КАУФЛАНД - тема 58

• 51 133
  • 769
  •   2
Отговори
# 60
С ваучери за храна се купуват и много нехранителни в т.ч. и електроуреди. Някои индивиди даже се сърдят, че не им дават алкохол с тях. От няколко дни не съм ходила и не знам дали имат нова наредба за ваучерите.

# 61
На гърба на ваучерите е написано какво не може да се купува. Всичко, което не е написано, значи е разрешено за покупка.

# 62
Изтеглили са първият печеливш за колата🥳Жена,от Казанлък
Скрит текст:
Оставям линк към поста във Инстаграм
И във Фейсбук
В коментарите хората се интересуват,как протича тегленето(на мен също ми беше интересно и затова,мисля и на Вас🙂)
Скрит текст:

# 63
  • в сърцата на децата <3
Баси, тва в мойта хоби страничка томболите са по-коректно и прозрачно организирани!

# 64
На гърба на ваучерите е написано какво не може да се купува. Всичко, което не е написано, значи е разрешено за покупка.

Не на всички е така. На Идънред пише, че се използват само за храна. На Кауфландски/Лидълски -  че е забранена продажбата на алкохол и цигари.

# 65
Много тъпо това с тази томбола за колата...
Всяка седмица теглят жребий от новорегистриралите се...🤔
Нещо не ми звучи Ок...
Не знам в моя телевизор ли е проблема 🤔😄

# 66
Много тъпо това с тази томбола за колата...
Всяка седмица теглят жребий от новорегистриралите се...🤔
Нещо не ми звучи Ок...
Не знам в моя телевизор ли е проблема 🤔😄
И аз като прочетох,,в томболата за съответната седмица участват регистрираните в съответната седмица" бях 🤨 Явно и те самите не могат да си обяснят правилата и почнат ли да  обясняват на клиентите става🤪манджа с грозде

# 67
Не е в твоя. Направо звучи нереално и даже противно.

# 68
Като ви казах, че служителите от информация и тези от сайта са некомпетентни, права бях.

Нямам време да търся сега, но точно така беше записано за колата. Участват само регистрираните от предходната седмица. Не е изненада за мен.
За ваучерите - ползвам само на Идън Ред. Периодично К не ги приемат за нехранителни. После забравят и пак ги приемат. Какво пише на ваучера не съм чела, но такъв опит имам. В Лидл и Триумф/Т маркет никога не е имало ограничения.

# 69
  • Пеликания
Увеличението на намалението с карта е много добро Joy

# 70
Laughing Егати. Сигурно искат да избиват разхода за колата от томболата. Grin

# 71
Тези фокуси сме ги виждали в НМ. Joy

# 72
Много бързо оправиха цената🙂 Откога фигурира това кафе при намалените? 🤔 Ще скокна да взема утре, че хич не ми харесва новата му редовна цена!🥴🙄
Кроасаните К-класик по принцип ли са гадни? Има ли някой вид, който да е хубав? Бях взела 1 брой с какао (от по-малките грамажи- за проба, но дегустаторът каза, че не става- и на пипане не беше така мекичък като лидълските)...🤔🤔

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 23:42 от dolce miele

# 73
  • Пеликания
Аз не я виждам оправена цената. Явно от мен искат да печелят Joy
Долче от днес са пуснали нови промоции с картата.

# 74
Мари, разбрали са, че обичам намаленията им и от мен няма да спечелят много...😆😅🤣
При мен е така:

Общи условия

Активация на акаунт