Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 826
  • 828
  •   1
Отговори
# 150
Тези дни съм малко в размисъл и се надявам да бъда разбрана правилно и да не ме упрекнете, не искам да внеса спор в темата. 🤗Благодаря предварително на тези които ще ме разберат.

Искам да попитам с най-добри чувства, какво е това толериране към Наси? Пише с правописни грешки, говори само за себе си, постоянно се оплаква, че мъжа и не иска деца, че не е до нея? Не дава подкрепа на другите момичета, както всяка една от нас пише по именно, изказва съпричастност и дава кураж на останалите, които са в процедури, също и на новите им пожелаваме късмет! Да има 4 загуби, разбирам че и е трудно и финансово и семейно очевидно е. Но за тези неща човек се стяга, работи, посещава репродуктивен психолог, намира начини ако искаш дете минаваш през целия ад за да намериш причината аджеба защо така става? И все пак стоиш с човек който не те подкрепя? Не го разбирам това, разбира се това е изцяло нейно решение. Но моля ви не сме психолози, достатъчно грижи си имаме и ние? Не видях дали е ходила по изследвания както аз и мъжа ми 5 месеца подред, да те дупчат на седмицата веднъж, да ти правят всякакви си процедури... Веднъж ми взеха 12 епруветки кръв висях 2 часа в лаборатория защото ми стана лошо?! Ми пита за някакви изследвания хубаво, отиди си при аг или репродуктивен специалист, да те прегледат да ти кажат какво следва оттук нататък. Ние се опитваме да даваме съвет от опит. И мисля, че това е идеята на групата.
Не е хубаво да се мъчиш толкова много, аз 1 загуба не преживях камоли 4 и да не знам защо!
Да добавя, че много момичета го виждат това и не смеят да го кажат. 😉
С най добри чувства, и се надявам да бъда разбрана правилно!

Благодаря и на всички които са били до мен!

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 14:56 от Минзухар.12

# 151
Здравейте! Аз съм добре, поне физически. Процедурата мина, направили са изчистването с вакуум. Искам пак да ви благодаря за подкрепата и загрижеността, трябва да кажа, че през последното денонощие нищо друго не можа да ми помогне толкова, колкото вашите окуражителни коментари и лични съобщения.

Сега ми предстои едно малко горчиво лято, през което да се пренастроя, да се успокоя и да си върна вярата, че някой ден ще се получат нещата... Но пък имам и много работа, която да ме отвлича от мислите. Ще се включа скоро пак, ако има какво да пиша, иначе ще продължавам да ви следя и да ви стискам палци.

Успех на всички ви, на какъвто и етап да се намирате по пътя към целта!   

# 152
Минзухар.12 Heart Аз съм напълно съгласна с теб. Знаеш, че наскоро писах по същата тема.
Смятам, че нещата е редно да се казват в прав текст. Да, може да изглежда в страни от темата, но не е и точно така. Защото това е място, което всички обичаме, чувстваме се уютно и се подкрепяме. Както можем, с колкото можем. И когато има нещо, което е очевиден фактор не само според един човек, е добре да се каже. Hug

# 153
Chaos Много благодаря ❤️.

# 154
Bellflower, съжалявам Heart Така е трябвало да стане явно. Пожелавам ти бързо да се възстановиш физически, за другото си доказала, че си силно момиче. Тук сме, ще се подкрепяме Heart
Fayona, да ти кажа, подозирах, че така ще ти остави достинекса. Съдейки по моя опит, така се случи просто. Макар че моята ендокриноложка иска този месец, по-скоро на следващия цикъл (дано да няма такъв), да пусна пак пролактин и подозирам, че е замислила нещо с дозата. Предния ми беше преди почти 3 месеца и тогава ми каза "след 3 месеца пролактин". Иначе стойностите ми са сходни на твоите.
Минзухарче, не знам какво да ти кажа. Различни хора сме, с различна емоционалност... повечето, които пишем тук, не сме в най-благоприятната ситуация. Повечето от нас имат нужда от общност, други - просто да си излеят мъката. В този смисъл не съдя Насито. Да, направило ми е и на мен впечатление, но явно има нужда от това точно. Ако ѝ олеква, супер! На мен липсата на съпричастност от нейна страна не ми пречи, другите момичета я компенсирате страхотно Heart . Но си абсолютно права за психолога. Аз това го повтарям от месеци. По себе си съдя какъв огромен напредък имам по разни теми, които се обсъждат тук от време на време - начинът, по който мисля за тях тогава и сега. И не само тези теми, разбира се.

