Случи ми се нещо странно XXVI

• 86 713
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Да се избегне това, което вижда.
При мен специално, когато започна да получавам силно дежа-вю на кратки периоди, знам, че предстои да се случи голяма неприятност. И знам, че нищо не мога да направя, и просто започвам да се моля на Господ да се размине.
Съфорумката другото, което може да направи, е като получи подобни видения, да се помоли. Да каже някоя молитва това да не се случва.

# 601
И аз имам такава снимка със сърце сред зеленината. Видях го през прозореца си една сутрин и го снимах. Не му продавам значение, още повече, че не настъпиха някакви събития след това. Мисля, че ако се заглеждаш, ще видиш много неща и знаци, мисля, че в много редки случаи предвещават нещо.
Баща ми много обичаше да намира пера от птици и си ги прибираше. Скоро прочетох, че това е знак от ангелите. Мен ме е страх, че такова перо носи зараза.

# 602
Каква е идеята да се прекъсне спонтанно възникнала визуализация, Кобрети?
Да се избегне това, което вижда.
При мен специално, когато започна да получавам силно дежа-вю на кратки периоди, знам, че предстои да се случи голяма неприятност. И знам, че нищо не мога да направя, и просто започвам да се моля на Господ да се размине.
Съфорумката другото, което може да направи, е като получи подобни видения, да се помоли. Да каже някоя молитва това да не се случва.
нещата не зависят от вас, че да ги проконтролирате, нали е ясно това. Съфорумката получава информация, а не че виденията й се реализират и тя е виновна за случилото се в случая нещастие.

# 603
  • в сърцата на децата <3
Каквото е писано - ще бъде. И да се промени малко ситуацията - резултатът ще бъде този. Абе вие Final destination не сте ли гледали? 😂

Шегата настрана - и аз съм се чудила - защо ни се дава да видим нещо, щом не можем да го променим?

# 604
  • София
На мен ми се случи нещо страно за мен самата, може би за много хора не е. Преди 17 дни погребахме бившия ми мъж, почина от рак, беше тежко в последните му дни. В деня преди да си отиде от този свят, бях при него в болницата. Той не можеше вече да говори, от метастази на рак на устната кухина, но сякаш чувах какво говори наум. Запомних всичко - това са неща, които иска да направя за него посмъртно. Това не ми беше толкова странно, колкото другото - след няколко дни го сънувах, а досега никога, ама никога не съм сънувала близък, който е починал, дори родителите си не съм. Та него го сънувах почти както си беше преди болестта и ми каза, изговори си го нормално: за празниците си при мен. Не знам как даразбирам това - че го сънувах, и че ми каза това.

# 605
  • в сърцата на децата <3
Вероятно, че по големите празници се ходи на гробища и ще го посещаваш. А защо си го сънувала... Ами имал е да ти го казва. Аз в началото на годината изгубих най-скъпият на сърцето ми човек - баба, на която съм кръстена. Още не мога да приема загубата, беше инцидент. Няколко месеца по-късно я сънувах, само я прегръщах, плачех и повтарях "Бабо, бабо.." а тя ме милваше по главата и с нейния утешително-строг тон ми каза "Хайде, хайде. Стига вече, тука съм, и дядо ти се върна. Всичко е наред." Дядо почина преди 20 години. Особено тежко преживявам това, защото още като се прибрах тогава (живея много далеч) усетих, че я чакат. И не можах да го предотвратя. Опитвам да се самоутеша, че тя освен на възраст, беше и с влошаваща се деменция, така че нищо хубаво нямаше да преживее в следващите години без памет и ориентация, но въпреки това не мога да не си мисля, че можеше да е друго, ако я бях убедила още като се преместих да дойде с мен. Последните месеци тя се беше отказала от живота... Интересното е, че след онзи сън, съм ги сънувала още няколко пъти двамата с дядо - нищо конкретно, как си шетат на село по двора и къщата. А като отида там не мога да вляза вътре без да ме полазят тръпки и се чувствам като нашественик в нечии покои.

# 606
Каквото е писано - ще бъде. И да се промени малко ситуацията - резултатът ще бъде този. Абе вие Final destination не сте ли гледали? 😂

Шегата настрана - и аз съм се чудила - защо ни се дава да видим нещо, щом не можем да го променим?
Final destination сме гледали, но молитвата и волята Божия са вършещите чудесата, а не някаква безлична злокобна предопределеност.

# 607

Final destination сме гледали, но молитвата и волята Божия са вършещите чудесата, а не някаква безлична злокобна предопределеност.
Катерица, молитвата си е молитва. Коментарът ми беше с друг смисъл.

