Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 827
  • 828
  •   1
Отговори
# 165
Явно всички четящи темата сме забелязали поведението на Наси . Няма да я критикувам . Само ще отговаря на въпроса на Минзухарчето … не се толерира , но никой не обръща особено внимание на тези коментари , защото всички сме наясно , че е по-различна .

Извинявам се за включването като вече родила , но още ви следя и чакам да се изнесете към отчетни ! Успех на всички 💙👼🫶
Преглъдки на момичетата със загубите 🤗 С нови сили , към сбъдване на мечтата !

# 166
Браво, момичета за свалените килограми! ❤️ Аз съм на мнението на Greyspirit относно Наси. Пожелавам ѝ да се изясни на първо място със себе си и след това със съпруга си. Нека се случи каквото пожелаят. ❤️
Аз съм щастлива, че съм част от тази малка общност. Тук намерих огромна подкрепа и много приятели, за което съм много благодарна. ❤️❤️❤️
Decode, не мисля, че липсата на секс е проблемът в днешно време. Ако е писано, ще стане и с един единствен опит. Един месец ще изпуснат момента, втори, трети, но след това ще следят О, базална Т, по-чести сексуални контакти и т.н., ако няма друг проблем, все ще улучат момента. За съжаление с ММ колкото и да правим, няма как да се получи без инвитро. По-скоро днешният НЕЗДРАВОСЛОВЕН начин на живот има значение, стресът, храната, мръсният въздух дори. Пожелавам от ❤️ никой да не се бори за дете! 🍀🍀🍀

# 167
Кактусче теб те чакаме с +, хайде време ти е вече. ❤️🤗

Момичета, много благодаря за разбирането! Оценявам го наистина. 💞💞💞

# 168
Стресът е голям бич в днешно време , спор няма.

# 169
Абе момичета, днес се замислих по една тема. Дали не е възможно доста хора да имат проблеми със зачеването, заради забързаното ежедневие, водещо до липса на време за сексуални контакти. От своя страна изпускане на фертилните дни и тн. Според мен са голям процент тези двойки - 1-2 години правят недостатъчно често с***, след което посещават репордуктивен специалист, бележат ги с неизяснено безплодие и се започва с имсеминации и инвитро Confused Какво мислите по темата?
Тъкмо днес това писах на дълго и широко в Бременна ли съм, можеш да погледнеш Simple Smile Има разлика от земята до небето между "Правим опити от една година" и "Тоя месец май пропуснахме, другия ще пътуваме, после друго, трето, пето..." и за година се съберат има-няма три нацелени О. (Имам познати, които са типичен пример за "Сега сме уморени, хайде утре". Ама утре е късно, ок другия месец. И другия месец пак така)
За бременност и един път е достатъчен, но да е баш, когато трябва. Просто с всичките схеми през ден, пък после три поред и т.н. шансовете се вдигат. То пак един войник ще стигне до целта, просто отрядите са повече за повече шанс Simple Smile А като няма и един няма как да стане Simple Smile И ако ще разчиташ баш на този един ден ти трябва бая подготовка - следене на О, обновяване на материал, кой как може... Ама няма романтика в секса по календар (това е наболяла тема доста често) - ми няма. Като не става да чакаш романтика явно трябва определено усилие. Като ни с романтика, ни с усилие става отиваш на лекар и тестове. Като и с лекар не стане отиваш на АРТ. За мен в случая целта оправдава средствата Simple Smile Да ви кажа и в ин-витрото има много романтика, ако успеете двойката да си я създаде Simple Smile

И това е само по отношение на време. Дори не зачекваме темата, че стресът удря хормоните и не само. Че храната ни е*бава майката. Че куп мъже и жени се осакатяват с впити дрехи и вредни навици. Абсолютно всяко едно нещо влияние. Просто повечето хора не са готови да си нарушат комфорта и търсят извинение другаде. Очакват да стане от първия път, като почти всички от нас, и когато се стигне до усилие, до промяна, бият контра Simple Smile