Утре съм на преглед, предполагам че утре или най-късно в петък ще знам кога ще ми е трансферът. Засега нещата се развиват добре, усещам, че и овулация ще имам. Надявам се утре да дойда с добри новини Heart

# 155
Белче, много се радвам, че си добре! Чаках те да пишеш! Най-важното е че всичко е минало нормално, останалото ще се нареди,  и всичко ще е наред, колкото и невъзможно да ти изглежда сега - И това ще мине.

Съншайн, поздравелния за добрите резултати!

Стоун, стискаме палци за прегледа ти Purple Heart

Минзухарче Purple Heart аз също съм забелязала тези неща, но не мисля, че някой толерира конкретни хора тук. Тази група неведнъж е доказала, че всеки неин участник ще получи подкрепа и добра дума, когато има нужда, независимо дали е имал и леко неуместни включвания. И за мен са неразбираеми някои неща в постовете на Наси, но веднъж го казах и след това просто спрях да отговарям. Ама сега да сдъвчем допълнително някой, който и без това тези дни се е отчаял, заради това, че начинът му на писане не съвпада с разбиранията ни не ми се струва много ок.

# 156
Чета ви, просто трудно намирам точните думи да се включа.
Съжалявам за трудностите през, които минаваме всички!
Bellflower,  много сили миличка. Пожелавам ти бързо да се възстановиш и скорошен успех до финал!
Мацето , при теб ще има добър развой , сигурна съм!
На новите добре дошли и успех!
Минзухарче,  подкрепям те , но явно понякога човек има нужда просто да сподели нещо, вероятно няма с кого друг. И ти си се включвала със своите страхове , и всяка от нас.
Опитваме се да помагаме с каквото можем.
На всички в процедури УСПЕХ
Нека напълним темата с + ++++++

# 157
stonefaced, ще чакаме новини за датата на трансфера, че да знаем кога да стискаме палци! Flowers Four Leaf Clover

съншайн, страхотен резултат! Нека скоро ни се похвалиш и с положителен тест! Nature Sparkles

Минзухарче, ние с теб си говорихме и на лично, аз съм от тези, които не смеят да си го кажат в темата, тъй като обикновено избягвам конфликти и се старая да гледам положително на нещата. Самата аз нямам много опит в тежките неща, с които много от вас се сблъскват, но се опитвам да ви давам насърчителни думи. Затова ми е наистина е странно когато в тема, в която си споделяме толкова лични неща, някой само влиза с по един ред, в повечето случаи с никаква връзка с предишните. А заради факта, че на някои момичета им се правят забележки, че твърде много изживяват болката, през която са минали, а на други такива коментари им се спестяват, на много от момичетата, които са в темата повече от година, вече не им се пише при нас..

Присламчвам се към пожеланието на Мила, нека темата да се напълни с плюсчета! Nature Star2

# 158
Абе момичета, днес се замислих по една тема. Дали не е възможно доста хора да имат проблеми със зачеването, заради забързаното ежедневие, водещо до липса на време за сексуални контакти. От своя страна изпускане на фертилните дни и тн. Според мен са голям процент тези двойки - 1-2 години правят недостатъчно често с***, след което посещават репордуктивен специалист, бележат ги с неизяснено безплодие и се започва с имсеминации и инвитро Confused Какво мислите по темата?

# 159
Даже няма и да го скрия..
Минзухар повярвай ми няма кой да те упрекне,че си написала това което мислиш.А и то няма и кой да ти се скара,защото тя НИКОГА не отговаря,когато някой я скастри или я пита за нещо друго,което тя не разбира.От край време аз я подминавам,понеже нямам сили и нерви да влизам в нейните саги.Научила съм се да не се меся,там където не ми е работа.Научих се,че и проблемите в световен мащаб не мога да оправя.Това,че има проблеми с мъжа си,майка си,баба си или който ѝ да било друг няма никакво значение.Всеки си има товар.Не я съдя,нито упреквам.Разбирам,че иска да сподели с някой,ама никой от нас не е длъжен винаги да е съпричастен.Само за едно не съм сигурна-дали изобщо НАИСТИНА са правени тези изследвания за които говори постоянно.Например 2 месеца повтаряше за фертилити теста-включи се с един коментар (неразбираем) и до там.Две колонки не знам си кво 🤷 .Онзи ден писа,че щяла да си почива,не била сигурна вече какво иска.Не си спомням като се представяше дали беше на 21 или 23 годишна...Еми тя просто си търси къде и с кой да си пише..да е дейна някъде и тва е.Аз отдавна я виждам,че не знае какво иска,то е ясно.Сигурно и не работи и по цял ден се чуди какво да прави 🤔
Всяка жена,която иска дете разбира останалите как се чувстват.Съжалявам,че минава и е минала през всичко това,но ако тя сама не помогне на себе си,няма кой да ѝ помогне..ПСИХИЧЕСКИ!
А психиката е от ключово значение за тялото.
Може да звучи грубо от моя страна,но това е моето мнение.

