Голям подарък чакам аз, две черти да видя в този час ! ~бебеправене 406~

• 35 795
  • 828
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Честита да си Дрийм! Всичко, което днес си пожелаеш с лекота да ти се случи през следващата година!

Аз пък наочно си взимам все големи пакети - с надеждата да не ми потрябват после Grinning

Честит празник на малки и големи деца!

Стиснати палци за всички в процедури, нечакащи, на всички бледи чертички и т.н.

При мен няма нищо ново - детето вчера завърши 1ви клас и няколко дена бяха емоции и тичане насам натам.

# 31
Dreamer Heart, честит рожден ден! Нека следващата година да има едно мъниче, което да ти помага със свещите!
На теб и на Кактусчето пожелавам следващия месец успешен трансфер и да се похвалите с трицифрено ЧХГ! Nature Star2

# 32
Dreamer, честит рожден ден! Бъди благословена! И аз съм на толкова, но ако се разменят свещичките Grinning

# 33
Dreamer, честит рожден ден! Пожелавам ти най-съкровената мечта да ти се сбъдне възможно най-скоро! Прегръдки! 😘💖💖🤗

# 34
Честита да си Дриймърче! И аз ти пожелавам догодина да имащ помощник за свещичките! А на всички останали - честит 1ви юни и ви пожелавам догодина да купувате подаръци за сбъднатата си мечта! Аз тази година си купих подарък на мен - едно страхотно вино, с което мисля довечера да си празнувам Grinning

# 35
licorne, по възможност отиди да видят антралните фоликули в началото на цикъла.
Аз винаги съм била с високо FSH, като съм го изследвала 4 пъти и винаги е било над 8. Даже в едното изследване беше 12.4 при горна граница 12.5
АМХ ми беше 2.8 - 3.2 в две изследвания.
Тук Денис ми беше казала, че съм с НЯР или ИЯР и голям рев падна тогава.
После се оказа, че нито е намаляващ, нито е изчерпан резерва, ми си е баш идеален. Но трябва да се броят фоликулите, за да има яснота. Simple Smile

# 36
Dreamer, честит рожден ден! Бъди здрава и всичко което мечтаеш да се сбъдне!!! ❤️❤️❤️

При мен мина пункцията, за жалост втори опит и отново нито една годна яйцеклетка. Явно положението е по - сериозно от колкото си мислехме. Нз какво да кажа, знам че няма да се отказвам, но ми е много тъпо... 😔
Благодаря на всички за подкрепата!!!

# 37
Dreamer Heart, честит рожден ден, прекрасна! Пожелавам ти догодина да празнуваш със своята сбъдната мечта! Аз също лятото ще стана на толкова....ама с разменени места на свещичките 😂
От сърце ти благодаря за пожеланията, да ти се връщат многократно! 🍀💖😘
Licorne, за теб наздраве и приятно прекарване довечера! Нека това ти е последната бутилка и следващата да е чак след раждането! 😊
Lygia, ти 89ти ли си 😁 Аз съм 90ти набор, но ще празнувам 23г. 😂😂😂
Мъжът ми на 3ти става на 30г., а на четвърти юни имам трима рожденика-свекър ми, баба ми и кумът ни 😅
funn, редактирам се заради теб. Първо те прегръщам и ти пращам много положителна енергия! Много съжалявам за този развой, но не спирай да вярваш! Аз също имам проблем с качеството. Пробвайте да вадите яйчица на напълно естествен цикъл, без Летрозол, без Естрофем, без нищо!!! Сигурна съм, че третият ви опит ще е на късмет! 🍀😘

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 14:58 от Kactus

# 38
Rocket, благодаря ти за отговора! И аз четох, че е добре да се проследят фоликулите и мисля да го направя някой от следващите МЦ. Аз писах в групата за хормоните, но никой не ми отговори. Видях, че действително Денис се включва много компетентно и помага на момичетата и се зачудих тя доктор ли е, някой от вас има ли представа? Аз специално питах АГ-то дали това ФСХ говори за НЯР, но тя каза, че основно се гледа АМХ и щом той е ок няма индиции за проблеми с яйчниковия резерв, но ще направя и още една консултация + преброяване на фоликулите, за да съм сигурна.

# 39
И аз се включвам с въпрос : щом АМХ е ок ,трябва ли да се прави ЦС?

# 40
Денис беше споменала, че за ЯР се гледа АМХ заедно с инхибин В.

# 41
  • София
И аз се включвам с въпрос : щом АМХ е ок ,трябва ли да се прави ЦС?

Да. Те двете неща нямат общо.

Дениз не е лекар, моля не взимайте за чиста монета нейните тълкувания, дава ориентация, но не един път са изпадали в паника момичета от нейните по крайни заключения

# 42
Благодаря ви ,момичета.

# 43
licorne, ако не се лъжа, мисля че Денис е мед. сестра, но може и да греша. Като цяло, да, много помага тя, но види ли FSH над 6 най-често казва, че е високо и че това говори за  НЯР/ИЯР.

Аз, по пътя към забременяването се консултирах с доста АГ, включително Калчев и всички гледаха основно АМХ. Именно той ми каза, че FSH е динамичен хормон и може да "играе" доста. Затова се предпочитат показанията на Антимюлеровия.
Ако има несъответствие между двата, се броят фоликули.

# 44
Лисичке, отговорили са ти, но да се включа и аз - АМХ е показател за яйчниковия резерв, докато ЦС се прави са да се изследва пропускливостта на тръбите. Наистина нямат общо и е хубаво да се проверят и двете. Аз също още не съм правила ЦС, защото веднъж успях да забременея и то наскоро, но все пак не е гаранция, така че и това го обмислям като следваща стъпка.

Общи условия

Активация на акаунт