# 170
Привет 😁 да се запиша и аз в темата
Първо честито на всички с две чертички 🍀
На момичетата, които минават през трудности, силни прегръдки ❤️❤️❤️
Rayy, аз изчетох тази книга на един дъх!
Добре дошли на новите и да не се задържате тук дълго 🍀
Да се похваля в събота ще кумуваме с ММ и сме вече във финална подготовка 💃🕺
А на всички"стари кучета" пожелавам в най-скоро време да се изнасяме дружно към отчетните 💚💚💚

# 171
  • София
Ох ми не съм съгласна така да хулите Наси, съжалявам. Да, пише телеграфно стил "мило дневниче" но и от всички тук съм виждала егоизъм да го наречем, да си пишем всеки за себе си. Мисля че само Fayona пише за всеки друг, но не и за себе си. Та хайде по-кротко, всеки да си гледа паницата, Наси има нужда от подбутване, аз колко пъти на шега и писах и взе че пусна фертилито. Моля ви, явно и не четете, правила е много изследвания, Русев е посещавала, открити са и много неща. Та тъй.

Инферия много добро обобщение!

# 172
Decode, аз също съм си го мислила, тъй като по мое мнение с ММ, не правим достатъчно секс във фертилните дни, поради многото работа и ангажименти. Понякога дори се чувствам виновна, че уж правим усилени опити и се чудим защо не става, а като тегля чертата за предния месец - в дните около овулацията имаме 1, най-много 2 опита, а се е случвало и да нямаме изобщо. И двамата много искаме дете, но просто понякога физически изобщо не ни е до секс след дълъг и уморителен ден. Работата ни е такава, че рядко сме в кондиция няколко последователни дни. Отначало бях сигурна, че проблемът ни се корени в това, но ........ 1 година все да не става, заради недостатъчно опити!? Това за мен е невъзможно. Особено като се има предвид колко двойки забеременяват с "пазене". А и щом си лекар, предполагам, знаеш колко време живеят сперматозоидите в женското тяло, ако всичко е ок. Повечето нормални двойки все ще нацелят подходящ момент и ако и двамата са напълно здрави би трябвало да стане.

# 173
Маце Е тук и аз не съм съгласна,ама никак.Не твърдя обратното,но в никакъв случай не мога да кажа твърдо,че Е ходила до София при Русев.. Не съм била с нея,за да съм сигурна,ти била ли си? (Риторичен въпрос)
Във всяка тема за бременност и забременяване,хормонални,имунологични и всякакви има изтъкнати имена,всеки може да си напише,че е ходил даже до Китай,ако иска.Единствената снимка,която е качвала и съм виждала,беше на една СГ от инвитро Стефанов/Тракия в Стара Загора.
Може и аз да не съм прочела нещо,понеже нейните постове през повечето време ги пропускам,но не мисля,че чаааак толкова съм изпуснала от инфото какво е направила.Освен да напише,че отива на село при майка си,или че мъжа ѝ единия път не иска деца,после иска,следващия път е сигурен,после са скарани...Съжалявам,но не мога да я бутам и да ѝ съчувствам постоянно от съжаление за това през което минава.Всяка една от нас минава през нещо,всеки един човек минава през нещо.Такъв е живота.Или си от хората,които ще минат и през ада,за да постигнат целта си,или си от тия които само ще се жалват и ще чакат живота да им го поднесе на тепсия.
Мое лично мнение е,че тя по-скоро е от втория тип.
Пак повтарям-РАЗБИРАМ напълно,че живота ѝ не е от най-леките от това,което е споделяла.Но и да я съжалявам и защитавам,аз не мога да ѝ помогна с нищо,ако тя сама не си помогне.Понякога на човек му е нужно да му "убодат очите",за да ги отвори.Надявам се тя да разбере всяка една от нас,която е изразила мнение по най-правилния начин за нея самата.

# 174
  • София
Мери, по такъв начин поставени нещата да кажем, че избирам да не реагирам на твоя пост. Кой какво е правил не е нужно да го доказва, но в момента тормозите (bulling) съфорумка без какъвто и повод да ви е дала.