# 160
Нека и аз отговоря на това за Наси - и на мен ми направи впечатление, че никога не се интересува от другите, пише с правописни грешки, често и неразбираеми неща. Да, всеки си има своите проблеми, но това, че не се разбира със съпруга си и той очевидно не иска да има деца от нея е нещо, с което само тя може да се справи и трябва да направи нещо по въпроса. Аз също се съмнявам да е правила изследванията, а и при положение, че има финансов аспект - по-добре лекар да й ги назначи. Непонятно ми е как с 4 аборта не търси причината при лекар. Наси, нищо лошо не искам да ти кажа, но вземи се в ръце малко и си подреди живота, няма кой да го направи вместо теб.

# 161
Поздравявам Съншайн за успеха! Аз също мога да се похваля с няколко свалени кг {но си трябват още}.
Пак ще сменям работата в края на месеца, затова не съм активно бебеправеща, но не се и пазим. Каквото стане.

По отношение на написаното от Минзухарчето - съгласна съм с нея на 90 процента. Мен лично ме дразнят неграмотно написани коментари, както и липсата на съпричастност. Понякога дори не разбирам Насито какво иска да каже, затова и не й отговарям.
Но все пак това си е тема, в която всеки може да си пише, така че няма как да повлияем.

И аз не се включвам много напоследък, но ви чета редовно!

Успех на всички в най-хубавия месец юни (моя месец) Simple Smile

# 162
Според мен Насито смени плочата с почивката и духна, защото Хаос нещо я скастри в началото. Мисля си, че и нейната хич не е лесна, защото е от малко населено място и само мога да си представя с какви хора общува по темата, какво точно й се говори и как тя бива изкарвана виновна за несполуките, докато мъжът й си пие, пуши, дебелее на воля и не й оказва никаква подкрепа. Като цяло смятам, че е с по-различен манталитет от повечето, които сме се събрали тук. Не го казвам с лошо, и на нея пожелавам в крайна сметка да намери каквото търси. Създали сме си приятна общност по неприятна причина, не позволявайте свободни електрони да ви влияят.

# 163
Силно стискам палци на всички,които имат нужда.

Съншайн
, браво момиче!Давай все така !

stonefaced ,чакам и аз дата и да ти стиснем силно палчета!

Bellflower ,силно гуш !
Hug

Ако пропускам някого,моля за извинение , днес цял ден се мъча да правя ддс ..

# 164
Минзухарче, разбирам те, затова и моя съвет и пожелание към нея беше да се върне след като са си взели със съпруга ѝ малко почивка и са стигнали на една страница в желанията си и в това кой на какво е готов.

Според мен, когато на някой му тежат проблеми, с които не се е справил му е трудно да се зарадва за добрите новини тук или да бъде съпричастен с лошите, а струва ми се Насито има не едно и две неща в списъка, с които да се бори. Лично аз, ѝ пожелавам да успее, но добри специалисти, единомислие с половинката и малко повече воля за задължителни.

stonefaced, успех!

Sunshinegirl84 браво за волята!

Bellflower, радвам се, че процедурата е минала добре. От тук нататък бързо възстановяване физически и психически.

Ние започнахме опити вече, макар че чертичките за О са бледи, а според приложението сега има благоприятен прозорец. Този месец мисля, че нищо не можах да хвана, но поне желание не липсва. Има нещо вълнуващо в това, че не знаеш какво може да стане. Sweat Smile Засега, разбира се няма никакво напрежение.

Decode, може и да се права. Стресът и забързания начин на живот, често водят и до хормонални смущения или хронични други здравословни проблеми, умора и нежелание за подобни активности. При мен лично доведе до други здравословни проблеми, които от своя страна понякога подтискат желанието, но сега вярвам съм в добър период и съм оставила нещата така да се каже в Божията ръка.

Общи условия

Активация на акаунт