Случи ми се нещо странно XXVI

• 86 625
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не знам дали съм била сомнамбул като малка, но съм се разхождала на сън. Майка ми не ме е будила само е следила какво правя. Но ми е разказвала как съм се качвала на холната маса и съм взела каната за обувка. Само това помня, може и други неща да ми е разказвала.
И понеже била чела какви ли неща за сомнамбулизма било я е страх да не се разхождам по перваза на прозореца.

За телефоните... възможно е и сам да е набрал.
Редовно джобът на ММ ми звъни и ми мълчи. И като го чуя, че ходи и не ми обръща внимание, затварям.

Вчера си слагам телефона на бюрото, отключен е бил, и мятам една опакована суха паста отгоре му. Лека е. Но успешно беше успяла да ми вкара ивент в календара, аз трябваше само да го сейвна Simple Smile
Когато мернах екрана на телефона да премигва за миг се притесних, че е звъннал или писал на някой Simple Smile

# 691
Вики, как се казва тази поредица по Травъл Тв? Благодаря

Сериите са с различни имена- Аляскински триъгълник, Пришълци на Аляска и прочие аномалии.
На мен също от предаванията по Травъл ченъл са ми най-интересни историите от Аляска.
Често ги повтарят и пак ги гледам с удоволствие.
Просто отворете програмата на канала за деня и винаги има нещо оттам , точно страховити истории.

# 692
  • Terra incognita
Призрачна Аляска, Триъгълника на Аляска...
Наистина са различни поредиците, но са много интересни.

# 693
  • Бургас
Това с телефоните ме подсети....
Преди години,може би 5-6, вървим аз и мъжът ми.
Бяхме пазарили нещо. Всеки носи торби в ръцете си.
Лятно време.
Както си вървим и говорим,телефонът му,в джоба на ризата,звъни. Спираме се,за да може да вдигне,че ръцете ни са заети. Гледа,пули се,гледа ме чудейки се 👀😱 и ме пита ,,Що ми звъниш?" 🤐😱 Ами,сори,ама аз бях два пъти по опулена,щот телефона ми е в чантата,ръцете ми са носещи торби и няма как да му звъня в този момент !
Оставям торбите,вадя телефона си от чантата,..ами не,не го набирам ! Телефона си е ок. Но неговия звъни от мое име! Вдигна,но се прекъсна връзката !
Още го помниме този случай,без обяснение!

# 694
  • София
Какъв е проблема с този клип? Има обяснение. Та този който подскочи на спалнята няма нищо страшно.

Аз чета много хорър истории. Има един  - mrballen , добре разказва.

Препоръчвам го! Закачките с така наречения like button във всяко видео са още по-добри. Понякога са направо брутални, но в повечето случаи са на ниво обикновено хулиганство. Впрочем, човекът прави и подкаст, който би трябвало да е ексклузивно достъпен в Амазон Мюзик от 1-ви ноември насам! Там има и истории, които не са качвани в ЮТуб. Старите такива /преди 1-ви този месец/ ги има в допълнителни канали из ЮТуб.

# 695
  • Пловдив
Това с телефоните ме подсети....
Преди години,може би 5-6, вървим аз и мъжът ми.
Бяхме пазарили нещо. Всеки носи торби в ръцете си.
Лятно време.
Както си вървим и говорим,телефонът му,в джоба на ризата,звъни. Спираме се,за да може да вдигне,че ръцете ни са заети. Гледа,пули се,гледа ме чудейки се 👀😱 и ме пита ,,Що ми звъниш?" 🤐😱 Ами,сори,ама аз бях два пъти по опулена,щот телефона ми е в чантата,ръцете ми са носещи торби и няма как да му звъня в този момент !
Оставям торбите,вадя телефона си от чантата,..ами не,не го набирам ! Телефона си е ок. Но неговия звъни от мое име! Вдигна,но се прекъсна връзката !
Още го помниме този случай,без обяснение!
Това пък изобщо не е странно. Проблем със системата на оператора.

