Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 80 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Ели, аз виждам! Има резулатат! Категорично, по попълнено е лицето, без да има излишен обем, на мен ми харесва много резулата, колко сложи и колко ти взе?

Може би скулите и аз го виждам. Имам една дълбока бръчка около устата когато се усмихна и тя е попълнила, но така от две снимки не виждам много резултата.
750лв, една ампула. Май са по 1.5мл

# 136
Имай предвид че още може да се разгърне, на мъжът ми повече от две години беше добре. Чак сега след 3 та ще тряба пак, но се чудя  при кой.

# 137
JACKLIN, беше писала, че си слагала филър при Ванеска. Доволна ли си наистина? Има ли наистина усет къде да пипне?

# 138
Аз съм доволна да. Има усет, доверявам и се.
Но съм установила, че всеки си усеща неговият лекар, този който го разбира и са на една вълна.
Добрата за мен, може не допадне на теб.
Ванеска никога не ми е предлагала нежужни процедури, напротив, разубеждавала ме е.
Не понасям търгаши, които ме гледат, като банкомат и очите им са като в онези филмчета с доларчета вместо зеници.
Някои откровено се оливат. Филъри за по 4-5-6 хиляди, ми не мерси. Ще запестя за лифтинг:) 😅🤪🤭

# 139
Аз съм доволна да. Има усет, доверявам и се.
Но съм установила, че всеки си усеща неговият лекар, този който го разбира и са на една вълна.
Добрата за мен, може не допадне на теб.
Ванеска никога не ми е предлагала нежужни процедури, напротив, разубеждавала ме е.
Не понасям търгаши, които ме гледат, като банкомат и очите им са като в онези филмчета с доларчета вместо зеници.
Някои откровено се оливат. Филъри за по 4-5-6 хиляди, ми не мерси. Ще запестя за лифтинг:) 😅🤪🤭

+ 1

# 140
Eli,според мен много добре се получава и определено има разлика.Харрсваш ми.

# 141
Ели, и за мен на снимката има много добър ефект.Лицето изглежда лифтирано, а кожата освежена.Много е добре!

# 142
И според мен се вижда ефект. Дори самата кожа е в много по-добро състояние.

# 143
И според мен се вижда ефект. Дори самата кожа е в много по-добро състояние.

За кожата не е от Радиеса, мисля
Първата снимка е след като бях на плаж 1час.
Всички петънца, лунички и точици потъмняват.
Като цяло не ходя на плаж или не се пека когато ходя на плаж затова.
Аз съм много бяла, никога не почернявам, точно като англичаните по морето, само изгарям. Отдавна съм се отказала.

Но като цяло, имам усещането че кожата е по-свежа наистина.

# 144
  • I want it all and I want it now.
Eli има минимална разлика.

# 145
  • Pazardjik
Здравейте дами ,някоя от вас имала ли е отоци под очите след поставяне на ботокс.Мина един месец вече,преди два дни ходих пак лекарката ме боцна с нещо,което,, ще възпрепятства прикрепянето на водните молекули към мастната тъкан,,    но още имам оток.

# 146
  • в 1001-та нощ
В ситуацията с Ели отново опираме до ситуацията "очаквания / реалност". И в тях, според мен, е отговорът на запитването на Ели дали има промяна.

Тя е предприела процецурата виждайки някакъв проблем (всеки си вижда някакви "дефекти" или проблеми за оправяне) и е логично да има очаквания - посещавайки дерматолога и оставяйки едни пари - да му се реши този проблем, който той си вижда - сам за себе си.

Тя вижда конкретно несъвършенство и очаква това несъвършество да бъде ликвидирано. Дерматологът има свое виждане какво е проблемно и как да се оправи. И ако това не се изговори добре, изкоментира - може да има разочарование, дори и да има "подобрение".

Радиес не добавя обем, не скулптурира, съответно и не дава такъв лифтинг ефект, както точковия лифтинг, при който има повдигане. Радиес, а също и Хармоника подобряват качеството на кожата в зоната, допринасят за стягане, нейната еластично и дори се препоръчват за ситуации в които не искаме да има допълнителен обем. За мен са процедури, които надграждат всичко по-сериозно, направено преди това. Като полирането, като последен етап, като да добавиш глазура на тортата или да си изгладиш роклята, след като веч ее ушита.

Забелязва се леко изглаждане на кожата, макар, че по снимка не следва да се съди. Няма видимо добавяне на обем, разширяване на лицето или промяна на формата му, което е ОК и в съответствие с процедурата.

Сега тук въпросът е - какви са били очакванията на Ели, когато е правила процедурата, дали те са оправдани и какво може да се направи. Защото, когато ефектът не покрива конкретнтие очавкания, дори и да е добър - дразни и бива игнориран - защото очакванията са били други.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 11:32 от a.l.e.n.a

# 147
  • София
Според мен има разлика и тя е точно в посоката, която Алена много добре е обяснила. На втората снимка лицето изглежда по-младо и по-свежо, без да има добавен обем или видима намеса, харесва ми много.

# 148
  • София
Някой може ли даде отзив за тези
За стягане на челюстта?

# 149
  • София...........

За една необгрижвана кожа, тип "девствена" от към грижи в клиника, аз бих започнала с апаратни процедури, от които да се вземе максимума, малко точков лифтинг, където е необходимо и тогава HArmoniCa ....

a.l.e.n.a, Точно това твое изречение е това, което ме интересува.
Никога нищо не съм правила и в този пазар , където има какво ли не и многото места и доктори съвсем ме объркват.
Ходих преди година при д-р Денкова и тя каза Ботокс на челото и Хилуарон мисля за повдигане на бузите.
Аз малко се притеснявам веднага да започна с боцкането и попълването и ми се иска първо да пробвам с неивазивни методи.
Единственото за, което мисля няма как е да възвърна естествения си обем на устните без боцкане, нали?
От къде да започна? Къде? При кого? Blush

Общи условия

Активация на акаунт