# 175
След като вече (по неволя) научих колко много фактори са важни за едно забременяване, то направо се чудя как има 7 милярда души на тая планета Sweat Smile
Да не говорим и за процента на възможност за забременяване във всеки един цикъл.

Аз лично стресът в живота си беше първото за което се притесних и премахнах. Най-малкото именно заради невъзможността и нежеланието от интимност, в следствие на прекомерна умора. Имах много напрегната работа и след 6м. неуспехи напуснах с идеята че нещата ще се получат, но не стана така.

Та, Decode, случаи всякакви, може да имате перфектен здравословен живот и пак да не станат нещата. Или обратното. Каквото и да е, важното е да се чувстваш добре и че вървиш в правилната посока.

# 176
Никой не кара никого да съчувства на друг, ама за какво е целият този хейт?!
И аз съм ѝ писала по-остро, ама всеки си има някакъв начин на комуникация. Не ви стига подкрепата от всички други момичета, че точно от нея я търсите?!
Подминавайте и това е, но в случая подкрепям Мацето. Не е дала никакъв повод и всички тези нападки са.. хмм грозни  Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 17:29 от little.madness

# 177
Decode, аз също съм си го мислила, тъй като по мое мнение с ММ, не правим достатъчно секс във фертилните дни, поради многото работа и ангажименти. Понякога дори се чувствам виновна, че уж правим усилени опити и се чудим защо не става, а като тегля чертата за предния месец - в дните около овулацията имаме 1, най-много 2 опита, а се е случвало и да нямаме изобщо. И двамата много искаме дете, но просто понякога физически изобщо не ни е до секс след дълъг и уморителен ден. Работата ни е такава, че рядко сме в кондиция няколко последователни дни. Отначало бях сигурна, че проблемът ни се корени в това, но ........ 1 година все да не става, заради недостатъчно опити!? Това за мен е невъзможно. Особено като се има предвид колко двойки забеременяват с "пазене". А и щом си лекар, предполагам, знаеш колко време живеят сперматозоидите в женското тяло, ако всичко е ок. Повечето нормални двойки все ще нацелят подходящ момент и ако и двамата са напълно здрави би трябвало да стане.

Абсолютно съм съгласна😁 при някои двойки, бебеправенето си е къртовски труд. Има хора, които без да искат нацелват момента, има и двойки които не нацелват овуто, я заради изтощаване от секс още преди да е дошла овулацията, я прекалено късно започват(в деня на овуто или след него). Шанс 😌
Искам просто всички мацки да се похвалим съвсем скоро с плюсчета💚

# 178
Аз съм напълно съгласна с Мацето.
Извинявайте, сега сигурно аз ще прозвуча грубо, ама не мога да се сдържа.

Някой почувства ли се по-добре от факта, че дружно " оплюхме " Наси, която чете тези изказвания? Изобщо как от нищото /тя дори не е писала последните дни/, някой реши, че трябва всички да почнем да я обсъждаме, при това в негативен аспект? Достатъчно проблеми имаме всички, че да се обръщаме на клюкарник, и да говорим в трето лице, за човек който присъства в групата. Какво се очаква да направи тя сега, да спре да пише? Да се засегне? Да се защитава? Започнахме да "гоним" и да "порицаваме" момичетата тук, заради това, че пишели с правописни грешки и неразбираемо? Какво толкова ви е направила - обидила ли е някого, нагрубила ли е някого?

Много се разводни темата с негативни коментари за конкретен човек и не разбирам защо беше необходимо всичкото това. На мен лично ми е неприятно и...интригантско, а хич не обичам такива неща.

А във връзка, че нямало как да сме сигурни кой какви изследвания правел - ами то важи за всяка една от нас. Обаче не поставяме под съмнение всеки пост в групата, нали.

# 179
Вижте не съм искала да обидя никого, и го написах още в самото начало.
Благодаря на тези които ме разбраха.

Хубав ден. 😉

Общи условия

Активация на акаунт