Случи ми се нещо странно XXVI

• 86 613
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
И аз веднъж в просъница бях набрала номер на една моя роднина, било е 3 сутринта. Скъса се после от мрънкане, че съм я събудила и от тогава вечер изключвам телефона.
Наистина ли?
Аз вече съм във филма яко. Поставих си диагноза сомнамбул. Цял ден чета, не мога да повярвам и да си обясня как се е случило.
Как си обяснявате това? И случвало ли ви е е пак? Много съм притеснена.

# 676
  • Terra incognita
Синът ми има подобни прояви. Една сутрин- към 6-7 се събудих от пронизителен рев. Ставам и го заварвам на входната врата, отключил и я отворил, плаче и вика, че не може да намери мама... съседите тъкмо излизаха от съседната врата. Едва го успокоих, после не помнеше нищо.

# 677
  • Sofia
От хапчетата е.
Явно се будите по някое време,но в просъница правите тези неща и на сутринта не ги помните.

# 678
  • в сърцата на децата <3
От хапчетата сънят е във фаза, от която не можеш да излезеш. Не е точно сомнамбулстване. Дъщеря ми е сомнамбул и редовно си говори и ходи на сън. Аз пък спя леко и като чуя някой да мърда казвам "Лягай си!" и тя се връща обратно 😂 Само на сън слуша... Слагай си телефона по-далеч, така шансовете, да го намериш в заспало състояние, намаляват.

# 679
От хапчетата е.
Явно се будите по някое време,но в просъница правите тези неща и на сутринта не ги помните.
Ми аз не знам какво още мога да направя, то страх да те хване. Аз ще скрия телефона, но дано не ми дойде на акъла други работи да правя, опасни. Мъжът ми предложи да сложи камера в спалнята Laughing

Хапчетата ще ги намаля.

# 680
  • в сърцата на децата <3
Елинор, опитай да ги замениш ако има такъв вариант. Сигурна съм, че за да стигнеш до тях не е било от каприз, но може малко по малко да опиташ да ги заменяш с някакви по-слаби или билкови.

# 681
.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 20:05 от Teila

# 682
Моят телефон е набирал сам случайни хора от листа с познати, а е сравнително нов. Не пия хапчета и това се случва посред бял ден пред очите ми. Сигурно е някакъв бъг понякога.

# 683
  • Sofia
Вчера пак”случайно”след като четох тук,ми се появиха клипчета в нета за сомнамбули,...не знам дали не са монтаж,но доста страховити бяха 😳

# 684
  • Terra incognita
Клипчетата в нета ти се "предлагат" спрямо това, което скоро си търсил, чел, отварял. Няма нищо случайно, още повече страховито.
Техниката често дава бъгове, никога не бих заподозряла нещо свръхестествено,когато е намесена техника.

# 685
  • Sofia
Знам,че не е странно...нищо не съм търсила,само четох тук и започнаха да се появяват често

Това е от по-нестрашните 😁
https://www.facebook.com/reel/870075790838637?fs=e&s=cl

# 686
  • Пловдив
Какъв е проблема с този клип? Има обяснение. Та този който подскочи на спалнята няма нищо страшно.

Аз чета много хорър истории. Има един  - mrballen , добре разказва.

# 687
  • Terra incognita
Има една поредица по Тravel tv за необясними създания, случки, преживявания от Аляска. От някои направо косата да ти настръхне.
Склонна съм да вярвам, че може би има нещо. Там има доста девствени гори и незаселени места.

# 688
Моят телефон е набирал сам случайни хора от листа с познати, а е сравнително нов. Не пия хапчета и това се случва посред бял ден пред очите ми. Сигурно е някакъв бъг понякога.
Да знаеш как ме успокои Flowers Hibiscus  Все си мисля, че не може да съм го направила аз.

# 689
  • Deutschland
Вики, как се казва тази поредица по Травъл Тв? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт