Нашите цветя - обща тема 16

• 37 039
  • 756
  •   1
Отговори
# 120

Добавям едно каланхое. По нова година беше изрязано до дъно почти. Преди 2 месеца излезе вън на почти само сянка. Ето го днес.

Мариета, какви са ти външните температури? Имам 2 каланхоета, иска ми се да ги изкарам навънка, чудя се дали няма да им е студено.

# 121
Poppy,
Температурите са Пловдивски.
Но от както го изнесох, е стояло на почти само сянка и прохлада. И поливано редовно.

# 122
Poppy,
Температурите са Пловдивски.
Но от както го изнесох, е стояло на почти само сянка и прохлада. И поливано редовно.

Ясно, при мен ще му е хладно... Благодаря, изглежда супер.

# 123
  • София
Да споделя с вас днес какво си купих.:

Розовото каланхое е много интересно и красиво!

Сукулентните ги купих от една жена. Обожавам сукукентни растения! Simple Smile

# 124
# 125
И аз извадих нецъфтящото каланхое навън. Последен шанс Grinning

# 126
  • София
В Лидл ще има от кичестите каланхоета.  Ще си купя и от тях. Много ги харесвам

# 127
# 128
Ето ми розие

Лавандулата

И не цъфналата лилия

# 129
Приказни цветя и градини.

Amiamo, това с беличките цветчета като звездички, до семпервивума, мисля, че е испански седум - много добра билка за хемороиди. Трябва да подложиш друга саксийка под него, че като направи семенца, да има къде да ги пръсне. Иначе се загубва. А в тази ще има е тясно догодина и може и да не тръгнат нови седумчета.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 17:37 от Diorela

# 130
Вчера едно алое ми загина от слънцето. Супер странно, но факт.
Седефената ми бегония има пъпки. Даже не знаех, че цъфти. Бях пресадила едно коренче в малка саксия преди месец за да го вземам на работа нза бюрото ми, но така и не го взех. И то има пъпки. Като се отворят ще показвам. Може да е от рибешката тор. 😁
От много градинарстване днес счупих цъфтящо клонче на каланхое да му се не види. Бучнах го в саксията, да видим какво ще стане.

# 131
  • на острова на мечтите
Magni, и тук е много топло. До 40° не сме я докарали, но сме тръгнали натам. Бях решила да не купувам повече цветя, ама не удържах. Затуй и не се вясвах тук, че много изкушения показвате.... А и ангелът ми е слаб Stuck Out Tongue Winking Eye
Софт, не може да бъде.... Алоето от вода ще умре, но от слънце ☀️... Моето алое вода не е виждало, освен дъждовна. Странно ми звучи.

# 132
Да се хванем за зелено Hug

Малко мушки

И любимият ми лян

# 133
  • Стара Загора
При мен едно розово каланхое се кипри Blush

# 134
Малко снимки от едно местенце до София. Не е по темата, защото не са мои, но не мога да не ги споделя. Останах много впечатлена, знаех, че има много рози, но бяха мноооого повече от очакванията ми. Разкош просто

Общи условия

Активация на акаунт