# 608
  • София
Мен тези неща,които ми нахлуват в съзнанието,не ме тревожат,аз до скоро не обръщах и внимание.Все са за нещо негативно и лошо,това ме натоварва.
Също сънувам активно.Преди месеци сънувах Свеки как ме води на разходка,хванала ме под ръката,от другата живата ми майка ме хвана.Отзад татко( починал 2013) ми каза да не закъснявам и да не се прибирам по тъмно.Отвърнах му: споко,нали съм с двете майки.Не знам какво значи.
Също относно знаците- лятото докато седяхме в Стария Несебър на кафе срещу руините (центъра на полуострова)към 9 вечерта, в скута ми падна бяло пухкаво перо,без да летят гларуси,поне не видяхме.Прибрах си го.Ден по-рано съпругът излизайки на балкона ни,в краката му пак падна голямо бяло перо.И двете ги окачихме над входната врата за късмет.Има знаци,но дали не виждаме само тези,които искаме или ни харесват,не знам.

# 609
Като заговорихте за знаците, се сетих, че преди около години на няколко пъти, преди да ми се случи нещо, усещам че някой ме наблюдава. Обръщам се рязко никой.. например няколко аварии на машината, с която работя, и други подобни. Сякаш се появяваха з ада дойда на себе си и да гледам какво правя, да спра да витая. В такива моменти се научих да си казвам "внимавай, ще се случи нещо, концентрирай се" и това спря.

# 610
Особено тежко преживявам това, защото още като се прибрах тогава (живея много далеч) усетих, че я чакат. И не можах да го предотвратя. Опитвам да се самоутеша, че тя освен на възраст, беше и с влошаваща се деменция, така че нищо хубаво нямаше да преживее в следващите години без памет и ориентация, но въпреки това не мога да не си мисля, че можеше да е друго, ако я бях убедила още като се преместих да дойде с мен.

Нямам доказателства за това, но вярвам, че душата отива там, откъдето е дошла, и там е много по-хубаво. Така че не тъжи. Оставащите на земята сме тия, дето са за оплакване Simple Smile

# 611
Пиша за случката тук, не защото непременно смятам, че е нещо паранормално, ами просто защото нямам обяснение как би могло да се е случило така.
Имаме вкъщи едно чекмедже в кухненския шкаф, в което си държим разни пазарски найлонови пликове и торбички.
Преди време, може би година, ми трябваше една торбичка и като я взех, за да я използвам, видях вътре мъжки черен гребен от онези мъничките, дето старците си заглаждат косите с тях. Беше доста изпочупен гребенът и се зачудих откъде се е взел. ММ не ползва такива гребени, камо ли да си сложи гребенът в торба.
Някой роднина да ни е донесъл нещо и да е ползвал стара торба, с която е ходил някъде на почивка и да си е забравил гребенът...
Хм, ама пък такива ли мизерни гребени използват тези хора? Единственият човек, който попитах, защото знам, че няма да се обиди, беше майка ми, тъй като тя понякога гледа детето докато е болно и се случва да носи торби с разни неща. Обаче и тя не знаеше откъде може да се е дянал. Добави да не се задълбавам излишно и така, обаче аз от време на време се сещам за тоя ми ти гребен и колкото и да не искам да вярвам в разни дивотии, усещам, че се навивам на теми, които по принцип са ми чужди, но ме карат да се чувствам зле.

# 612
  • Sofia
Преди около 20год.имах семеен проблем и моя близка отиде при гледачка,която гледа по снимка,почти всичко позна за мен и казала да направя един ритуал с гребен...забравих точно как беше,но си спомням,че трябваше да го изхвърля в течаща вода заедно с една питка омесена с мълчана вода и брашно от три къщи 🤔
Направих всичко и почти се оправиха нещата 🍀

# 613
Миналата събота ходих на гробница , там бях с ММ и майка му и дойде една котка . Аз тъй като вярвам в паралелен живот я попитах колко човека има при нас и естествено ММ ми се присмя . Аз му казах ,че искам някой да ми го напише и ако някога мен ме няма преди него ще му пиша . Те естествено не ми обърнаха внимание, но като се прибрахме извадих си телефона, без друго да имам в чантата и на него имаше букви и цифри все едно беше потен и някой писал. Никъде не бях го вадила, не бях го пипала въобще,  на следващата сутрин пак така го държах нямаше букви. Сега ММ не спори с мен ,но обяснение и двамата нямаме, не можахме и да разчетем какво пише.

# 614
Не разбрах, кого си питала, котката ли?

Общи условия

Активация на акаунт