждах"  и сестра ми започваше да ми "говори" неща, които дълбоко ме нараняваха, но тя никога не би изрекла наяве, най-малкото, защото не бяха истина. Един ден споделих с една приятелка, която се занимаваше с медитация, като мен, и тя ми каза простичко с две думи: ти го сънуваш това.

# 577
Има група във Фейсбук, в която всеки може да сподели странните неща, които е преживявал.
Казва се “Моите паранормални истории”.

# 578
Здравейте! Пак съм аз хаха Smile
Сетих се за още една интересна случка, не толкова страшна, но държах да ви я споделя.
Действието се развива февруари, тази година.
Съботен ден, много слънчев, топъл - нещо необичайно за сезона.
С приятеля ми решихме да мръднем някъде извън София и къде, къде.. та към Трън.
Там има страхотна екопътека (препоръчвам) . Разходихме се, хапнахме и решихме да минем през близки, които
имат къща в Трън. Забравих да спомена, че с нас водехме кученцето на сестра му, което гледахме за няколко дни. Беше още бебенце, много кротичко, спокойно, не лаеше дори . Та такаа.. стигаме ние в Трън и нещо по пътя ми направи силно впечатление. Който е ходил, вероятно знае, но там се намира скалният манастир Св. Петка. Голяма красота! Веднага казах на приятеля ми да спре и смело поехме нагоре аз, той и кученцето. По едни стълбички, стълбички и се качваш пред манастирчето. То е изключително мъничко, но много, много красиво. Малко пояснение - не е случайно мястото. Има епизод в Ничия Земя, можете да го гледате и ще разберете какво имам предвид. Имаше хора и ги изчакахме отвън да приключат, тъй като има някои ритуали, които се изпълняват вътре. Попитахме жената дали е проблем да държим кученцето гушнато в нас и тя нямаше нищо против. На прага (аз съм го гушнала) кученцето просто полудя, започна да скимти, да се озърта, искаше да се отскубне от ръцете ми, нещо се случи с него, видя ли нещо, усети ли.. не знам. Беше изключително странно , тъй като той до момента никога, никога не е имал такава реакция - към нищо! Flushed

П.С. Смята се, че водичката, която капе (буквално капе и то не винаги) е лечебна, а вероятните отпечатъци в скалата от ръката и крака на Светицата изпълняват желания. Мястото е уникално, знам, че хора от доста места в България го посещават.

# 579
Сетих се за още една интересна случка, не толкова страшна, но държах да ви я споделя.
Там има страхотна екопътека (препоръчвам) . Разходихме се, хапнахме и решихме да минем през близки, които
имат къща в Трън. Забравих да спомена, че с нас водехме кученцето на сестра му, което гледахме за няколко дни. Беше още бебенце, много кротичко, спокойно, не лаеше дори . Та такаа.. стигаме ние в Трън и нещо по пътя ми направи силно впечатление. Който е ходил, вероятно знае, но там се намира скалният манастир Св. Петка. Голяма красота! Веднага казах на приятеля ми да спре и смело поехме нагоре аз, той и кученцето. По едни стълбички, стълбички и се качваш пред манастирчето. То е изключително мъничко, но много, много красиво. Малко пояснение - не е случайно мястото. Има епизод в Ничия Земя, можете да го гледате и ще разберете какво имам предвид. Имаше хора и ги изчакахме отвън да приключат, тъй като има някои ритуали, които се изпълняват вътре. Попитахме жената дали е проблем да държим кученцето гушнато в нас и тя нямаше нищо против. На прага (аз съм го гушнала) кученцето просто полудя, започна да скимти, да се озърта, искаше да се отскубне от ръцете ми, нещо се случи с него, видя ли нещо, усети ли.. не знам. Беше изключително странно , тъй като той до момента никога, никога не е имал такава реакция - към нищо! Flushed

П.С. Смята се, че водичката, която капе (буквално капе и то не винаги) е лечебна, а вероятните отпечатъци в скалата от ръката и крака на Светицата изпълняват желания. Мястото е уникално, знам, че хора от доста места в България го посещават.

Бях писала преди за това място. Миналата година лятото отидох и си намислих желание. Буквално когато излязох от параклиса получих обаждане,което беше пряко свързано с желанието ми.

Миналата зима исках да отида отново. Майка ми беше звъняла седмица по-рано и казаха,че е затворено заради Ковид. Реших все пак да пробвам и набрах номера,който намерих онлайн. Вдигна ми жената,която ходи зимата да поддържа храма и да храни котките отвън. Каза ми,че ще бъде там на Коледа,ако искам да отида. Приех го като знак и на 25-ти бях там. Интересното е,че всички хора оставят храна вътре в храма,която се изяжда. Изключват животни вътре,защото всичко около храната е непокътнато,няма трохичка извън чинийките,нито следи от стъпки. И двата пъти си намислям желания,които се сбъдват,но за кратко. За мен е знак,че нещата които си пожелавам ми се дават първоначално,за да си науча урока,че не са за мен. Мястото,обаче,категорично има силен заряд и някаква “магия”.

# 580
Да напиша за кученцето. Често ходим с моя приятелка да запалим по свещичка в кварталната ни черква. Та тя има йорки, с което почти никога не се разделя - много мъничко и сладко същество. Но са й отказали да го пускат в черквата, обяснили са й, че след него трябва да освещават наново. И обикновено се редуваме - едната държи отвън кученцето, докато другата пали свещичка.

# 581
  • Deutschland
Има група във Фейсбук, в която всеки може да сподели странните неща, които е преживявал.
Казва се “Моите паранормални истории”.

Тази тема ми докара яко безсъние 👀

# 582
  • София

Извинявам се за спама, лесно ли се стига до там? Имам предвид стръмно ли е много, за хора с леки проблеми?

# 583
Тази нощ се събудих в 2ч, стресната и изпотена..бях се сънувала булка..а това винаги значи,че някой ще почине. Ако аз съм булката,ще е някой близък,ако друга е булката,няма да ми е толко близък човека ..беше ми много гадно,както всеки път,щом сънувам това .. сутринта мъжа ми каза, че баба му е починала нощес . Намерили я в 4ч, скоро било станало...просто мразя да сънувам ,мразя да виждам булки в съня си. Не знам какво общо има,но е знак за смърт. Винаги ...защо все аз сънувам тези неща ,никой от семейството й не е имал сън или знак...а аз сънувам за всякакви познати ,съседи,роднини и тн...някакво обяснение има ли?

# 584
Да сънуваш бяло е винаги признак на болест или смърт. Сънувах, че отивам на работа и че целият плац е нареден с бели маси , бели покривки и празни бели чинии. Знаех веднага, когато се събудих щ, че някой от висшата администрация ще почине. Оказа се , че него ден са приели главния ни счетоводител в болница, където и по-късно почина.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 12:30 от Кобрети

Общи условия

Активация на акаунт