# 696
Аз съм сомнамбул, но се разхождам само когато съм под стрес. Май разказвах последния път като се случи. 2018-19, имах важен изпит, цяла седмица сънувах как закъснявам, как не мога от открия сградата и куп глупости. Предния ден преди изпита съм станала в 3, облякох се и тръгнах. Някъде почти по средата се събудих и се върнах, добре че съм сложила якето и ключовете били вътре иначе няма шанс да събудя децата, които съм зарязала сами вкъщи. Мм беше командировка, иначе като усетеше че ставам ме "будеше". От тогава не ми се е случвало, но и от както взех въпросния изпит реших че нищо не може да ми се опре и не си създавам многл стрес.
Като малка съм ставала почти всяка вечер според майка ми. Входната врата винаги беше заключена и ключовете прибрани, терасата също и прозорците имаха защита.

# 697
Има лекарства за сомнамбулизъм. Братовчед ми е сомнамбул, дори го освободиха от казармата заради това. Лежа доста време в МВР болница, изследваха го и накрая го освободиха. Но не знам чак да е ходил по улицата в съня си. Правеше ми впечатление, че спи много неспокойно и се мята много насън, когато сме спали в една стая.

# 698
Мисля, че при силно приспивателно, няма шанс да ти скимне да избираш по телефона. Не се стресирай, че си сомнамбул.
За сбъркания блок от доставици, мисля че тава въпрос за същото име с малка разлика, което излиза напред  в някакъв списък. Все пак, е доста рядко като възможност. Странната фамилия -също.

# 699
  • Plovdiv
Здравейте,
отдавна чета в темата и мога да кажа, че ми е една от най-любимите във форума. Имам доста странни случки, но ако тръгна да ги разказвам подозирам, че ще се появят едни хора с бяла риза с дълги ръкави и ще ме затворят в стая с меки стени.
Искам да попитам какво стана с Каролева и Амброзия и техните посетители?

# 700
Разкажи поне една странна случка, обещавам да не те издаваме. Grinning относно потребителите, може да са баннати...?

# 701
  • Sofia
Вчера имах пак някакво вътрешно усещане за човек,който не съм виждала от много години,не ми е близък,нито го мисля ...отивайки към кварталният магазин не знам защо ми мина мисъл за него...заставам на касата и човекът пред мен се обръща и ме пита...”Доли,ти ли си?”...гледам го и изобщо не го разпознавам ...,не се издадох обаче...говорихме общи приказки ,спомена жена си и децата и от там разбрах кой е 😁

# 702
Аз не съм имала посетители в скоро време, абсолютно нищо не ми е правило впечатление. Имам теория, че гостите са от съседния апартамент и откакто тях ги няма - няма и посещения. Тихо е Simple Smile Тук съм иначе, чета си, но нямам случки - за щастие хахаха Simple Smile

# 703
  • Plovdiv
Сигурно и нещото се е изнесло с комшийте и сега тормози някое друго семейство Smiley.

# 704
  • София
Това за съседите започва да ме навежда на едни мисли, но ще наблюдавам преднамерено вече, за да потвърдя или отхвърля.
Съседният на нашия апартамент стоя празен около2 години. От скоро се нанесоха нови наематели ( всъщност не знам дали не  е само един мъж, или има и друг/и хора с него).  Горе-долу по същото време котката започна да се държи по-шантаво от обикновено. Знаете как котките виждат някакви миниатюрни буби например, които ние не можем да видим и пощръкляват . Но това напоследък е почти денонощно. Все вилнее, гледа в една точка, после хуква ръмжейки, тичайки хаотично. Обичайно котешко поведение, но сега го прави почти постоянно, а до скоро беше на моменти и не всекидневно.
В същия този апартамент преди много години почина една възрастна жена. Тогава имахме котарак, който една вечер започна да мяука без видима причина и да гледа към стената, която е обща с апартамента на бабата. Правеше и някакви други неща котаракът, но не помня вече подробности. Оказа се, че по същото време жената е починала.

Общи условия

Активация на акаунт