Случи ми се нещо странно XXVI

• 86 615
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Момичета дайте мнение за пентаграм , медальон. Дали носи някаква енергия на притежателя си ?Случайно попадна в мен и сега се чудя какво да го правя ?

Друго ,което ме притеснява ,е дежа вю. Толкова е често , чак не е нормално , каквото и да е това нещо .

Случвало ли ви се е да гледате нов филм ,който току що излиза по кината , и  да знаете какво ще се случи в него .
Гледахме филм с моя приятел и аз кзавам - ще стане това и онова сега и после човека ще скочи ..
Наистина става , а моят приятел учучден - няма как да знаеш това ,филмът сега излиза .
И се спогледахме странно ..

# 661
  • BG-DE
Кой е филма? Може да е римейк на филм, който някога си гледала.

# 662
Сценариите на филмите в последно време са толкова предвидими, че не виждам нищо странно.

# 663
Кой е филма? Може да е римейк на филм, който някога си гледала.

без значение .. да речем, без да знаеш, утре сядаш и гледаш филм, и го знаеш ..

Но може би сте прави
Сценариите на филмите в последно време са толкова предвидими, че не виждам нищо странно.
Най - верятно е така

# 664
  • София
Не знам и нямам обяснение за нещо, което ми се случи. Не е от рода на паранормалното, но мисля, че си е точно по темата, защото е странно.
Преди време се бях оплаквала в една тема, че от сайта на Зооплюс ми изпращат пратките на различен адрес от посочения. Не става дума за добавена или пропусната цифра на блока, а за напълно различни (например бл. 219 вместо моя - бл.73). След дълга кореспонденция уж оправиха нещата, но последната ми поръчка пак отиде на същото погрешно място. Наскоро се регистрирах в един немски сайт, въведох ръчно адреса си и в потвърдителния имейл пак пишеше бл.219. Снощи плащах с Пей Пал и понеже съм отскоро с нов телефон, получих съобщение, че  съм се логнала от друго устройство и беше изписан модела, дата и час и място sofia 219 bg. Дотук нищо кой знае колко особено, реших че може би локацията е сбъркала, макар че го проверих на картата и се оказа, че не е никак близо до нашия. Днес ходих до една банка, която е в онази част на квартала до този прословут блок и ми хрумна да се поразходя поне да го видя. Никога не съм минавала от там, но накрая го открих и подминавайки, погледнах табелката с улицата. Беше със същите две имена като на бащата на ММ, а тази фамилия е изключително рядко срещана. Стана ми интересно и проверих в Гугъл, оказа се някакъв македонски революционер от ВМРО и като погледнах снимката се изумих, едно към едно с ММ, само веждите бяха различни.

# 665
  • София
Бях на гости преди няколко дни на приятел в едно село до Самоков. Той ми разказа как преди няколко месеца по време на силна буря минала мълния. Минала е през цялото село, много хора са я видели. Накрая стигнала до църквата на селото там повисяла във въздуха известно време и просто изчезнала. На много хора са им изгорели електроуреди.

# 666
  • В страната на мечтите.
Аз до преди малко слушах докато работя епизода на "ничия земя" от събота 12 ноември и се сетих нещо, което се случи преди няколко години. От край време съм сигурна че съм виждала погребението на баба Ванга - не знам от къде, не знам как, но още ми е пред очите и много добре си спомням, че съм го виждала. Никога не съм се интересувала кога е починала, защото си мислех, че е било някъде 2003-2004 щом го помня. Преди няколко години си говоря с майка ми за баба Ванга и казвам, че помня когато са я погребали, а майка ми веднага каза "А, глупости, не може да си го виждала, защото тя почина три години преди да се родиш ти!!" Astonished

Още не мога да си го обясня, защото нямам пророчески дарби, не виждам бъдещето, нямам никакви такива "сили".

# 667
  • Sofia
Гледали сте някой док. филм за нея,може би 🤔

# 668
  • В страната на мечтите.
Възможно е, но не знам дали е имало документален филм, където я показват в ковчега, с цветята и как я полагат в гроба, защото това ми се е набило в съзнанието.

# 669
  • Sofia
Много филми са правени за нея,възможно  е и това да са снимали...

# 670
  • В.Търново
Баба Ванга почина лятото на 1996г.Много пути да давали документални филми за нея.

# 671
Здравейте! Да ви кажа какво ми се случи тази нощ.
Мъжът ми е извън града, на 20км ,говорим си вечерта до към 21ч.
Към 23ч аз си лягам, като пия хапче за сън, доста силно, страдам от безсъние и не мога да заспя без него.
Като се събудих сутринта, към 9ч гледам че ми е звънял в 4ч, два пъти. Аз си махам звуците преди лягане задължително. Притесних се, викам нещо е станало, лошо ли му е било, абе филмирах се.
Звъня му- не вдига. Започва да се заражда силно притеснение у мен.
След половин час ми звъни той и вика как си, наспа ли се. Викам наспах се, ама защо си ми звънял в 4ч.
Казва аз не съм, ти ми звъня и мълчиш!!?? Викам не е възможно. И той като не отговарям, се притеснява, затваря и ме набира, веднъж, два пъти, не вдигам. И какво да прави- пали колата и идва вкъщи, гледа аз спя.

Нямам никакъв спомен да съм му звъняла, а имам на телефона че съм го набрала.
А как ще стане това като аз съм далдисала от хапчето, много трудно ще се събудя.
Досега такова нещо не ми се е случвало. Направо съм в шок.

# 672
  • България
О, тези хапчета са коварни.И аз понякога вземам и на следващия ден правя неща, за които почти не си спомням и се ужасявам после,например като си прегледам чата,че съм писала с някой, а не си спомням.В смисъл съвсем нормален разговор съм водила, не е нещо излагащо ме, но все пак си е страшно...

# 673
Може би, ако си се размърдала насън си го набрала без да искаш.
Когато родителите ми бяха живи имаха общ мобилен телефон. Един ден мъжът ми казва, че е получил празен смс от тях. Учудих се, защото те не бяха много наясно с есемесите, реших, че е грешка. След няколко дни пак беше получил. Накрая, като хванах телефона, видях, че като натиснеш няколко пъти централният бутон, пращаш смс на ММ. Та накрая разреших загадката.

# 674
  • Deutschland
И аз веднъж в просъница бях набрала номер на една моя роднина, било е 3 сутринта. Скъса се после от мрънкане, че съм я събудила и от тогава вечер изключвам телефона.

Общи условия

Активация на акаунт