КАУФЛАНД - тема 58

• 50 813
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
Точно със самобръсначка ги махнах. И после минах с този "уред', но можех спокойно да изтупам дрехата.
Долче, ще ти го снимам.

# 346
Моята машинка е с ножчета, от поне 7-8-9 години, много съм доволна.

# 347
Е, то и аз за такава я взех. Но не е.

# 348
Да предупредя. Няма възпроизвеждане по блутут 24 часа на батерии. Безжично възпроизвеждане се има в предвид слагаш карта в слушалките и пускаш музика от нея. Няма батерии с такъв капацитет. Така или иначе сте на 2-3 часа през Блу Тут. Да не си играете да връщате. Проверете дали е написано черно на бяло после да няма драми.
Какво означава това?  На мен ми трябват най-вече да слушам youtube видеота от лаптопа безжично (без да са свързани с кабели). Досега не съм ползвала такива и си нямам представа. 2-3 часа и после зареждане? ми стига.
Каква карта?
И какво да проверя дали е написано?

Добавям: сега намерих в интернет, модела е Panasonic Extra Bass RB-HF420BE
Скрит текст:
Име на продукта:   PANASONIC стерео безжични слушалки c Bluetooth сини до 50 часа възпроизвеждане на музика
Описание :   Panasonic RB-HF420BE - Headphones with mic - on-ear - Bluetooth - wireless - blue
EAN:   5025232937448
Гаранция на производител :   24 Months Warranty
 General
Product Type:   Headphones - Bluetooth - wireless
Weight:   155 g
Colour:   Blue
Recommended Use:   Portable electronics
Protection:   IPX4
Max Operating Distance:   10 m
 Audio Output
Headphones Form Factor:   On-ear
Foldable:   Yes
Connectivity Technology:   Wireless
Wireless Technology:   Bluetooth
Bluetooth Audio Codec:   SBC
Bluetooth Version:   Bluetooth 5.0
Bluetooth Profiles:   Hands-Free Profile (HFP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
Sound Effects:   XBS, Acoustic Bass Control
Frequency Response:   20 - 20000 Hz
Diaphragm:   30 mm
Magnet Material:   Neodymium
Features:   Voice control
 Microphone
Form Factor:   Built-in
 Remote Control
Controls:   Voice assistant
 Connections
Connector Type:   Bluetooth
USB (power only)
 Miscellaneous
Included Accessories:   USB charging cable (50 cm)
Cable Details:   USB charge cable - detachable - 0.5 m
Compliant Standards:   IEC 60529
 Power
Battery:   Headphone battery rechargeable
Run Time (Up To):   50 hour(s)
Run Time Details:   Continuous playback: up to 50 hours
Recharge Time:   4 hour(s)
Слушалките Panasonic HF420B ви потапят в света на любимата ви музика с до 50 часа непрекъснато възпроизвеждане, комбинирано с мощен, динамичен и кристално чист звук.

Моделът се предлага в тъмносин цвят - един от трите включени в серията. Всеки от тях е подбран така, че да пасне отлично на различните потребителски вкусове и да добави още повече индивидуалност при носенето на слушалките.

Батерията на устройството е с отличен капацитет, който ви освобождава от досадното притеснение дали ще можете да ги ползвате пълноценно в рамките на цели два дни. Функцията за бързо зареждане все пак ви дава допълнителни три часа само с включване за 15 минути в мрежата.

Бъдете готови за мощния звук, излизащ от двата 30 mm говорители на слушалките. Системата Extra Bass (XBS) комбинира акустичния контрол на басите и акустична настройка за подобряване на ниските честоти.

От  Panasonic  са са погрижили и за най-малкия детайл що се отнася до удобството. Слушалките HF520BE прилягат удобно на ушите, като следват формата им и преразпределят напрежението от идващия звук. Те са със сгъваем дизайн, който ви позволява да ги вместите удобно в чанта или раница, когато не ги ползвате.

С бърза настройка на гласовия асистент на телефона си, вие бързо можете да избирате музика, регулирате силата на звука или осъщестявате телефонни разговори без да сваляте слушалките си.
Добре щом го пише може да вземете. Щом изискването е 2 часа няма да срешнете затруднения. Предполагам ще издържи около 6 часа. Пожелавам да е успешна покупката.

