КАУФЛАНД - тема 58

• 50 727
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не е лош, но ми е много сладък. Коричките можеше да са повече, за сметка на захарта.

И аз така го почувствах, не съм вдъхновена.
Ходи ли някой от кв. Младост днес на откриването на новия филиал?
Имало ли е традиционен бой за евтини банани?

# 541
Откриването за клиенти е утре сутрин, макар че четох че и днес е можело да се пазарува.
Днес откриването е било за служители и дистрибутори с Йорданка Фандъкова и кмета на Младост.
Кмета е съдействал за разрешението за строеж към главния архитект. В замяна Кауфланд щял да прави детски площадки в Младост.
В магазина има офис на Спиди, аптека Витания, Инмедио, ядки Ройс и Изипей.
Бил най-модерния магазин в БГ с концепция мултифункционален търговски център (каквото и да значи).
200 паркоместа, зареждане за ел.мобили.
Магазина бил изцяло на зелена енергия.
Имало веган щандове много хубави - без лактоза, без глутен. Ще мина утре да видя.

# 542
Би ли погледнала има ли цикория, която да не е украинска?

Относно сладоледа. Сред продукти със захар трудно намирам да не са сладки. Дори и някои плодове ми идват прекалено. А подсладителите са най-зле, май не умеят да ги дозират. Само домашните неща ми харесват, но понякога ми се иска да пробвам нещо готово. В Лидл има един хубав черен сладолед. В Кауфланд какъв сладолед купувате, който да е по-малко сладък?

# 543
Отново са вдигнали любимите ми кафенца.
На какво отгоре, като в Германия цената продължава да си е непроменена още от предното поскъпване в България?!
Там - 55 цента, тук 1,40лв.
https://filiale.kaufland.de/sortiment/eigenmarken/k-togo-sortime … _id=00885848.html

# 544
  • София
И аз не съм впечатлена от сладоледа Черноморец.
Ябълките Златна превъзходна са страхотни! Трябва да купя още.

# 545
  • София
Да, ябълките са уникални!
Става въпрос за кв Хаджи Димитър

# 546
Soul81 сладостта е много субективно усещане, но ние харесваме едни малки сладоледчета тип ескимо( има два вида - какао и ванилия) по спомен мисля, че са  16 бройки в кутия. Аз не съм по сладкото и са ми ок.

# 547
Откриването за клиенти е утре сутрин, макар че четох че и днес е можело да се пазарува.
Днес откриването е било за служители и дистрибутори с Йорданка Фандъкова и кмета на Младост.
Кмета е съдействал за разрешението за строеж към главния архитект. В замяна Кауфланд щял да прави детски площадки в Младост.
В магазина има офис на Спиди, аптека Витания, Инмедио, ядки Ройс и Изипей.
Бил най-модерния магазин в БГ с концепция мултифункционален търговски център (каквото и да значи).
200 паркоместа, зареждане за ел.мобили.
Магазина бил изцяло на зелена енергия.
Имало веган щандове много хубави - без лактоза, без глутен. Ще мина утре да видя.
Аз помислих, че ще направят детска градина поне за децата на служителите си. Някой има ли специаната брошура за Младост 4. Злите езици говорят, че на брошурата пише от 22ри, което означава от 7.00 на 22ри е трябвало да отворят. Бас хващам, че нищо такова не е имало. За банани не знам дали някой ще се бие. Да бяха по 1 лев да се биете, ама за 2 лева да се правите на маймуни ...

# 548
  • Бургас
Някой забеляза ли, че липсва лупичката за търсене в брошурата? И в браузъра, и в приложението я няма.

Изображението в пълен размер -> ТУК

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 12:18 от ВсеТая

# 549
Защо да не е украинска? От скоро следя пак темата и не знам защо. Но при нас я имаше. Обаче търсих другата, която тук се коментираше и ударих греда.
Обаче да се похваля, че втори ден си купувам кълнове от броколи.

# 550
Ето я брошурата( то са две страници де🙂). Има хубави неща. Пише ,,отваряме на 23.06"🤷🏻‍♀️
Скрит текст:
Първите две страници и после е редовната брошура

# 551

Сега идвам от новия филиал. Цикория не видях никъде. Ще погледна пак утре, че много набързо влязох.
Има доста хора, паркинга е пълен.
На входа има посрещане с ягоди и боровинки със сирена.

Поничките имат изнесен щанд. Хареса ми. В моя филиал няма такъв. Хартиените пликчета също са брандирани с понички. Готино е. Има и в кутия по 4 понички.
Нямат може би достатъчно служители, защото попитах две жени с кауфландска униформа къде има царевица в консерва, че се въртях като муха, не знаели, били от Дружба пратени тук временно.
 От аптеката раздават талон за 5% отстъпка.
Друго като че ли няма интересно.
Една вода за уста Листерин мернах 1 литър 8 лв. Тя по брошура ли е? Че много евтино ми се стори.

# 552
Ето я брошурата( то са две страници де🙂). Има хубави неща. Пише ,,отваряме на 23.06"🤷🏻‍♀️
Скрит текст:
Първите две страници и после е редовната брошура
Благодаря. "Цените са валидни от 22.06" Хубаво е да знаем предварително какви ще са цените и от кога ще можем да намерим стоките Simple Smile

# 553
При вчерашния пазар си взех 2 кутии Сладолед Фамилия Колекшън..
Нищо особено..за мен няма наситен,  кремест вкус на Сладолед,  а просто нещо студено с много " плодов" сироп боровинка, който само киселее 😄
Взех и Роза с бял шоколад,  но още не съм го пробвала...
С една дума ...за 4 лв. И така  и така ..
Но за 8 лв. В никакъв случай  🙂

# 554
От днес съм горд собственик на пластика Кауфланд. Отивам трети ден под ред. Открих кълнове от броколи и поне заради тях ще съм редовна.

Общи условия

Активация на акаунт