# 349
[/quote]
Добре щом го пише може да вземете. Щом изискването е 2 часа няма да срешнете затруднения. Предполагам ще издържи около 6 часа. Пожелавам да е успешна покупката.
[/quote][/spoiler]
А каква е тази карта
"слагаш карта в слушалките и пускаш музика от нея"
microsd ли?

# 350
[/quote][/spoiler]
А каква е тази карта
"слагаш карта в слушалките и пускаш музика от нея"
microsd ли?
[/quote]
Да microSD има възможност на някой модели да се слага. Трябва да се провери капацитета който приема. Принципно с карти до 32Гб не е имало проблем. С по-големи капацитети се случва да не ги чете. Също е важно какъв формат са песните. MP3 възпроизвеждат, но формати като м4а рядко ги свирят.

# 351
Дева, странно...мисля, че е имало доволни от машинката...🤔 Понякога зависи и от материята, която се обработва...
Скрит текст:
Моят "звяр" е ето този, купуван от Т-маркет в Тракия😃, може да работи с кабел, може и безкабелно, супер се справя. 🙂

# 352
  • Mostly in my mind
много неудобно, че в приложението няма търсачка...не откривам един артикул.

# 353
  • Сливен
на Филипс машинката за власинки е звяр,купувах я от Зора миналата година 20-22лв нещо такова

# 354
  • София
Здравейте!
Извинявам се, ако е коментирано, но някой може ли да сподели мнение за намалената кафемашина от брошурата? Заслужава ли си според вас?
предполагам че това ще е доста по-добро:
https://www.technomarket.bg/kafe-machini/briel-a1-grafite-09185328
и аз се оглеждам за евтина еспресо и не виждам алтернатива в този диапазон (до 180лв и над 15Бар)

# 355
Точно, за машинката на Филипс щях и аз да пиша..
Имам две, много ги ползвам..
Супер са...
Свекърва си взе от Лидл...
Но незнам как се сваля предпазния капак..
Че с капак,  не върши работа никаква..

# 356
Софи, моята от Т-маркет (а имам и една от Лидъл) е с регулиране. Т.е. не съм сигурна, че капакът се сваля, но се регулира със сигурност в 3 положения- според вида тъкан.🙂
Най-накрая се е появил и при нас сладоледът Черноморец (във фунийки, преди имаше само в кутия).
Дева, като гледах, нямаше в горните фризери, само странично, където слагат прмоциите, имаше от жълтите кутии Черноморец. Сега вече са сложили и от двата вида Черноморец в горния фризер, отстрани пак има, но само от кутиите.🙂

# 357
Здравейте!
Извинявам се, ако е коментирано, но някой може ли да сподели мнение за намалената кафемашина от брошурата? Заслужава ли си според вас?
предполагам че това ще е доста по-добро:
https://www.technomarket.bg/kafe-machini/briel-a1-grafite-09185328
и аз се оглеждам за евтина еспресо и не виждам алтернатива в този диапазон (до 180лв и над 15Бар)

Много благодаря! И аз имах резерви, но от нищото, не бяха подкрепени от опит Simple Smile

# 358
Долче, при нас кутиите са най-долу, откъм касите, а фунийките - на задната страна, най-горе. Ще снимам следващия път. Аз си купих от тяхната марка, на клечка, 0.69. Странно, бяха го увеличили на 0.85. Самият кувертюр е много вкусен и сладоледът също, не е така накъртващо сладък.

Машинката ще си я оставя. Свалих капака и обира повече. Но пък със свален капак не виждам как да се регулира за различни тъкани? А има на капака 3 положения? Ох, не знам. Уж елементарно, а не мога да му схвана системата.

# 359
Дева, единия ден имаше само Черноморец в кутии отстрани в долния фризер. На следващия ден имаше от кутиите и долу, и по-нагоре. На третия ден горе до кутиите вече имаше и от малките сладоледи във фунийка.😄
С машинката може би трябва да се сработите?🙂🤔

Общи условия

Активация на акаунт